Vi har kun positive oplevelser. Enormt respektfuld, omsorgsfuld og professionel behandling af os som pårørende i sorg og i en meget svær og sårbar situation, Meget trygt og med gennemsigtighe... See more
Company replied
Tryghed og erfaring beskriver min oplevelse med Bagsværd begravelsesforretning. Vi havde en lang samtale i hjemmet om tilrettelægning og det forestående forløb. Medarbejderen udviste stor erfar... See more
Company replied
Bagsværd Begravelsesforretning sørger for at alt bliver gjort ordentligt og som man ønsker det, intet bliver overladt til tilfældighederne. Vi havde detaljerede ønsker med hensyn til blomsterne ogs... See more
Company replied
Vi er blevet mødt omsogsfuldt og proffesionelt, af Liselotte og Ole, lige fra den første samtale. Vi mødte nogle mennesker der hurtigt aflæste, hvor vi var i sorgprocessen og mødte os der. Alt omkri... See more
Company replied
Få hjælp til at tilrettelægge den sidste afsked med din kære. Vores bedemandsservice dækker Bagsværd, Værløse, Søborg, Gladsaxe, Hareskov og omegn. Kontakt os i dag.
Denmark
Der var styr på det hele og vi blev mødt med en omsorgsfuldhed og en overordentlig hjælpsomhed, der gjorde processen tryg.

Reply from Bagsværd Begravelsesforretning
Der blev taget hånd om alt på en fin og ordentlig måde, ingen uklarheder og god vejledning

Reply from Bagsværd Begravelsesforretning
Følte mig på alle måder tryg og godt vejledt. Stor anbefaling herfra.

Reply from Bagsværd Begravelsesforretning
Når man kommer i ærinde som handler om døden og den dermed efterfølgende afvikling af en begravelse, kunne håndteringen hos Bagsværd Begravelsesforretning ikke være bedre. En fornuftig rolig samtale uden at blive påduttet dyrere ydelser end dem man anmodede om. Tværtimod og som eksempel, kom medarbejderen med forslag til ændring af kistepynten, så det blev lidt billigere.

Reply from Bagsværd Begravelsesforretning
Jeg blev guidet igennem hele processen med empati for min situation
Behjælpelig med at få styr på gravsten mm

Reply from Bagsværd Begravelsesforretning
Det var en god og fin behandling vi fik,tak for det

Reply from Bagsværd Begravelsesforretning
God oplevelse i en svær tid, med grundig gennemgang og hjælp til de valg der skal træffes i en svær situation.

Reply from Bagsværd Begravelsesforretning
En varm og tryg oplevelse i en ellers svær tid. Vi blev guidet og “taget i hånden” på den mest respektfulde vis. Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger til Bagsværd Begravelsesforretning 🫶🏼 Pernille & Karina

Reply from Bagsværd Begravelsesforretning
Fik den samme bedemand både i forbindelse med min mors bortgang og min fars bortgang. Hun gjorde det virkelig godt. Hun fik stort set alle vores ønsker igennem i forbindelse med begge bisættelser. Hun er meget forstående i en svær tid for de efterladte. Hun udstråler tryghed, varme og positiv energi. Mine allerbedste anbefalinger.

Reply from Bagsværd Begravelsesforretning
Meget professionel og personlig behandling. Meget lyttende og hjælpende. Vil til hver en tid vælge dem.

Reply from Bagsværd Begravelsesforretning
Hurtig og kvalificeret rådgivning og hjælp. Meget behagelig kommunikation og omgangsform.

Reply from Bagsværd Begravelsesforretning
Bagsværd Bedemand var dybt proffetionelle i forbindelse med min far's bisættelse.
De modtog os uden af vi havde meldt vores ankomst på forhånd.
Hjalp os med ALT i forbindelse med de forskellige ting, som vi mødte undervejs. Og ja det betalte vi jo også for MEN alligevel var de super søde.
Ville til enhver tid bruge dem igen, hvis det skal til.
Mvh
Susanne B. Forup

Reply from Bagsværd Begravelsesforretning
Tusinde tak for god service og for at vi kunne føle os trygge hele vejen igennem tak🙏🙏

Reply from Bagsværd Begravelsesforretning
Jeg vil gerne takke jer, for denne dejlige ceremoni og jeres hjaelp, optil og under alt det praktiske : kirke,praest,blomster, min fars begravelse. dette var absolut en dag jeg ikke har set frem til.
bosiddende i udenfor danmark. vi havde fejret hans foedseldag fredag og soendag morgen da jeg lande fik jeg beskeden om at ogsaa min far var taget paa sin sidste rejse. Alt skulle organiseres inden min retur til Danmark. Han blev meget hurtigt reduceret til et CPR nr, og diverse problemer med ferie loeste I ogsaa.
Det blev saa flot et farvel lige efter hans sind,med naboer, venner,kollegaer og familien og for mig en solskinsdag selvom det regnede.
igen mange tak til jer.
kenneth

Reply from Bagsværd Begravelsesforretning
Vi var meget tilfredse med alt hjælp fra Bagsværd begravelsesforretning.
Meget venligt personale

Reply from Bagsværd Begravelsesforretning
Fik dem anbefalet af kollega der har brugt dem 3 gange.
De havde telefonsvarer på da jeg ringede til dem, men de vendte hurtigt tilbage.
Da jeg senere samme dag sad og talte med deres rare medarbejder, havde de hentet afdøde som var det mest presserende.
Hvor mange opgaver de skal løse, bestemmer man selv. Bemærk enhver opgave koster penge..
Men er en stor hjælp når man ikke lige kan overskue det planlægningsmæssige med kirke, blomster og papirer til staten.
Alle regninger blev også samlet hos dem efter ønske: stenhugger, kirkegård, krematorium osv osv.
Så en samlet regning tilsidst og fin dokumentation for udgifter.
Varm anbefaling herfra