Vi har kun positive oplevelser. Enormt respektfuld, omsorgsfuld og professionel behandling af os som pårørende i sorg og i en meget svær og sårbar situation, Meget trygt og med gennemsigtighe... See more
Company replied
Tryghed og erfaring beskriver min oplevelse med Bagsværd begravelsesforretning. Vi havde en lang samtale i hjemmet om tilrettelægning og det forestående forløb. Medarbejderen udviste stor erfar... See more
Company replied
Bagsværd Begravelsesforretning sørger for at alt bliver gjort ordentligt og som man ønsker det, intet bliver overladt til tilfældighederne. Vi havde detaljerede ønsker med hensyn til blomsterne ogs... See more
Company replied
Vi er blevet mødt omsogsfuldt og proffesionelt, af Liselotte og Ole, lige fra den første samtale. Vi mødte nogle mennesker der hurtigt aflæste, hvor vi var i sorgprocessen og mødte os der. Alt omkri... See more
Company replied
Få hjælp til at tilrettelægge den sidste afsked med din kære. Vores bedemandsservice dækker Bagsværd, Værløse, Søborg, Gladsaxe, Hareskov og omegn. Kontakt os i dag.
Denmark
Da min mor døde og hendes ønske var, at det skulle være Bagsværd Begravelsesforretning, der skulle stå for det, var det jo ret nemt at vælge.
Vi har brugt dem i tre generationer, har altid været tilfredse. Om de er dyre eller ej, ved jeg ikke, da jeg jo ikke har undersøgt det.
Men jeg fik alt den hjælp, jeg havde brug for. Og det var smukt hele vejen igennem. Så tak for det.
Jeg giver ikke fem stjerner, for alt kan jo altid blive bedre. 😍
Hanne Ainill

Reply from Bagsværd Begravelsesforretning
Vi har fået en professionel og omsorgsfuld behandling af min hustrus bisættelse, til vores fulde tilfredshed.
Bjarne Naundrup

Reply from Bagsværd Begravelsesforretning
Fik det hele til at gå op, og passet ind trods jul og helligedage. De har været meget søde, forstående og respektfulde, i en svær tid.

Reply from Bagsværd Begravelsesforretning
Rigtig søde og omsorgsfulde, og der er 110% styr på alt.
Vil til hver en tid anbefale dem

Reply from Bagsværd Begravelsesforretning
Vi har været meget glade og tilfredse for den gode hjælp, vi har fået i forbindelse med vores fars bisættelse. Ole er en empatisk og forstående bedemand, som hjalp os med alt det, vi havde brug for hjælp til på den bedste måde. Vi kan kun give Ole vores bedste anbefaling.
Når vi ringede til kontoret, har vi mødt hjælpsomt og imødekommende personale.

Reply from Bagsværd Begravelsesforretning
Alt blev klaret til stor tilfredshed. Meget fine mennesker, der ikke udnytter en vanskelig situation.

Reply from Bagsværd Begravelsesforretning
Det er de mest behagelige mennesker. De ordner alt for dig, og yder gerne ekstra hjælp. Kan kun anbefales

Reply from Bagsværd Begravelsesforretning
Sørgede for det hele og utrolig søde og kompetente

Reply from Bagsværd Begravelsesforretning
Super søde, forstående og meget servicemindede hele vejen igennem. Jeg havde så meget ro i hovedet fordi de havde styr på det hele 😄

Reply from Bagsværd Begravelsesforretning
Vi fik en smuk og minderig dag. Valg af blomster til dekoration og krans var unikke og lige vores ønske. Med jeres professionelle og venlige omsorg var vi taknemmelige for dette forløb. Vi kunne slutte dagen på kirkegården, hvor egne familie og venners blomsterhilsener lå smukt.
Tak til jer Birthe og familie

Reply from Bagsværd Begravelsesforretning
Fair priser, meget omsorgsfulde og imødekommende og tålmodige samt god til at vejlede og fortælle hvilke muligheder der findes

Reply from Bagsværd Begravelsesforretning
Vi vil gerne takke Bagsværd Bedemand for støtte og professionalisme, som de viste ifm. min mors bistættelse. De lyttede til vores ønsker og behov, og vi følte os trygge hele vejen igennem. Vi kan varmt anbefale dem. Vh Henriette Jensen

Reply from Bagsværd Begravelsesforretning
I forbindelse med min mands død og bisættelse, har jeg fået den fineste behandling af Bagsværd Begravelsesforretning. Har følt mig i trygge og omsorgsfulde hænder, og min mands bisættelse vil jeg tænke tilbage på med taknemmelighed.
Fra Kirsten Holm

Reply from Bagsværd Begravelsesforretning
Vi fik en meget kompetent og indlevende service og god behandling, hvor vores ønsker til bisættelsen blev efterkommet til punkt og prikke og også bagefter. Super god opfølgning hele vejen igennem forløbet. Vi kan varmt anbefale Bagsværd Begravelsesforretning.

Reply from Bagsværd Begravelsesforretning
Firmaet var i hele forløbet meget impatisk og hjælpsom.
De lyttede til os og forstod ,hvordan vi gerne ville have bisættelsen. De rådgav os på bedste vis igennem de svære valg.

Reply from Bagsværd Begravelsesforretning
En virkelig god oplevelse. Alt foregik til min store tilfredshed.

Reply from Bagsværd Begravelsesforretning
Hele forløbet virkede professionelt og tillidsvækkende så vi anbefaler varmt Bagsværd Begravelsesforretning til andre der vil få brug for deres assistance.
Mvh. Ingrid Facius