See what reviewers are saying
Te kleine jas en niet van het merk Gant zoals ik besteld had. Het enige wat men aanbiedt is korting op een eerstvolgende bestelling, dit loopt op van 10-20-50% korting. Hier nooit iets meer kopen!
Gant jas besteld a 59,95, merk Gant maat XXL. Geleverd merkloos jasje met alleen Chinese teksten. Zonder logo. Maat klopt niet is eerder M of S. Uitgebreide mailwisseling Met Martina Moda. Maar re... See more
Jasje besteld a 59,95, merk Gant maat L. Geleverd merkloos jasje met alleen Chinese teksten. Zonder logo. Maat klopt niet is eerder M of S. Uitgebreide mailwisseling Met Martina Moda. Maar reageren n... See more
People also looked at
Betina mode
Betina mode, van Dongen mode, mode fashion Amsterdam Limited ……. Allemaal hetzelfde en niet te vertrouwen. Zag nette advertentie via Facebook. Tsja …… ingetrapt! Royaal €50,- weg, maar zie dat maar als ‘leergeld’.
Oplichters
Oplichters! Gebruiken ook de naam vandongenmode Besteld en op basis van de review hier geannuleerd. Geven aan is niet mogelijk, geen geld retour. Aangifte gedaan en klacht ACM. Trap hier niet in!! Handelsnaam is Mode Fashion Amsterdam Limited. Adres: room 5003, 5/F, 45 Hoi Yuen Road
Schoenen besteld oplichterssssss
Schoenen besteld. Nooit iets gekregen. Site is offline. OPLICHTERS!!!!! WEG GELD
OPLICHTING
Zoals alle andere reacties. OPLICHTING!!!! Zuur dat we erin geluisd zijn Niks bestellen hier!
Oplichting!
Oplichting!! Jas besteld van Gant. Geleverd gekregen een jas die er niet op lijkt en ook niet van Gant is. Pure oplichting. Wanneer je wilt retourneren kan dat niet omdat het een afgeprijsd artikel is en zij dat ook ineens direct weten te melden dat dit in hun voorwaarden staat.
Pas op dit zijn oplichters
Pas op dit zijn oplichters. Ze sturen bewust verkeerde (zeer slechte) producten uit China en bij klachten komen ze met korting op je volgende bestelling. “NIETS KOPEN”
Oplichters tot en met,leuke sneakers…
Oplichters tot en met,leuke sneakers van Nike besteld,na 2weken werd pakje geleverd in plastick zak,bij openen verkeerde goedkope schoenen erin,dik teleurgesteld,bij e mail hetzelfde zoals bij andere gedeputeerden,dikke shit,zelfs webmail is niet meer beschikbaar
Ze bezorgen een ander artikel dan…
Ze bezorgen een ander artikel dan besteld is maar ik kan het niet retourneren! Echt oplichterij, nooit meer iets bestellen.
Oplichting ten top
Dit bedrijf stuurt bewust foute Chinese producten, verkeerde maten en daarna krijg je een standaard antwoord dat je het mag ruilen, maar afgeprijsde artikelen niet. Dan krijg je 10 % korting op je volgende aankoop, maar wie doet dat na al die belazerij. Geld terug…. Maar nee; dat gebeurt niet. Schandalig.
Geen goed woord voor over
Geen goed woord voor over, bestel er niets. Zijn grote oplichters Schoenen besteld, krijg je niet wat je besteld hebt Retour kan niet.. en je kan naar je geld fluiten. Zo onbeschoft. Zo ga je niet om met klanten.
Oplichters
Oplichters! Veranderen steeds van naam zie ook Vandongenmode.
Schoenen besteld. Lang op gewacht, eindelijk ontvangen maar totaal anders dan besteld. Lijkt er niet eens op. Goede flut schoenen. Antwoorden wel op mail maar niet op je vraag. Retourneren niet mogelijk
1 ster is zelfs teveel
1 ster is zelfs teveel ! Oplichters..2 jacks besteld. 1 zelfs niet eens gekregen. De andere een hopeloze replica en past voor geen meter! Mailcontact gehad. Ik kon wel 50% korting krijgen op een volgende bestelling, maar retour sturen of geld terug geen enkele reactie. Aanpakken deze boeven !
Jas gekocht zeer slechte kwaliteit kwam…
Jas gekocht zeer slechte kwaliteit kwam rechtstreeks uit China maar teruggave was niet mogelijk zg omdat artikel was afgeprijsd.
3 x mail gestuurd naar klantenservice en pas bij 4 de keer kreeg ik antwoord dat refund niet mogelijk was.
Niks kopen daar want retour gaat niet.
Kwaliteit erg slecht maar op foto staat andere jas.
LET OP‼️OPLICHTERS ‼️
LET OP‼️OPLICHTERS ‼️
Niet eens een ster waard!
Oplichters van het zuiverste water.
Nikes besteld en de lelijkste plastic schoenen gekregen. Beroepen zich erop dat afgeprijsde schoenen niet retour mogen. Wat ik gekregen heb zijn echter totaal andere schoenen. Dit kan toch niet zomaar??
Slecht had Nike schoenen besteld en heb…
Slecht had Nike schoenen besteld en heb vandaag wel nieuwe maar ik denk dat ze 10€ waard zijn, echt fake plastic
Onbetrouwbare partij!
Vorige maand voor het eerst een paar schoenen via die site besteld. Een eerste en laatste keer.
De levering was helemaal niet wat ik besteld gehad. Ik heb foto's opgestuurd maar telkens kreeg ik hetzelfde antwoord: geen retour mogelijk, ook al was de bestelling niet correct.
Frauduleuze praktijk!
🤣🤣🤣wat een drama deze site
Hahaha...wat ik vermoedde gebeurde ook.
Ik bestel roze met blauwe Nikes en krijg deze half gare schoenen.....
Wtf is er mis met deze mensen die dit verkopen.....
Noooooooit iets kopen!!!
Jammer dat ik geen foto kan plaatsen!!
Stuur dan niks!!
Verkeerde schoenen ontvangen
Levering duurde erg lang. Schoenen vandaag ontvangen, maar dat waren niet de schoenen die ik had besteld. Terugmailen lukt niet en de site is niet meer beschikbaar.
Misleiding bij aankoop
Deze winkel heeft mij jammergenoeg misleid. Ik ben heel ontvreden over de klantenservice. De schoenen die ik bestelde/betaalde in promotie werden niet geleverd. In de plaats kreeg ik andere schoenen toegestuurd van minderwaardige kwaliteit. Ze beroepen zich op artikel 8 uit hun retourbeleid dat ze geen retour doen voor aangekochte goederen in promotie. Je krijgt wel de mogelijkheid om nog iets nieuws aan te kopen met aangeboden korting. Dus mijn geld kwijt en schoenen die niet ok zijn en die niet passen. De kans dat ik daar nog iets zal kopen is nul.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.