Vi har kun positive oplevelser. Enormt respektfuld, omsorgsfuld og professionel behandling af os som pårørende i sorg og i en meget svær og sårbar situation, Meget trygt og med gennemsigtighe... See more
Company replied
Tryghed og erfaring beskriver min oplevelse med Bagsværd begravelsesforretning. Vi havde en lang samtale i hjemmet om tilrettelægning og det forestående forløb. Medarbejderen udviste stor erfar... See more
Company replied
Bagsværd Begravelsesforretning sørger for at alt bliver gjort ordentligt og som man ønsker det, intet bliver overladt til tilfældighederne. Vi havde detaljerede ønsker med hensyn til blomsterne ogs... See more
Company replied
Vi er blevet mødt omsogsfuldt og proffesionelt, af Liselotte og Ole, lige fra den første samtale. Vi mødte nogle mennesker der hurtigt aflæste, hvor vi var i sorgprocessen og mødte os der. Alt omkri... See more
Company replied
Få hjælp til at tilrettelægge den sidste afsked med din kære. Vores bedemandsservice dækker Bagsværd, Værløse, Søborg, Gladsaxe, Hareskov og omegn. Kontakt os i dag.
Denmark
Jeg kan desværre kun give Bagsværd Begravelsesforretning 5 stjerner. De fortjener mange flere. Liselotte som har hjulpet os 2 gange indenfor kort tid fortjener uendelig mange stjerner. Endnu engang tusinde tak for hjælpen og for dig. Det var en meget svær tid, men du formåede at hjælpe os og gøre det lettere, at være i. Med din tålmodighed og kære væsen. Tak er kun et fattigt ord. Jeg kan kun sige: Ring til Bagsværd Begravelsesforretning, hvis I får brug for hjælp til en begravelse 🙏❤️Kh Anita.

Reply from Bagsværd Begravelsesforretning
Bare en ordentlig behandling samt rigtig god service

Reply from Bagsværd Begravelsesforretning
Kompetent, ansvarlig, empatisk og præcis indsats af Bagsværd Begravelsesforretning 👍.

Reply from Bagsværd Begravelsesforretning
Utrolig hjælpsom og professionel håndtering, klarede alle praktiske ting, klogt og hensynsfuldt, med empati og lydhørhed i en svær situation.

Reply from Bagsværd Begravelsesforretning
Man bliver mødt med en hjertevarme og forståelse. Alt bliver gjort med en dyb respekt for den afdøde og pårørende. Der er ingen pres med hensyn til betaling og alt bliver klaret på smukkeste vis

Reply from Bagsværd Begravelsesforretning
Man vil helst ikke have brug for jer, for det betyder jo, at man har mistet én der stod én nær. Men når det alligevel sker, og i dette tilfælde vores mor der gik bort, er I så enestående. Jeg og min søster kunne ikke have ønsket os et bedre forløb end med jer, så tusinde, mange tak for jer.

Tak for omsorgen
Bagsværd begravelsesforretning forstod vores situation, og hjalp os med alt det praktiske. Annemarie var hurtig til at tilpasse bisættelsen, så den macthede min afdødes hustrus ønsker og personlighed, samt den økonomi vi havde tilrådighed. Tak for god service i en for os svær situation.

Reply from Bagsværd Begravelsesforretning
Når man står i den sværeste tid, er det vigitgt at være omgivet af empatiske mennesker og i særdeleshed mennesker, som kan tage én i hånden igennem alle de praktiske og formelle ting der følger med i den første tid. Vi kan på den baggrund kun give Bagsværd Begravelsesforeningen vores bedste og største anbefalinger.
Vi har desværre haft brug for deres service 3 gange i løbet af de sidste 3 år - og hver gang har de leveret sammen service og omsorg. Vi kunne ikke være kommet igennem uden deres hjælp og støtte.
De er troværdige, omsorgsfulde og er yderst professionelle i forhold til alt det praktiske i relation til myndigheder mv.

Reply from Bagsværd Begravelsesforretning
Jeg og min familie har været meget tilfredse med Jeres bistand i en svær tid. Tak for forståelse, venlighed og faglig kompetence. Alt forløb så fint. Også tak for den smukke kistepynt og bårebuket som I arrangerede.

Reply from Bagsværd Begravelsesforretning
Jeg og mine børn har været yderst tilfredse med Jeres hjælp. I har været meget empatiske og professionelle. Hele forløbet har været meget trygt, og regningsdelen har været åben og gennemsigtig. Især Annemarie har et særligt lokalt kendskab og empati, som var meget værdsat.

Stor tak for Jeres store hjælp ved vores mors bisættelse i september 2024
Ikke mindst Jeres omsorg, tålmodighed og forståelse.
Den bedste anbefaling herfra.

Reply from Bagsværd Begravelsesforretning
Jeg følte mig godt hjulpet og støttet i en svær tid. Professionel og erfaren behandling- og medmenneskelig.

Reply from Bagsværd Begravelsesforretning
I forbindelse med min mands bisættelse, har vi været yderst tilfredse med Bagsværd Begravelsesforretning.
Annemarie, Liselotte og Ole har fra start til slut kærligt og professionelt, vejledt og taget sig flot af alle de opgaver der måtte være, så vi kunne få en smuk afsked.
Stort og varmt tak herfra.

Reply from Bagsværd Begravelsesforretning
Fuldstændig fantastisk service fra start til slut. Forstod vores lidt særegne ønsker med det samme og fik den fineste begravelse istandsat. Varetog kommunikationen med alle interessenter på en ordentlig og professionel måde. Selvom det hele foregik i juleferien var der komplet service og overblik fra start til slut. Den omsorgsfulde tone og de rare mennesker i firmaet satte prikken over i’et. De varmeste anbefalinger herfra.

En virkelig professionelle

Reply from Bagsværd Begravelsesforretning
Søde, ærlige og forstående. Det betød meget at der var styr på det hele.