Claus Holm Reviews 138

TrustScore 3 out of 5

3.0

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Købt salt og peber sæt i Brugsen .. Anden gang jeg bruger salt kværnen, kan den ikke mere( ja Alm kværnsalt der er hældt i! ) Sættet ser godt ud, men kæft jeg føler mig snydt… tænker det havde været... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Har købt HOLMs AirFryer deli-ovn, og kan absolut kun anbefale den. Jeg har lavet bl.a. Kylling på Rotisserie, Ribbensteg, Pølsegryde i kurv, Pommes Frites m.m. og varmer dybfrosne rundstykker hver mo... See more

Rated 1 out of 5 stars

Jeg købte for ganske nyligt en stegepande med hybrid-non-stick belægning. Jeg kan uden at lyve sige, at det er den dårligste stegepande jeg nogensinde har haft. Den første stegning var dårli... See more

Company replied

Company details

Information provided by various external sources

Køkkenprodukter skabt til det velsmagende måltid. Claus Holm har personligt udvalgt, testet og godkendt hvert produkt, hver funktion og hver detalje.

3.0

1-star

Replied to 80% of negative reviews

Typically replies within 1 week

Købte et dyrt ovn fad i Kvikly fra Claus Holm

Købte et dyrt ovn fad i Kvikly, men sikke en dårlig kvalitet. Grå/sort farve med hvide prikker, man kan ikke se skidt og fastbrændt mad, alt brænder sig fast i belægningen, mønster præget i midten af faden, så der kan man ikke rense, belægningen skaller af ved 3 brug og nu smider jeg det i skraldebøtten efter at have lavet kartofler der har alieret sig med den håbløse belægning. Kvikly I burde skamme Jer at handle med sådanne ting. Rustfrit stål er opfundet og er stadig brugbart.

January 27, 2025

Dårlig kvalitet!

Købte en bradepande med slip let belægning. Har god højde og håndtag, men belægningen skallede af efter 3. gang den blev brugt. Til den pris kunne jeg have købt 3 af de billige, og de holder længere.

February 9, 2025

Holm Airfryer

Jeg er indehaver af en 12 liters airfryer fra Holm. Jeg undrer mig over at firmaet sælger et produkt uden brugsvejledning. Jeg vælger derfor kun at give e`n stjerne.

December 12, 2024

Virkelig dårlig kvalitet

Virkelig dårlig kvalitet.
Nåede at bruge min nye pastamaskine 1 gang og nu er den allerede gået i stykker.
Jeg vil helt klart ikke anbefale dette produkt.

October 6, 2024

Rystende dårlig kvalitet

Rystende dårlig kvalitet. Wokkens bund buler efter 3 x brug. Efter et par gange yderlige brug kommer belægningen af. Viskestykkerne absorberer ingen væske. Utroligt at man tør lægge navn til så lav kvalitet.

October 5, 2024

Skod kvalitet fra kina

Hvad laver Claus. Sælger skod steak-bestik via 365 discount. Siger det er rustfri stål og kan klare opvaskemaskine. Det er IKKE rustfri stål. Det er FAKE.
Det er lavet af blik fra kina.

June 11, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Værste airfryer til dato.

Værste airfryer til dato.
Fik denne i julegave, og været problemer med den lige siden opstart.
Stiller den UDEN at vælge hvilket program, så den bare kører til den antastet minutter og grader, men vælger selv at gå ud før tid, næsten hver eneste gang. Den er virkelig ringe til at lukke sammen, så man skal virkelig halv ødelægge den hver gang du skal lukke den for den går på overalt. Ubrugeligt bæ.

February 24, 2024

Ubrugelig AIR FRYER!

Ubrugelig AIR FRYER!! Anden gang vi sætter den i brug for at stege noget kylling, så brænder det sgu sammen og der kommer røg ud af den, samt alt lys osv. i den røg. Kan helt sikker IKKE anbefales. PS det vi fik ud af det den ene gang var ikke værd at æde.

February 9, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Æbleskivejernet “perfekt til alle typer…

Æbleskivejernet “perfekt til alle typer varmekilder” …… bare ikke induktion !! Det er det ringeste æbleskrivejern der findes og det virker overhovedet ikke til induktion. Så skuffende, pengene ud af vinduet.

December 25, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Rettelse

Var lidt ude efter Holm ,og især en 28 cm pande, men alt er nu fixet til alles tilfredshed .

December 8, 2023

Sukker bare…

Aldrig har jeg oplevet så ringe kvalitet. Købte en airfryer og den er så kineser agtig at den kun holdte en uge.. opsætningen med bip lyden er ARRGH! Et skrummel at pakke væk i forhold til andre mærker.

Claus.. det kan du sku godt gøre bede!!

October 11, 2023
Rated 1 out of 5 stars

God oplevelse ved køb i Kop og Kande.

God oplevelse ved køb i Kop og Kande.
Firkantet æbleskivepande. Varmer ikke ud i hjørnerne. Så elendig forskelligt som æbleskiverne bages. Jeg har bagt æbleskiver gennem mindst 50 år. Måtte udskifte æbleskivepanden til induktion komfur. Kan ikke anbefales . Håndtaget bliver sååå varmt, ikke til at holde på, men det vidste jeg lidt om i forvejen, da panden er støbejern. Øv!

December 3, 2023

Take a closer look