Ik kom al jaren bij Beter Horen Veenendaal. Een en al toppers! Noortje die uitgebreid moeite en tijd voor je neemt. Ook heel begripvol. Dit geldt ook voor Thomas. Daarnaast is het sfeer altijd gezelli... See more
Spoorlaan 3, 3903 XS Veenendaal, Utrecht, NL
Company replied
Noortje in Veenendaal neemt de tijd voor elke bezoeker. Hoe druk het ook is, je wordt volledig geholpen en bent op dat moment belangrijk. Foutdiagnose en reparaties voert ze perfect uit. Ik kom er... See more
Company replied
Vanmorgen 13-03-25 bij Beter Horen in Veenendaal €14,95 betaald voor het binnen een minuut verwijderen van een druppeltje vocht uit een niet werkend gehoor apparaat dat daar gekocht is. De helpster mo... See more
Company replied
Noortje is een van de medewerkers en wat is zij een topper! Neemt de tijd voor je, heeft kennis, is gezellig en behulpzaam. Ik voel me altijd serieus genomen en ik ga met een glimlach de deur uit. Wil... See more
Spoorlaan 3, 3903 XS, Veenendaal, Utrecht, Netherlands
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Problemen met gehoorapparaat deze is opgestuurd ( viel binnen garantie termijn)
Vandaag nieuw hoortoestel opgehaald.
Deze is opnieuw ingesteld door Beter horen en weer opnieuw gekoppeld aan mijn telefoon.
Top service,meedenken met de klant is zeker 5 sterren waard
Prettig geholpen en goed advies en goed bergeleiding
Vriendelijke en vakkundige audicien ! Als in de reclame na de sessies tot aan de deur begeleid en uitgezwaaid. De app laat helaas de nodige steken vallen en de afstandsbediening zou bij gebruik van de tv-connector zou ook beter kunnen.
Ter plaatse word je uitstekend geholpen. Erg tevreden mee. De financiele afhandeling is alleen prut. Ik bedoel daarmee niet de prijs die staat niet er discussie maar puur het opvolgen van faktuur sturen
Uiteindelijk is die gekomen na lang aandringen
We hebben een goede service ervaren waarbij men direct onze gegevens kon reproduceren waardoor het vermiste hoorapparaat op een vlotte manier kon worden vervangen.
Prettig en deskundig geholpen, veel tijd nemen om alles duidelijk te maken.
Hele goede service.Doen wat ze beloven.
Denken goed met je mee. Ook prijstechnisch niet verkeerd. En ze hebben ook nog humor😉
Ik ben met heel veel geduld geholpen en ook goed voorgelicht. Het enige wat is heb gemist heb is het aanbieden van goedkopere alternatieven, er lag één duur en een ander héél duur alternatief. Ik kan het betalen maar niet iedereen kan € 900,00 netto( na aftrek bijdrage zorgverzekeraar) op tafel leggen. Maar misschien had ik er zelf om moeten vragen.
Linker hoortoestel was defect. Gebeld en het probleem uitgelegd. Kon gelijk dezelfde ochtend langskomen. Bijzonder vriendelijk te woord gestaan. Mijn gehoorapparaat werd ter plekke gerepareerd en gelijk voorzien van nieuwe dome's. Binnen het half uur stond ik weer buiten. Uitstekende service!
Vriendelijke en vakkundige medewerker, die eerst luistert naar je wensen.
Vervolgens , na de gehoortest, worden de mogelijkheden uitgelegd en kom je samen tot de best passende keuze.
Er wordt alle tijd genomen om je te laten wennen en eventuele aanpassingen te doen.
Er wordt goed geluisterd en meegedacht. Goed gezocht naar de beste (nog vergoede) oplossing. Na de eerste week dragen bijgesteld. Nu uitstekend functionerende hoorapparaten.
Aanbevolen !!!
Aandacht voor de klant en ontzettend duidelijk in zijn uitleg. Ik weet hierdoor wat ik kon verwachten bij het dragen van mijn gehoorapparaat. Verder kan ik altijd de winkel inlopen mocht ik vragen hebben, heel fijn!
Dankzij een uitstekende begeleiding door Mart Jan van Schothorst heb ik nu een hoortoestel aangeschaft. Zonder enige druk heeft hij mij 3 weken geheel vrijblijvend de toestellen laten uit proberen . In alle rust stelde hij elke week het geluid weer wat bij . Perfecte uitleg en zeer plezierig in de omgang. Fijn om door zo`n vakman te zijn geholpen.