carsfreaks.pl Reviews

TrustScore 1.5 out of 5

1.4

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Totalne oszustwo ,zamówiony towar przyszedł jakby był wyciągnięty ,, psu z gardła" , bez oryginalnego opakowania, całość klocków wrzucona do do jednego pudła bez instrukcji ,nawet nie wiem czy jest ws... See more

Rated 1 out of 5 stars

Ten sklep z zabawkami to oszuści , kupiłam klocki za 350 zł , piszę do nich kiedy będą,a oni nie mają produktu,a na sklepie widnieje duża ilość.Pozniej przeczytałam opinie i okazało się że jest więcej... See more

Rated 1 out of 5 stars

Nie kupujcie niczego z tej zakłamanej strony. Po pierwsze, zamówienia rzadko kiedy pojawiają się na zamawiany adres. Kiedy już jakkolwiek uda się nawiązać kontakt przez maila, to wymiana wiadomości je... See more

Rated 1 out of 5 stars

Klocki zamówione na początku grudnia. Nigdzie nie ma informacji o tym, że towar idzie 25 dni. Dopiero w mailu potwierdzającym złożenie zamówienia jest taka informacja. Początek stycznia i paczki nadal... See more

Bad

TrustScore 1.5 out of 5

117 reviews

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

15 reviews in the last 12 months

Write a review

Oszuści

Oszuści! Na dodatek dopłaciłam za przesyłkę ekspresową!
Jak długo oni będą jeszcze oszukiwać ludzi?

August 29, 2023
Rated 4 out of 5 stars

Wszystko ok

Zamówienie otrzymałam po 3 tygodniach. Cło 18 zł, nie było o tym mowy przy zakupie. Towar dobrze zapakowany, zgodny z opisem.

August 23, 2023

Nie polecam tej firmy Carsfreaks

Nie polecam tej firmy. Kupiłem w lutym 2023 r. album dla dziecka. Nie dotarł do dnia dzisiejszego tj. 20 sierpnia 2023. Uważajcie na ich ogłoszenia. Piszą , że dostawa w 3 dni. Poźniej po zamówieniu ,okazuje się , że towar idzie z Chin i dostawa to 55-100 dni. Kpina. Minęło pół roku i zamówienia nie ma. z takim podejściem do klienta to niech sprzedaja swoje towary w Rosji...

August 20, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Super sklep

Super sklep! Klocki dotarly w 4 dni!!.’
Złorzylem zamuwienie 4 dni temu i dotarly dzisiaj. Klocki niewiem czy kapletne bo jeszczs niezłorzylem bo dotarly dzisiaj.
Pozdrawiam
January Bohdan Privienko

Edycja: złorzylem dzisiaj i jest kąplet.
Pozdrawiam.
January Bohdan Privienko

August 1, 2023

TRAGEDIA

TRAGEDIA! 3DNI PO ZŁOŻENIU ZAMÓWIENIA OZNAJMILI WYSYLKE 58DNI.ANULOWALAM I PISALI ZE JUZ WYSLALI, A TAK NAPRAWDĘ WYSLALI 3TYG PÓŹNIEJ. KLOCKI WARTE 200ZL I DRUGIE TYLE TRZEBA BYLO ZAPŁACIĆ CLO. 0kontaktu,0danych z rozmowca. NIE POLECAM!!!!!

August 1, 2023

Zamówiony odkurzacz

Zamówiony odkurzacz - w maju. Przesyłka podobno doręczona 11 lipca. Status DORĘCZONO na str poczty polskiej (opłacona szybsza przesyłka).

- nie mam ani zwrotu pieniędzy, ani odkurzacza.

July 25, 2023

Oszuści

Oszuści, omijać ten sklep. Zamówienie 14marca złożone, część przyszła koniec czerwca, druga część nie dotarła jeszcze.
Również chciałam anulować zakup, to też mi napisano, że już wysłano 🤔
Uważajcie i czytajcie przed zakupem opinie, bo jest więcej tych sklepów pod innymi nazwami.

March 14, 2023
Rated 1 out of 5 stars

ODRADZAM zakupy u tego sprzedawcy

ODRADZAM zakupy u tego sprzedawcy ! Po złożeniu zamówienia na drugi dzień je anulowałam bo sprzedawca wprowadził mnie w błąd odnośnie terminu realizacji. Otrzymałam inf. że nie mogę zrezygnować ponieważ zamówienie jest w drodze, co okazała się kłamstwem bo zostało wysłane 51 dni od mojego odstąpienia od umowy ! Komunikacja mailowa ze sprzedawcą mało profesjonalna, nikt z imienia i nazwiska się nie podpisuje. Brak nr telefonu. Nie ma klocków ani pieniędzy. Zgłaszam sprzedawcę do UOKiK.

July 21, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Ta strona nie zasługuje nawet na ta…

Ta strona nie zasługuje nawet na ta jedna gwiazdkę. Zamówiłam sobie na prezent Zestaw do robienia paznokci który do tanich nie należał
Dostałam paczkę po dwóch miesiącach a ona nie jest warta nawet 20 zł. Wszystko plastikowe jak dla dzieci, lakiery porozlewane, w zestawie miał być cleaner a dostałam kilka próbek w formie husteczki mokrej
Po prostu tak jak ludzi traktują to jest śmiech na sali
W dodatku zero paragonu i zero możliwości zwrotu
Aż przykro się robi

July 18, 2023

UWAGA OSZUST !!!!!

Witam, Ja również zostałam oszukana. Zabawka zamówiona przed świętami wielkanocnymi, miała dotrzeć w wielki piątek (zamówiłam ze względu na szybką wysyłkę) produkt do tej pory nie dotarł. Pisałam wielokrotnie i w odpowiedzi otrzymuję jedynie automatyczne odpowiedzi o potwierdzeniu wysłania przesyłki. W jednej z odpowiedzi dowiedziałam się również że wszystko jest zgodnie z regulaminem zakupu na ich stronie. Moim zdaniem trzeba zgłosić sprawę na policję bo widzę że jest wielu poszkodowanych...

July 11, 2023

Oszuści

Witam wszystkich, ponieważ zostałam tez przez niech oszukana chce zaproponować by złożyć zbiorowy wniosek na policję o oszustwa z ich strony bedzie troszeczkę zabawy ale każdy otrzyma swoją należność i zwrot za nieudany zakup. Ja tez się prosiłam by wkoncu wysłali mi zamówienie bo ich postraszyłam ale oczywiście nie dostałam tego co zamówiłam tylko jakiś kicz to po kilku dniach udało mi się adres wydobyć by im odesłać ta pomyłkę to teraz czekam aż zwrócą mi należność a to już jest kpina… zachęcam do współpracy. Znajdziecie mnie na Fb Bionda Katarzyna Kleopatra

June 21, 2023

Nie polecam tego sklepu

Nie polecam tego sklepu. Czas oczekiwania na przesyłkę 2 miesiące. Jakość produktu bardzo niezadowalająca. Zamówiony model samochodu przyszedl bez żadnego opakowania, owinięty tylko folia. Wygląda jak stara używana zabawka. Ceny bardzo wysokie. Nie polecam!!!!

June 15, 2023

Oszustwo!!

Oszustwo!!! Nie dość,że przesyłka dotarła po 3miesiacach to jeszcze zestaw LEGO przyszedł zapakowany w folię. Zestaw kosztował 199.99 i bez kartonu. Dodatkowo trzeba było opłacić cło 37.50

June 15, 2023

Ta firma to oszustwo

Ta firma to oszustwo! Czas oczekiwania na przesyłkę masakra ponad 3 miesiące, towar opłacony z góry i jeszcze trzeba było dopłacić opłatę celną, dodatkowa klocki to swykla podróbka w woreczkach na dodatek miniaturowych rozmiarów! Nie polecam!!

June 7, 2023

Zabawka idzie do mnie ponad 3 miesiące

Zabawka idzie do mnie ponad 3 miesiące, nie polecam absolutnie tergo sklepu. Informują mnie co jakis czas o zmianie statusu, aby mnie na chwilę uspokoić.
Nie kupujcie w tym sklepie

March 12, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Czas samej wysylki to1-3 dni robocze u mnie wyslano towar dopiero po miesiacu. po kolejnym dwoch miesiącach dostalam info ze przesylka zostala zatrzymana na celnym. musialam dopelnic formalnosci by przesylka zostala do mnie wyslana. Mija trzeci miesiac , czekam nadal na przesylke.

May 17, 2023

Ostrzegam przed tym sklepem

Ostrzegam przed tym sklepem. Zapłaciłam za przesyłkę, przy odbiorze pobrali ją drugi raz. Niestety mama odbierająca przesyłkę o tym nie wiedziała i zapłaciła. Na moją reklamację odpowiedzieli, że czasem losowo pobierane jest takie cło:) Wojuję z tym złodziejami już któryś miesiąc, a oni zwyczajnie śmieją się w twarz. Kwota nie jest duża, ale od wielu klientów można wyłudzić już całkiem sporo.

April 22, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Unikajcie tej firmy jak ognia

Unikajcie tej firmy jak ognia! Jeżeli myślicie że będziecie uczciwie potraktowani jako klienci, którzy zapłacili za towar, to źle trafiliście.
1. Nie przyjdzie na czas (ja otrzymałam po 105 dniach),
2. Musicie dopłacić za cło
3. Nie wiecie co dostajecie. Ja odebrałam jakieś słabe podróby klocków LEGO w woreczkach, bez kartonu, zupełnie niezgodne z moim zamówieniem.
MASAKRA!Nigdy więcej!!

March 21, 2023

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look