Alarmcentralen Reviews 25

TrustScore 2 out of 5

1.9

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Hej alle læsere de smækker telefonen på når du laver en anmeldelse Så folk må åbenbart gøre hvad de vil i Kongeriget Danmark! Så det gør vi nu lille du! God aften

Rated 1 out of 5 stars

Dette er en live anmeldelse. Min kæreste ringer med voldsomme smerter og hun trækker ikke vejret. Damen fra alarmcentralen sætter mig på et video opkald så hun kan se min kæreste ligge livløs foran he... See more

Rated 1 out of 5 stars

Menneskerne, eller robotterne der tager dit opkald er de mest afstumpede og amoralske i hele det Danske kongerige. De er ud af stand til at modtage simple informationer, de er agressive utålmodige,... See more

Rated 5 out of 5 stars

Min mand fik to efter hinanden anfald der ligner epileptiske anfald pga for lav sukker i bløder. Han er diabetis 2 patient. Vi befinder os i Rågeleje efter kl. 01.45 d. 26.10.ambulancen ankommer m... See more

1.9

3-star
2-star
1-star

Rated 4 out of 5 stars

Tak til de to fantastiske ambulancefolk…

Tak til de to fantastiske ambulancefolk der var fremme indenfor 5 minutter søndag morgen. I var helt fantastiske. Ift opkaldet til 112 kunne jeg godt tænker mig, at man ikke skal lytte til en lang smøre inden opkaldet bliver besvaret - og ej heller at man skal stilles om. Dog meget sød, kompetent og rolig medarbejder i røret.

September 3, 2018

Er dybt rystet

Er dybt rystet. I dag ringer min 14 årige datters håndboldtræner og fortæller mig at min datter er dårlig, at hun ligger og græder og kan ikke forklare hvorfor. En pige der ellers er stærk psykisk og græder sjældent, på ingen måder opmærksomhedskrævende teenager der skaber sig.
Er klar over den er gal. Skynder mig af sted til hallen, der ligger 6 km fra hjemmet. Har storesøster på 16 år med der også er klar over at noget er galt.
Kommer til hallen, vi (søster, skadet holdkammerat jeg) kæmper med at få kontakt med hende. Hun hyperventilerede og det blev værrer og værrer. Efter vi havde forsøgt diverse, pose at trække vejret gennem, rolig tale for at få hende til at trække vejret dybt, forsøgte at hælde kold vand i håret for at "forskrække" hende. Stadig ingen respons, det blev til krampetrækninger og hun begyndte at spytte......
Da vi har kæmpet ca 1/2 time ting er søster 112. Hende på alarmcentralen taler med min datter og efterfølgende træner der havde set det hele. Vi skulle bare køre hjem med hende. Men hun var jo slap, kunne ikke stå på egne ben. Hun hyperventilerede og græd voldsomt.
Vi kæmper videre ca 10- 15 min mere. Derefter ringer en anden forældre 112 igen. Han fik dem til at forstå at vi havde brug for hjælp.
Der kommer en ambulance Og de tager over. Først godt 1 1/2 time efter at hun startede med at hyperventilere er hun inder kontrol.
Tak til de 2 ambulance folk der gjorde deres arbejde til UG.
Det SKAL siges at jeg er rystet over hende på alarmcentralen, hun havde givet ambulance folkene besked om at det var en hysterisk 14 årig pige der hyperventilerede, de skulle ud til.
Nok kan det være de har oplevet det mange gange, det skal jeg lade være usagt, men det er min datter bestemt IKKE. Ikke fordi jeg er mor men fordi det ikke er tilfældet.

June 7, 2018

ALARMCENTRALEN Utrolig DÅRLIG OPLEVELSE for 5. GANG

Jeg har gennem de seneste par år haft brug for Alarmcentralen 5 gange, hvoraf de 3 sidste er for nylig.
Jeg og min hustru blev forulempet i Storegade i Randers (det var 2 af gangene Juli 2016 og 22. januar 2017). Vi fik bare at vide at vi bare kunne passere byen gennem en anden gade.
Jeg kommenterede, at vi som danske Statsborgere kunne gå hvor det passede os. Herefter blev jeg stillet om flere gange og opgav mit CPR nummer, men herefter skete der ikke mere. Jeg tilkaldte 2 Patruljevogne som var på vej gennem Storegade i Randers.
I Juli måned i Storegade i Randers, blev vi chikaneret af nogle sigøjnere, der holdt til i byen, med tyske nummerplader og personerne kom fra Rumænien. Vi fik bare at vide at vi bare kunne passere byen gennem en anden gade.
Jeg kommenterede og holdt fast på, at vi som danske Statsborgere kunne gå hvor det passede os.
I efteråret 2016 var vi impliceret i en Bilulykke i Tørvebryggen i Randers. Man spurgte mig og der var nogen hårdt kvæstede eller kvæstede, hvortil jeg svarede nej. Så fik jeg at vide at vi kunne bare snakke med modparten om det og vore Forsikringsselskaber indenbyrdes og udveksle oplysninger.
Jeg ved ikke om Politiet i Danmark og Alarmcentralen i Danmark lægger op til at vi skal begå selvtægt og eventuelt skal være i besiddelse af en eller anden form for våben, eller man seriøst vil begynde at følge op på vores sager samt tusindvis af andre Borgeres klagere.
Det er ABSOLUT IKKE rettet imod, de mange dygtige betjente i det danske land vi langer ud efter, men KUN de personer der ikke tager tingene seriøst og alvorligt.
Justitsministeriet og Rigspolitiet vil blive underrettet.

January 24, 2017
Rated 2 out of 5 stars

Useriøst!

Jeg og min kammerat kom cyklende og stødte på en (fremmed) tydeligt beruset mand der var væltet over en tyk køreplade, på cyklen, uden hjelm og var landet på hovedet og lå stadig ned, svimmel. Han blødte fra hovedet og var helt rundt på gulvet. Mens jeg snakkede med manden ringede min kammerat til alarmcentralen men fordi vi ikke havde en præcis adresse ville de ikke sende en ambulance. Den tilskadekomne ikke ville blive siddende (ville ned på Gimle) så vi lagde på og aftalte af vi skulle ringe igen når vi var nået til Gimle (300 m. Væk) Det gjorde vi så. Jeg forklarede endnu engang historien og blev stillet om til en sundhedsfaglig person. Hun vil så snakke med den tilskadekomne der fortæller hende at han ikke fejler noget og.er sammen med sine venner og intet er galt. Da jeg får telefonen tilbage skælder hun mig hårdt ud over at jeg spilder deres tid og lægger på. Manden fra alarmcentralen er stadig i røret og siger beklagende noget med 'øøhm.. ja. det gik jo ikke så godt..' og spørger om jeg kan holde lidt øje med den tilskadekomne........ 20 min efter tager den tilskadekomne hjem og jeg kan ikke gøre noget ved det. Inden da har jeg fået hans nummer så jeg kan ringe dagen efter og høre om han lever.

Tænk at en tydelig hovedskade ikke bliver taget seriøst. Det er simpelthen for dårligt! Og det er ikke eneste dårlige historie jeg har.

November 17, 2016

1 og sidste gang

Da jeg for første gang i mit liv ringede efter en ambulance efter at have talt med en læge hos 1813
Fordi jeg en nat fik en spontan abort. Var mandens svar: Er det nu dig igen? Det var ikke alvorligt nok at få en abort og jeg skulle give plads til andre som havde det værre end mig.
På det tidspunkt var jeg ved at besvime af smerte.
Men det var ordene og så lagde han på igen.
Så jeg måtte istedet have fat i mine svigerforældre til at køre mig på hospitalet.heldigvis at jeg havde den mulighed.
Jeg bearbejder stadig tabet og har været psykisk fuldstændig ødelagt siden. Men der selvfølgelig mere i det end en jeg ved ikke hvad jeg vil kalde ham. Emsig phoner hos alarmcentralen

November 22, 2015

Is this your company?