Betina mode, van Dongen mode, mode fashion Amsterdam Limited ……. Allemaal hetzelfde en niet te vertrouwen. Zag nette advertentie via Facebook. Tsja …… ingetrapt! Royaal €50,- weg, maar zie dat maar al... See more
See what reviewers are saying
Te kleine jas en niet van het merk Gant zoals ik besteld had. Het enige wat men aanbiedt is korting op een eerstvolgende bestelling, dit loopt op van 10-20-50% korting. Hier nooit iets meer kopen!
Gant jas besteld a 59,95, merk Gant maat XXL. Geleverd merkloos jasje met alleen Chinese teksten. Zonder logo. Maat klopt niet is eerder M of S. Uitgebreide mailwisseling Met Martina Moda. Maar re... See more
Jasje besteld a 59,95, merk Gant maat L. Geleverd merkloos jasje met alleen Chinese teksten. Zonder logo. Maat klopt niet is eerder M of S. Uitgebreide mailwisseling Met Martina Moda. Maar reageren n... See more
People also looked at
Oplichters
Oplichters , stom van mij om daar te bestellen maar wil de rest op attenderen.
Oplichters eerste klassen. Gant jack besteld. Ik heb een pakket uit China gekregen met een overal in.
Weggegooid geld.
Geprobeerd om terug te sturen maar die mensen reageren niet .
Dus absoluut niet bestellen . Ze veranderen van naam maar de oplicht methode is hetzelfde.
Site is offline
Hetzelfde als alle onderstaande
Hetzelfde als alle onderstaande. Ik had reviews nagekeken dacht ik , maar die waren van BertinE mode in Kerkrade en dus goed! Helaas de boot in gegaan. Ik ga het wel melden via mijn bank. Voor wat het waard is.
De geleverde jas niet volgens de…
De geleverde jas niet volgens de europese maatvoering en kan het NIET retout sturen, ondanks mijn verzoek per mail voor een retourlabel welke men niet krijgt.
Zwendel en geen geld terug dus. Deze oplichters moet men van het internet afgooien.
Alles
Alles! Ik heb Nike schoenen besteld maar kreeg lelijke Chinese plastic schoenen. Helaas geen retour adres, een criminele site, nooit iets bestellen bij Bertina Mode.
inderdaad oplichters
Absoluut niet bestellen
Absoluut niet bestellen. Nike sneakers besteld maar een paar goedkope china schoentjes ontvangen. Retour sturen kan niet meer, site uit de lucht. Let op ze gaan onder een andere naar weer door. Ze adverteren veel op instagram.
In plaats van vrolijk gekleurde gympen…
In plaats van vrolijk gekleurde gympen maat 42 kreeg ik grijs/witte in ongeveer maat 38( dit gok ik want er stond alleen maar 250 op de zool.)
Gegokt en verloren. Jammer.
Helaas zijn het oplichters
Helaas zijn het oplichters , bestelde naar mijn weten hele leuke Adidas sneakers en wat krijg ik Chinese plastieke schoenen .terugsturen kan volgens hun niet omdat het om zogenaamde afgeprijsde artikelen gaat .vervolgens krijg ik naar een mailwisseling een aanbod voor de volgende aankoop van 10% korting. Gewoon NIET BESTELLEN BIJ BETTINA MODA🤬😡😡😡😡
Absoluut niet kopen
Absoluut niet kopen, sprake van oplichting. De door mij bestelde Gant jas niet geleverd, retour zenden wordt onmogelijk gemaakt. Inmiddels site uit de lucht. Onder nieuwe naam (van Dongen) dan maar weer nieuwe slachtoffers vinden. Wees gewaarschuwd !!
Nike sneakers besteld en na 3 weken een…
Nike sneakers besteld en na 3 weken een paar afschuwelijke Chinese gympen gekregen, die niet overeenkomen met hetgeen besteld is. Nooit iets met dit bedrijf doen. Oplichters
Oplichters!!!
Oplichters!!!
Net als onderstaande berichten totaal andere schoenen gekregen dan ik had besteld. omdat ze afgeprijst waren krijg ik mijn geld niet terug. Website bestaat niet meer.
€50,- weggegooid!!
Oplichterij
Oplichterij
Heten inmiddels van Dongen mode. Verkeerde schoenen ontvangen, heel anders dan besteld zelfs de maat klopt niet. Weigeren om deklavht te behandelen.
Oplichting Bertina mode
Gant jas besteld a 59,95, merk Gant maat XXL.
Geleverd merkloos jasje met alleen Chinese teksten. Zonder logo. Maat klopt niet is eerder M of S. Uitgebreide mailwisseling Met Martina Moda. Maar reageren niet inhoudelijk en nemen niets retour. Website is nu uit de lucht en handelen nu onder van Dongen mode!!!
Kortom oplichting en fraude.
Nep producten van slechte kwaliteit. 🤥
Een Gant jas besteld
Een Gant jas besteld, iets anders geleverd gekregen, kan niet geretourneerd worden omdat het in de uitverkoop was, overweeg nu een klacht indienen bij relevante instanties en ook bij Facebook
BERTINA MODE, oplichters
Begin april 2024 sneakers Addidas (incl. Korting) besteld, zou binnen 10 werkdagen geleverd worden. Tot 2x toe naar de status van mijn bestelling geïnformeerd, steeds dezelfde mail als antwoord (zeer slecht vertaald). Geen concrete leveringsdatum en de link met track & trace werkt niet. Nooit bestel ik nog via Instagram😡. Eind april 2024 werden sneakers geleverd, maar verkeerde kleur en andere goedkope rommel. Bieden 10% korting aan bij een volgende aankoop, geen retour mogelijk volgens de klantendienst. Nochtans ligt de fout bij hen. Helaas opgelicht.
Oplichters
Oplichters. Nike besteld en totaal andere schoenen gekregen.
Sneakers besteld vandaag binnen…
Sneakers besteld vandaag binnen gekregen totaal andere schoenen en deze zijn ws van de Ali express. Wat een oplichters. Website werkt niet dus je kan fluiten naar je geld en zit met verschrikkelijke sneakers😡
Niet bij hun bestellen!!!!!
Zoals zoveel eerdere berichten ben ik dus ook opgelicht. Nike’s besteld en betaald, maar er komen hele foute Chinese gympen binnen. En retourneren natuurlijk geen zin.
Vreselijk bedrijf
Vreselijk bedrijf, niet kopen! Je wordt opgelicht waar je bij staat….
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.