Afspraak gemaakt voor een servicebeurt voor mijn e-bike. Aangegeven wat de aandachtspunten waren, fiets op tijd gebracht en dezelfde dag was de fiets weer tiptop! in orde. In al die jaren dat wij... See more
Company replied
Company replied
Ik heb een afspraak gemaakt voor proefritje nadat ik mijn heb laten adviseren in wat ik zocht qua fiets en prijs. Ik voelde meteen de ervaring die ik zocht en heb nog vergelijkbare fietsen getest. D... See more
Ik bezorgde de fiets, een eenvoudige gazelle, op 6-3 net voor half tien. De zaak stond vol met publiek, met veel speciale wensen. Er was slechts één monteur aanwezig, de rest was ziek. Ik vertrok zo... See more
Vorig jaar tweedehands elektrische fiets gekocht in Leek met 6 maanden garantie. Helaas was na een jaar nog steeds een probleem met de trappers en bleek er ook nog een scheur in de velg te zitten. Ze... See more
Written by the company
Bosweg, 13, 9351 AB, Leek, Groningen, Netherlands
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Goed advies bij het uitkiezen van een fiets en ook bij in gebruikname alle tijd hiervoor.
Zeer goed geholpen mbt uitzoeken 2 ebikes, ruime keuze en deskundig advies. op meerdere fietsen(types) mogen proefrijden.
Dit alles in een ongedwongen sfeer.
keurig te woord gestaan en volgens afspraak geholpen
Uitstekend advies, goede service en aardig behulpzaam personeel, zowel in de winkel als de werkplaats. Je kan vrijblijvend kijken en eventueel een proefrit maken. Heldere snelle duidelijke communicatie. Aanrader om hier je fiets aan te schaffen.
Snelle en goede service en problemen welke op dat moment ontdekt worden nemen ze ook direct mee in de reparatie. Echt super.
Top service en vriendelijk personeel. Denken goed met de klant mee!
Gebruikte fiets gekocht, keurig netjes klaar gemaakt en goede aflevering. Top service!
Het is geweldig bij Wagenaar in Leek..aardig..behulpzaam..eerlijk..zeer positief over het personeel..prima zaak!!
duidelijke info, geen verkooppraatjes, Gewoon recht door zee. Bieden een goede inruilprijs.
Je krijgt een melding wanneer het tijd is voor een onderhoudsbeurt. Afspraak handig te regelen. Vlotte afhandeling van het werk. Vriendelijke mensen!
Vriendelijk, behulpzaam, eerlijk & betrouwbaar, meedenkend personeel. Wij komen er al jaren en zijn zeer tevreden, goede service.
Ze zijn gewoon top!
Gewoon goede fietsen winkel 10 punten goede inruil bofenste plank toppers
Luisterend oor tijd en naar aanleidind van het overleg de juiste fiets erbij gezocht