Nieuwe fiets besteld en zaterdag opgehaald onder het genot van een bakkie koffie nog wat dingetjes afgesteld aan de fiets door het geweldige en altijd behulpzame team. Dank jullie wel voor de zeer go... See more
Company replied
Er werd goed geluisterd naar mijn wensen, goed doorgevraagd en geholpen bij het terugbrengen van het aantal mogelijke nieuwe fietsen. Uiteindelijk 2 merken en types geprobeerd en de ervaringen besprok... See more
Snel de klant aanspreken en meteen aan de slag met het afhandelen (lekke band) bekijken en goed advies geven voor de reparatie! Vervolgens dag later via app bericht fiets staat klaar, SUPER! Dus ee... See more
Fietsen thuis opgehaald voor controlebeurt (kost 10 euro). Goede planning. Buitenband vervangen, geconstateerd dat hij versleten was.
Written by the company
Oude Brandenburgerweg, 4, 3721 DX, Bilthoven, Utrecht, Netherlands
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Goed advies bij de aankoop en later bij de ruiling van het artikel .
In het eerste gesprek werd snel duidelijk wat voor soort fiets we wilde, de keuze werd vlot terug gebracht tot 2 keuzes. En na een proefrit was de aankoop gemaakt. Bij het ophalen was de informatie die gegeven werd nuttig en praktisch,kortom een fijne ervaring.
Keus genoeg bij vervanging van mijn zadel. In een oogwenk was het verwisseld en kon ik verder
Vriendelijk geholpen en al jarenlang goede service
Ik ben heel leuk en enthousiast geholpen. Heb goed advies gekregen en er is heel goed meegedacht. Alles rustig mogen proberen en later nog een keer terug geweest. Super blij met mijn keuze en het ophalen was ook heel leuk. Service is altijd goed!
Je wordt goed geholpen en ze denken mee.
Welke fiets bij je past zeker als het om je gezondheid gaat.
Ze nemen de tijd voor je.
Kwaliteitszaak met uitstekend personeel en een prima service!
Veel keuze, deskundige verkopers, concurrerende prijzen en lekker dichtbij. Prima dus!
Snel de klant aanspreken en meteen aan de slag
Vervolgens dag later via app bericht fiets staat klaar, SUPER!
Dus een tevreden klant en zal familie en vrienden daarop attent maken.
Goede en eerlijke informatie en meedenken. Zeer vriendelijk geholpen en gastvrij.
Snelle betrouwbare service. Zeer klantvriendelijk! Zeer deskundig
Persoonlijke aandacht. Denken met je mee en geven goed advies mbt de aanschaf van een nieuwe fiets.
We zijn heel kundig geholpen de keuze was groot en ook wel veel op voorraad of snel leverbaar onze fiets is ook snel aan huis geleverd met duidelijke uitleg wij zijn zeer tevreden
Gastvrije ontvangst open en bekwaam. Heldere uitleg en planning zeer correcte afhandeling.
Mastwijk is zeer prettig en professioneel. Zowel voor de racefiets als de stadsfiets!!