Vi har kun positive oplevelser. Enormt respektfuld, omsorgsfuld og professionel behandling af os som pårørende i sorg og i en meget svær og sårbar situation, Meget trygt og med gennemsigtighe... See more
Company replied
Tryghed og erfaring beskriver min oplevelse med Bagsværd begravelsesforretning. Vi havde en lang samtale i hjemmet om tilrettelægning og det forestående forløb. Medarbejderen udviste stor erfar... See more
Company replied
Bagsværd Begravelsesforretning sørger for at alt bliver gjort ordentligt og som man ønsker det, intet bliver overladt til tilfældighederne. Vi havde detaljerede ønsker med hensyn til blomsterne ogs... See more
Company replied
Få hjælp til at tilrettelægge den sidste afsked med din kære. Vores bedemandsservice dækker Bagsværd, Værløse, Søborg, Gladsaxe, Hareskov og omegn. Kontakt os i dag.
Denmark
Super professionel og empatisk behandling hele vejen igennem forløbet.
Alting forløb som det skulle og ingenting var overladt til tilfældighederne.
Kan kun give de bedste anbefalinger til Bagsværd Begravelsesforretning

Reply from Bagsværd Begravelsesforretning
Empatiske og professionelle - vi følte os godt “taget i hånden” hele vejen igennem processen ved vores fars dødsfald.

Reply from Bagsværd Begravelsesforretning
En professionel modtagelse, empati for os i en sorgfuld situation.

Reply from Bagsværd Begravelsesforretning
Jeg kan varmt anbefale Bagsværd Begravelsesforretning. Min familie og jeg blev mødt af empati og professionel rådgivning og hjælp i forbindelse med at min far gik bort. Det kunne ikke blive bedre.

Reply from Bagsværd Begravelsesforretning
Venlige og professionelle - vi fik hjælp langt ud over det forventede (bl.a. kontakt med præsten og ang. mindesammenkomst.)
Kan varmt anbefales.

Reply from Bagsværd Begravelsesforretning
En meget venlig, hjertevarm og professionel behandling.
Stor viden ift hvordan man skal forholde sig til diverse myndigheder og instanser.

Reply from Bagsværd Begravelsesforretning
Vi er blevet mødt omsogsfuldt og proffesionelt, af Liselotte og Ole, lige fra den første samtale. Vi mødte nogle mennesker der hurtigt aflæste, hvor vi var i sorgprocessen og mødte os der. Alt omkring bisættelsen og vores mors sidste rejse blev varetaget med fuld tilfredshed.
Georg og Karin

Vi fik stor hjælp,
Meget tilfreds med Bagsværd begravelses forretning. Fik alt den hjælp jeg behøvede, da jeg bor langt væk. Virkelige empatiske og kompetent begravelsesforretning. Giver min bedste anbefaling.

Reply from Bagsværd Begravelsesforretning
Det er de sødeste, bedste, kærlige mennesker. Utrolig hjælpsomme , giver en en god tryghed i en svær tid .Jeg skylder dem en stor TAK
🙏🏻🙏🏻🙏🏻❤️❤️❤️🌷🌷🌷

Reply from Bagsværd Begravelsesforretning
Jeg håber, jeg fik givet 5 stjerner, for det fortjener Bagsværd Begravelsesforretning i høj grad.
Både samtalen inden bisættelsen og resten af forløbet omkring bisættelsen var eminent og skabte den tryghed, vi så meget havde brug for i tabet af vores far.
Bagsværd Begravelsesforretning kan derfor kun stærkt anbefales.

Reply from Bagsværd Begravelsesforretning
Arrangementet forløb helt som planlagt, og det føltes trygt og godt. Vi fik vores ønsker for bisættelsen gennemført.
Cateringen som blev anbefalet var på plads - dog sparsomt og kedeligt anrettet.

Reply from Bagsværd Begravelsesforretning
De har været pålidelige, empatiske og tålmodige hele vejen igennem. Har nu brugt dem to gange, og kan varmt anbefale Bagsværd Begravelsesforretning.

Reply from Bagsværd Begravelsesforretning
Indenfor et år mistede vi desværre begge mine forældre (-og sviger- / bedste- / oldeforældre). Begge gange hjalp Bagsværd Begravelsesforretning os med alt det praktiske omkring bisættelserne. Vi havde nogle få men meget konstruktive, omfavnende og forstående samtaler fra start til slut om alt omkring buketter til kirke og præst til annoncer og ikke mindst samtaler omkring mine forældre og deres liv. Prisoverslag (som passede på en prik) blev hurtigt fremsendt og alt klappede bare. Det vigtigste var, at vi kunne bruge tiden på hinanden og bearbejdning af sorgen og ikke en masse praktik. Den største tak til Bagsværd Begravelsesforretning for deres nærvær og altid søde og rare ageren. De største og bedste anbefalinger herfra. De gør en i forvejen svær tid lidt nemmere at komme igennem.

Reply from Bagsværd Begravelsesforretning
Det er den mest fantastiske begravelsesforretning - meget søde, imødekomne og hjælpsomme. Liselotte gjorde det så let for os i forbindelse med vores mors død og bisættelse. Bagsværd begravelsesforretning får mine varmeste anbefalinger!

Reply from Bagsværd Begravelsesforretning
Meget behjælpelig dels med deres hovedformål men også behjælpelig med at reservere efterfølgende aramgement.
Stor ros.