Baghuset Reviews 175

TrustScore 4.5 out of 5

4.3

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

God oplevelse. Dejlige varer som passede og levede op til forventning. God service da jeg spurgte efter en vare som desværre var udsolgt men fik i stedet en besked med billede af lignende vare. Handle... See more

Rated 5 out of 5 stars

Handler ofte i baghuset og ser mange live udsendelser, altid en god oplevelse. Bestilte nogle varer på søndagsliven før jul og varen blev leveret tirsdag morgen - dagen før jul. Der blev gjort en frem... See more

Rated 3 out of 5 stars

Jeg har bestilt en vare til afhentning. Mødte op på Vestergade torsdag kl 16.20 og kunne simpelthen ikke finde en dør til Baghuset. Ringede til jer - lagde en besked på tlf svarer. Har aldrig hørt fra... See more

Rated 3 out of 5 stars

Desværre syntes jeg kvaliteterne bliver ringere, end for bare et år siden. Den gang var det også muligt, at finde tøjet på hjemmesiden. Nu køres det kun fra FB Live. Helt sikkert i roligt og langs... See more

Company details

1. Women's Clothing Store

Written by the company

Velkommen til Baghuset i Holstebro, hvor vi er en helt ny butik på hele 500 kvadratmeter i tre etager. Vi sælger modetøj, bolig-interiør og accessories med helt fantastiske udvalgte mærker. Baghuset er en unik butik, som adskiller sig fra de andre tøjbutikker i gågaden. Vi ønsker at skabe en oplevelse, som ikke findes andre steder i byen. Vi er betaget af den sjæl og atmosfære, der var i huset på hele tre etager, og det er netop den hyggelige stemning i et spændende hus, vi ønsker at videregive til vores kunder. Ejeren, Helle Stistrup, har drevet 10 Vero Moda butikker rundt om i landet i de sidste 30 år. Men hun besluttede, at tiden var inde til at komme videre, så hun solgte sine butikker her i Holstebro pr. 1. august 2020. Helle var bundet af de beslutninger, som blev truffet centralt i kæden i Vero Moda-butikkerne, og det var derfor, hun startede Baghuset, hvor det er Helle selv, der helt selv bestemmer. Baghuset er meget mere end en tøjbutik. Det er et modehus med forskellige brands og fantastiske tøjkvaliteter, som holder længere i stedet for kun at gå efter tilbuddene. Vi går efter fantastiske kvaliteter frem for den billigste pris. Vi vil gerne invitere dig til at opleve vores nye webshop og butik. Vi vil give dig en unik oplevelse, som du ikke finder andre steder i gadebilledet i Holstebro. I butikken finder du også hyggelige omgivelser, hvor du kan slappe af og nyde stemningen. Vi glæder os til at byde dig velkommen i Baghuset.

4.3

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

Hasn’t replied to negative reviews

Altid smil

Synes der er gode tilbud og en fin måde at vise tøjet på. Altid smil på læben .
Rigtig god
Beskrivelse af varerne og hurtig levering

June 5, 2023

Kære Mona,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du synes der er gode tilbud hos os og at vi har en fin måde at vise tøjet på. Vi gør vores bedste for at sikre, at vores kunder får en god oplevelse, og det betyder meget for os at vide, at du altid har et smil på læben. Vi sætter også pris på din ros for vores beskrivelser af varerne og den hurtige levering. Din tilfredshed er vores mål, og vi ser frem til at fortsætte med at give dig en rigtig god oplevelse i fremtiden.

Gode mærker

Gode mærker, gode priser og god betjening

June 5, 2023

Kære Lone,

Tusind tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du synes vores butik har gode mærker, gode priser og god betjening. Det er vores mål at tilbyde vores kunder det bedste udvalg af mærkevarer til konkurrencedygtige priser og samtidig give en fremragende betjening. Vi sætter pris på din støtte og ser frem til at fortsætte med at levere en god oplevelse hver gang du besøger os.

Fin forretning

June 4, 2023

Kære Anette,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi sætter stor pris på dine venlige ord om vores forretning. Det glæder os at høre, at du synes, vi har en fin butik. Vi gør vores bedste for at skabe en behagelig og inspirerende atmosfære for vores kunder. Din feedback er meget værdsat, og vi ser frem til at byde dig velkommen tilbage igen snart!

Rated 5 out of 5 stars

Jeg er så vild med måden Baghuset viser…

Jeg er så vild med måden Baghuset viser deres live på.
Man bliver inspireret på en rigtig fin måde, især når man ser hvordan de selv vil bruge tøjet 💃🥰

June 3, 2023

Kære Anette,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er så glade for at høre, at du er vild med måden, vi viser vores live på. Det betyder meget for os at vide, at vores præsentation af tøjet inspirerer dig på en fin måde. Vi elsker også at dele vores egen begejstring for tøjet og hvordan det kan bruges. Det er en fornøjelse at have dig som vores kunde, og vi ser frem til at fortsætte med at give dig en fantastisk oplevelse.

En skøn butik i Holstebro

En skøn butik i Holstebro, med altid venlig betjening og skønne varer, man ikke kan stå for 🤩

June 3, 2023

Kære Tina,

Tusind tak for din skønne anmeldelse! Vi er så glade for at høre, at du synes vores butik i Holstebro er dejlig, og at vores betjening altid er venlig. Det glæder os også, at du elsker vores skønne varer, som er uimodståelige. Vi sætter pris på din støtte og ser frem til at byde dig velkommen tilbage igen snart!

Rated 5 out of 5 stars

Altid parate til at hjælpe

Altid parate til at hjælpe, lækkert tøj og fantastiske liveshows.

May 30, 2023

Kære Tina,

Mange tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er så glade for at høre, at vores team altid er parate til at hjælpe dig og at du elsker vores lækkert tøj og fantastiske liveshows. Din støtte betyder meget for os, og vi ser frem til at fortsætte med at give dig en fantastisk oplevelse hver gang du besøger os.

Rated 5 out of 5 stars

At i lige havde det jeg stod og…perfekt

At i lige havde det jeg stod og manglede det var perfekt ☺️👍

May 28, 2023

Kære Henrietta,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er utroligt glade for at høre, at vi kunne levere præcis det, du stod og manglede. Det betyder meget for os at vide, at vores team har gjort en forskel for dig. Vi sætter pris på din støtte og ser frem til at byde dig velkommen igen snart!

Bedste Baghus

Personalet i Baghuset er altid imødekommende og søde. Hjælper og vejleder på bedste måde. Tøj lige efter min smag.

May 23, 2023

Kære Berit,

Mange tak for din dejlige anmeldelse! Det glæder os at høre, at vores personale i Baghuset altid er imødekommende og søde over for dig. Vi sætter en ære i at give vores kunder den bedst mulige hjælp og vejledning, og det betyder meget, at du har oplevet det hos os.

Vi er glade for at vide, at vores tøj passer perfekt til din smag. Vi stræber efter at tilbyde et udvalg, der appellerer til forskellige stilarter og præferencer, og det er fantastisk at høre, at vi rammer rigtigt for dig.

Endnu engang tak for din positive anmeldelse! Vi sætter stor pris på din anerkendelse af vores personale og tøjsortiment. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen og fortsætte med at opfylde dine forventninger.

Kærlige hilsner fra Marianne og resten af teamet hos Baghuset.

Rated 5 out of 5 stars

Benyttede mig af deres webshop

Benyttede mig af deres webshop. Modtog et virkelig lækkert produkt, samt virkelig hurtigt levering. Også var der endda kræset om, at pakke det super fint ind! ✨
Kæmpe anbefaling herfra! 🫶🏼

May 18, 2023

Kære Ida,

Mange tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du benyttede vores webshop og havde en rigtig god oplevelse. Det glæder os, at du modtog et lækkert produkt, og at leveringen var virkelig hurtig. Vi gør vores bedste for at sikre en effektiv og pålidelig leveringsservice.

Vi sætter stor pris på, at du bemærkede vores ekstra indsats for at pakke din bestilling fint ind. Det er vigtigt for os at skabe en helhedsoplevelse, der afspejler vores fokus på kvalitet og detaljer.

Endnu engang, tak for din kæmpe anbefaling! Din støtte og positive feedback betyder meget for os. Vi håber at kunne betjene dig igen i fremtiden og levere flere fantastiske produkter med samme opmærksomhed på detaljerne.

Kærlige hilsner fra hele teamet hos Baghuset.

Rated 5 out of 5 stars

Altid smilende og hjælpsomme.

May 17, 2023

Kære Michele,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er så glade for at høre, at vores personale altid er smilende og hjælpsomme. Det betyder meget for os at skabe en positiv og venlig atmosfære for vores kunder.

Vi værdsætter din støtte og takker dig for at vælge os som din foretrukne butik. Hvis du har brug for yderligere hjælp eller har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen med et smil og være til hjælp på enhver mulig måde.

Mange tak!

Rated 5 out of 5 stars

Altid hurtig og korrekt ekspedition og…

Altid hurtig og korrekt ekspedition og levering 👍 Bor i Storkøbenhavn.
Har efterhånden fået handlet en del i Baghuset, så jeg taler af erfaring 🤣

May 14, 2023

Kære Susan,

Tusind tak for din gode anmeldelse! Vi er glade for, at du har haft hurtig og korrekt ekspedition og levering hos os i Baghuset. Det betyder meget for os at vide, at du er tilfreds med vores service. Vi værdsætter også, at du har handlet hos os flere gange og har opnået erfaring med os ;)

Det er dejligt at have dig som vores kunde, og vi sætter pris på den tillid, du viser os. Hvis du har brug for hjælp eller har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi glæder os til at se dig igen og sikre, at du får en fortsat god oplevelse hos os i Baghuset.

Rated 5 out of 5 stars

Hurtig og nem handel og forsendelse

Hurtig og handel og forsendelse

May 11, 2023

Kære Lillian Sørensen,

Tak for din anmeldelse af vores hurtige handel og forsendelse. Det glæder mig at høre, at du har haft en god oplevelse med Baghuset. Vi sætter pris på dine venlige ord, og det betyder meget for os at vide, at vi har opfyldt dine forventninger.

Vi gør vores bedste for at sikre, at vores kunder får en hurtig og problemfri handelsoplevelse, og det er fantastisk at høre, at det er lykkedes for os med din ordre. Vi glæder os til at se dig igen i vores tøjbutik og hjælpe dig med dine behov.

Hvis du har brug for yderligere hjælp eller har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen i vores butik.

Med venlig hilsen,

Dejlig service og sød personale

Dejlig service og sød personale
Ser mange af deres Live, så hyggeligt
Mange roser herfra 🌹🌹👏

May 15, 2023

Kære Else,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Det betyder så meget for os at høre, at du er tilfreds med vores service og finder vores personale søde. Vi sætter virkelig pris på din støtte.

Det er fantastisk at vide, at du nyder vores Live-udsendelser. Vi gør vores bedste for at skabe en hyggelig atmosfære, og det er dejligt at høre, at du finder dem underholdende.

Mange tak for dine roser! Det varmer vores hjerter. Vi er taknemmelige for, at du har taget dig tid til at dele dine positive oplevelser med os.

Vi ser frem til at hjælpe dig i fremtiden og give dig den bedste service. Hvis du har nogen spørgsmål eller brug for hjælp, er vi altid her for dig.

Endnu engang tak for dine smukke ord!

Kærlig hilsen,

Marianne og resten af Baghuset-teamet

Baghusets gode smag - inspirerer mig ALTID ! ☀️☀️☀️

Jeg ved altid , at det , jeg køber fra Baghuset i Holstebro , er af en god kvalitet. Og det er nemt at købe fra jeres hjemmeside . Via jeres vildt gode live med Marianne , er jeg også på forhånd blevet inspireret til et senere køb. Og har jeg penge på kontoen , skal jeg altid kikke med.😅

May 12, 2023

Kære Kirsten,

Tak for din anmeldelse af Baghuset i Holstebro! Det betyder meget for os at høre, at du er tilfreds med kvaliteten af vores produkter og finder det nemt at købe fra vores hjemmeside.

Vi er også glade for at høre, at du har været inspireret af vores live med Marianne, og vi håber, at du vil fortsætte med at finde inspiration hos os i fremtiden.

Tak fordi du støtter Baghuset, og vi ser frem til at have dig som kunde igen snart.

Rated 5 out of 5 stars

Alletiders live og mega hurtig levering…

Alletiders live og mega hurtig levering 🥰

May 8, 2023

Kære Christian,

Tak for din positive anmeldelse af Baghuset! Det betyder meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse med vores live-udsendelser og hurtige levering.

Vi er glade for at kunne tilbyde vores kunder live-udsendelser, der gør det nemmere at shoppe, og vi er også glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores hurtige levering.

Tak for at vælge os og for at give os mulighed for at sende produkter til dig. Vi ser frem til at hjælpe dig igen i fremtiden.

Rated 5 out of 5 stars

Er mega godt de viser live

Er mega godt de viser live , når man bor langt væk 😊 har mega lækkert tøj og en dejlig service … er gode til at sende hurtigt tilbage på mail 👍🥰kan varmt anbefale at se dem LIVE

May 8, 2023

Kære anmelder,

Mange tak for din positive anmeldelse af Baghuset! Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores live-udsendelser og vores lækkert tøj, samt vores hurtige svar på e-mails og levering.

Vi er glade for at kunne tilbyde live-udsendelser, selvom du bor langt væk, og det er fantastisk at høre, at du finder dem nyttige og underholdende.

Tak fordi du vil anbefale os til andre, og tak for at vælge os som din foretrukne butik. Vi værdsætter din støtte og ser frem til at kunne hjælpe dig igen i fremtiden.

Rated 5 out of 5 stars

Det bliver ikke meget bedre.

May 4, 2023

Kære Christian,

Mange tak for din fantastiske anmeldelse af vores virksomhed! Det glæder os utrolig meget at høre, at du er tilfreds med vores produkter, og at du synes, det ikke kan blive meget bedre.

Vi sætter en stor ære i at give vores kunder den bedste oplevelse, og det er fantastisk at høre, at vores indsats har gjort en positiv forskel for dig.

Vi er taknemmelige for din støtte og ser frem til at se dig igen i fremtiden.

Rated 5 out of 5 stars

ALTID super fin service og smilende…

ALTID super fin service og smilende medarbejdere, som står klar til at hjælpe 😃👏🏻👏🏻

May 4, 2023

Hej Anette,

Tusind tak for din positive anmeldelse af Baghuset! Vi er glade for at høre, at du altid har fået super fin service og mødt smilende medarbejdere, som har hjulpet dig.

Vores team gør altid deres bedste for at give vores kunder den bedste oplevelse. Det betyder meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse hos os.

Vi sætter stor pris på din støtte og ser frem til at se dig igen i fremtiden.

Mange hilsner,

Rated 1 out of 5 stars

Total belastende

Total belastende, får sms'er hver evig eneste morgen, f .. jeg er træt af jer ,har skrevet men i fortsætter fadnme
Stop stop stop i er virkelig en plage

March 27, 2023

Hej Lea,

Jeg beklager meget for de uønskede SMS'er, som du har modtaget fra vores virksomhed. Jeg forstår, at det er irriterende og belastende for dig, og jeg vil gerne tage ansvaret for at løse problemet så hurtigt som muligt.

Jeg vil dog gerne minde dig om, at vores SMS-service altid har en afmeldingsmulighed, som du kan benytte dig af, hvis du ikke længere ønsker at modtage SMS'er fra os. Vi ønsker bestemt ikke at være en plage for dig, og vi tager dine bekymringer alvorligt.

Jeg vil gerne tilbyde dig muligheden for at sende dit telefonnummer til vores mail kontakt@baghustshop.com. Så kan jeg personligt sørge for, at dit nummer bliver slettet fra vores system, og du vil ikke længere modtage nogen SMS'er fra os.

Endnu engang, jeg beklager for den ulejlighed, som vi har forårsaget dig. Hvis du har yderligere spørgsmål eller bekymringer, er du velkommen til at kontakte os igen.

Venligst,

Rated 1 out of 5 stars

Jeg har bestilt nogen vare efter nogen…

Jeg har bestilt nogen vare efter nogen dage har fået dem men kun halvdelen 🤔 har kontakte Baghuse flere gang og sendt E- mail Di sige at vi har ikke på lager, hvorfor der står på jeres hjemmeside at de har på lager !!! Nu jeg vente næsten 1 månedet har ikke fået den … 😡👎👎👎

March 20, 2022

Hej Nasim,

Tusind tak for din feedback. Jeg beklager dybt, at du har oplevet sådanne udfordringer med din ordre. Vi tager alle vores kunders feedback meget seriøst og vil gøre alt, hvad vi kan for at hjælpe og finde fejlen.

Det er ikke acceptabelt, at vi ikke har kunnet levere alle de varer, som du har bestilt, og at vores kommunikation ikke har været klar nok omkring lagerbeholdningen.

Jeg vil gerne undersøge sagen nærmere for dig og få det løst så hurtigt som muligt. For at jeg kan gøre det, vil jeg bede dig om at sende en mail til mig personligt på kontakt@baghustshop.dk med detaljerne om din bestilling og de manglende varer.

Jeg vil også gerne sørge for, at vores kundeservice team tager sig af din henvendelse hurtigst muligt og giver dig den nødvendige opfølgning, så du kan modtage dine varer så hurtigt som muligt.

Endnu engang, jeg beklager dybt for de udfordringer, som du har oplevet med os, og jeg vil gøre alt, hvad jeg kan, for at hjælpe dig.

Take a closer look