Claus Holm Reviews 138

TrustScore 3 out of 5

3.0

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Hurtig ekspedition. Alt gik som planlagt. Købte skærebrætter - de lever fuldt op til beskrivelsen.

Rated 1 out of 5 stars

Købt salt og peber sæt i Brugsen .. Anden gang jeg bruger salt kværnen, kan den ikke mere( ja Alm kværnsalt der er hældt i! ) Sættet ser godt ud, men kæft jeg føler mig snydt… tænker det havde været... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Har købt HOLMs AirFryer deli-ovn, og kan absolut kun anbefale den. Jeg har lavet bl.a. Kylling på Rotisserie, Ribbensteg, Pølsegryde i kurv, Pommes Frites m.m. og varmer dybfrosne rundstykker hver mo... See more

Rated 1 out of 5 stars

Jeg købte for ganske nyligt en stegepande med hybrid-non-stick belægning. Jeg kan uden at lyve sige, at det er den dårligste stegepande jeg nogensinde har haft. Den første stegning var dårli... See more

Company replied

Company details

Information provided by various external sources

Køkkenprodukter skabt til det velsmagende måltid. Claus Holm har personligt udvalgt, testet og godkendt hvert produkt, hver funktion og hver detalje.

3.0

1-star

Replied to 80% of negative reviews

Typically replies within 1 week

Dårlig pande

Har købt holms store pande. Og 1 mdr efter hænger alt allerede fast når man bruger den. Som om belægningen er røget af.. Der er en hinde hen over bunden. Værste skrammel at betale dyre domme for noget der ikke fungerer

August 30, 2023

Bagestål fra Claus Holm ødelagt trods brug af medsendte vejledning

Jeg fik i fødselsdagsgave et bagestål fra Claus Holm. Jeg brugte til punkt og prikke vejledningen ift håndtering af produktet inden brug, og bagestålet blev fuldstændigt ødelagt af det olivenolie jeg havde brugt i et tyndt lag inden det skulle i ovnen.
Jeg klagede skriftligt, og Marianne fra Claus Holm’ kundeservice afviste min klage, da der var brugt for meget olivenolie på bagestålet. Det er helt uforståeligt for mig, da vejledningen blev fulgt og jeg håber den bliver redigeret så andre ikke laver samme fejl. Kundeservice er der intet af. Marianne skrev også at det var bedst at bruge rapsolie, så det ikke røg så voldsomt under bagningen. Det stod der ikke noget om i vejledningen. Kan godt forstå der er over 50 % af anmeldelserne der har givet Claus Holm en stjerne, det burde firmaet få handlet på.

August 13, 2023

Dårligt køkkenudstyr…

Jeg har givet 500,- for et pommes frites jern der kræver en meget stærk mand for at bruge det. Det er jeg så også men skidtet virker så skrøbeligt at jeg er bange for at presse til. De udskiftelige skær passer heller ikke godt nok for der ryger altid en del forneden. Ligesom man skal trække en del ud af jernet manuelt pga dårlig funktion

Værste køb i mange år. Prisen er rent optrækkeri i forhold til hvad man får

April 22, 2023

Holms Deli Thermoblender er en stor skuffelse

Holms deli thermoblender har én altoverskyggende og graverende fejl. Den går i 5-graders intervaller. Det begrænser brugen voldsomt, og er ikke noget vi umiddelbart kunne læse os til, før vi købte.

March 27, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Airfryer ovnen er det værste kineser…

Airfryer ovnen er det værste kineser lorX.
Bibber unødvendigt skingrende højt.
Tæller ikke ordentligt (jævnt med foreksempel 5 minutter eller 1 minut) ned i tiden.
Der mangler plader til ovnen. Der medfølger kun én til bunden og en trådplade.
Kyllinge tromlen er umuligt at bruge.
Larmer voldsomt meget.
Ledningen er ualmindeligt kort (vist helt normalt for kinesisk skrammel).
Den er klodsetog fylder ualmindeligt meget i forhold til selve ovnrummet.

February 7, 2023

Købte en råkostmaskine

Købte en råkostmaskine - den kan fint snitte mm agurker, gulerødder og andre bløde små grøntsager. Men de store jobs og grøntsager der er lidt tykkere end gulerødder er et mas at bruge. Meget bøvlet at bruge, svær at gøre ren og lille maskine. Efter to brug går den til genbrug.

February 3, 2023
Rated 2 out of 5 stars

Pæren er gået i Holms Deli Airfryer Ovn og du kan ikke bare skaffe en ny...

Hejsa
Hvorfor er det lige man vælger en pære til denne ovn af en type som kun er fremstillet til Coop som står bag denne maskine Holms Deli Airfryer Ovn. Nu har jeg undersøgt alt her i aalborg og snakket med en lampe forhandler, derfor skal jeg nu se om hvad kvikly vil gøre for mig hvor den er købt. Det syntes jeg er en tanke i godt må tænke over hvis i overvejer en Version 2 af denne ellers udenmærke maskien. Men der af kun 2 stjerner..

Mvh
Thomas Christensen

January 25, 2023
Rated 2 out of 5 stars

Manglende kendskab og vejledning - dårlig support

Manglende kendskab og vejledning. Jeg kan ikke udtale mig om HOLMs deli Thermoblender - da jeg aldrig nåede at tage den i brug - Ved opstart af blenderen, Ordrenummer: MM05G8J1D79
var der ingen tekst i hjælp menuen og en del fejl i opskrifter, som ikke svarede til den trykte brugsanvisningen. Det kunne jo være det skulle være sådan eller det ville blive opdateret on-line - men trods henvendelse til begge support telefonnumre i brugsanvisningen kunne ingen svare på mine spørgsmål; men jeg kunne jo returnerer den. så nu går jeg måske glip at et godt produkt, pga manglende viden hos leverandør/producent.

January 24, 2023

Forventninger og kundeservice IKKE eksisterende

Anbefaler IKKE at købe nogle som helst produkter herfra, da forventninger og kundeservice nærmest ikke er eksisterende.
En stjerne for hurtig levering(for at få produktet hurtigt ud af lageret) og fordi man skal give den en stjerne.
Hr.Claus Holm ligger hans gode navn til bla.disse produkter - en stegepande Ø30cm og en råkostmaskine 150 watt, men det er ikke noget han selv bruger udtaler han.
Stegepanden(teflon) koger maden i stedet for at stege den og det er jo ikke en gryde jeg har købt, samt råkostmaskinen er total ubrugelig med en meget dårlig motor der ikke engang har krafter nok til at findele en tomat, samt det ligner et stort blodbad efter brug og tager 5 x så lang tid i forhold til at snitte selv incl.rengøring og som skulle være en hjælp i en travl hverdag - nej hold Jer væk.
Ydermere er råkostmaskinen overhovedet ikke særlig rengøringsvenlig og der sidder rester af tomat imellem pakningen, som man ikke kan fjerne uden at skille den ad i atomer.
Så efter at have brugt/testet pande og råkostmaskine EN GANG kan jeg sætte det l... billigt til salg eller i gul og gratis, men det ender nok med at ryge til skrald, for der er overhovedet ingen velvillighed for at tage begge dele retur, da de er brugt.
Reklamations retten virker ikke her og dette også oplyst af Hr.Claus Holm himself.
Kan godt forstå at der var tilbud på begge to, så man lige kunne få lidt kroner hjem her i det nye år, for nogle produkter som overhovedet IKKE, som I IKKE lever op til en Hr.Claus Holm standard.
Jeg er dybt skuffet og frusteret af selve behandlingen af Hr.Claus Holm, som jeg altid har betragtet som en ærlig mand.
Du er velkommen til at komme forbi og prøve begge produkter hjemme hos os Hr. Claus Holm ?
Hilsen en frusteret husmor Gydda.

January 23, 2023
Rated 2 out of 5 stars

Købte en airfryer for 3 mdr siden ..

Købte en airfryer for 3 mdr siden ... Den er godt brugt og har fungeret super... Har gjort den ren efter hvert brug... Fik så den gode ide at lave en ribbensteg i den i aften... Den lykkedes til ug... Aldrig har jeg fået så gode flæskesvær...
Men så skal den gøres ren bagefter.. Den var lidt mere beskidt end normal rengøring kunne klare Efter en tur på Google (for der fulgte ingen brugsforvirring med) fant jeg en på Hr Holms egen side... Der står intet om at man ikke må bruge ovnrens til den... Så jeg spreyer lidt ubrugelige ovnrens fra Kvickly på og lader det stå i ca 20 min og så skyller jeg skuffen og hele belægningen ryger ud i vasken... Huff det er jo ikke så godt... Jeg bruger bagepapir til airfryer eller silikone fad hver gang jeg bruger airfryeren... Mor er skuffet ..

December 29, 2022

Bagestål

Bagestål. Var virkelig godt pakket ind, og samtid ros til postnord for at pakken kom frem i perfekt stand.
Stålet er flot med et diskret logo, og er bare blevet smukkere efter brug. Det fungerer, og har været en gamechanger for mine begrænsede madlavningsevner.

December 10, 2022
Rated 1 out of 5 stars

Købte Holm Deli salt- og peberkværnsæt…

Købte Holm Deli salt- og peberkværnsæt i akacietræ. Godt nok i en Coop butik.

Udover prisen er sindssygt højt sat (typisk Coop), så er kvaliteten tilsvarende lav.

Nåede akkurat pakke sættet ud, komme salt og peber i - og ved første vrid, gik den i stykker.

Man synes jo at akslen til kværn, lavet i metal, skal igennem et hul af plastic…?
Når der kommer modstand, så vrider den jo bare over “gevind”.

Men jeg er da super glad for kvalitetstemplet “Holm”….

November 20, 2022

Ubrugeligt affald

Ubrugeligt affald.... Typisk Claus Holm . og så lyver han hurtigere end en grønlænder kan drikke en guldøl . Han siger i morgen tv han sidste weekend sad på en cafe i Spanien... Men sjovt nok så vi ham og hans dumme hat i Kolding Storcenter på samme tid ..

November 5, 2022

Take a closer look