Claus Holm Reviews 139

TrustScore 3 out of 5

3.1

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har denne gang købt en lille pande og er ligesom med de andre produkter fuldt ud tilfreds og nyder at bruge dem i den daglige madlavning 😊

Rated 1 out of 5 stars

Jeg købte for ganske nyligt en stegepande med hybrid-non-stick belægning. Jeg kan uden at lyve sige, at det er den dårligste stegepande jeg nogensinde har haft. Den første stegning var dårli... See more

Company replied

Rated 1 out of 5 stars

Købt salt og peber sæt i Brugsen .. Anden gang jeg bruger salt kværnen, kan den ikke mere( ja Alm kværnsalt der er hældt i! ) Sættet ser godt ud, men kæft jeg føler mig snydt… tænker det havde været... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Hurtig ekspedition. Alt gik som planlagt. Købte skærebrætter - de lever fuldt op til beskrivelsen.

Information provided by various external sources

Køkkenprodukter skabt til det velsmagende måltid. Claus Holm har personligt udvalgt, testet og godkendt hvert produkt, hver funktion og hver detalje.

3.1

1-star

Replied to 80% of negative reviews

Typically replies within 1 week

Rated 5 out of 5 stars

Holms termoblender og 5 liter…

Har både Holms termoblender og 5 liter airfryer. Elsker begge maskiner, synes de er fantastiske og bruger begge, stort set hver dag. Der er gode opskrifter i termoblenderen, og så bruget jeg opskrifter som jeg finder på nettet, både til termoblender og airfryer.

September 22, 2022
Rated 1 out of 5 stars

Holms Deli Thermoblender, middelmådigt produkt og løgnagtig markedsføring!!!

Købte Holms Deli Thermoblender for et år siden. Absolut ikke tilfreds! Det eneste den er rimelig til er at lave kartoffelmos men det kan man akkurat lige så godt lave hurtigere og billigere på vanlig vis!! Hakkefunktionen er elendig! Tager lang tid og f.eks. løg efterlades i store stykker! Er lige så hurtigt at hakke dem manuelt! Det værste er dog løgnagtig produktpræsentation! Thermoblendern kan jo kobles til WiFi og man skriver i produktbeskrivelsen at produktet så bliver opdateret og der kommer nye opskrifter ind!! Da jeg havde haft den over 1 år hvor der absolut intet var sket, hverken opprogrammeringer eller nye opskrifter, skrev jeg via COOP. DK Shopping, hvor jeg havde købt produktet, til firmaet og får nu svaret at der slet ikke kommer nye opskrifter, det er slet ikke meniningen!! Det er uforskammet at man for at lokke folk til at købe produktet lokker med direkte usandheder!! Jeg ved godt at "rigtige" thermoblendere er langt dyrere men det fratager IKKE Claus Holm firmaet fra forpligtelsen til at holde hvad de lover i reklamen!!! SKAM JER!!! Vil fraråde alle att nogensinde købe noget som helst fra dette firma!!!

August 31, 2022

Claus Holm Deli Airfryer

Claus Holm Deli - Airfryer er noget elendigt kinabras.
Den har så mange konstruktionsfejl og hovedløse design. Skuffen bliver skæv når den bliver opvarmet, så den nærmest ikke kan tages ud, og ikke passer ind igen, før den er kølet ned. Den bibber konstant, 3 bib når man sætter stikket i, hvorefter den slukker, og så skal man tænde den igen, hvilket giver et langt bib, og så bibber den hvor hver grad du øger den og hvert minut du indstiller. Så det løber op i 50 høje bib, hver gang du skal sætte den igang.

Hvis man slukker den imens den er tændt, slukker den ikke. Timeren går tit i står, så den kan man ikke regne med. Man kan ikke se sine indstillinger når apparatet køre og den slukker automatisk, hvis man tager skuffen ud, og sætter den i igen(Som i lukker helt ned, så timer og alt resetter)

Fatter ikke hvor den airfryers gode anmeldelser kommer fra, nogen må da have solgt ud.

August 1, 2022

Airfryer varmer køkkenbordet til 82 grader

Jeg har købt en airfryer, som egentlig fungerer Ok. Den har bare et enormt dumt design, for den blæser både varm luft ud bagtil og ned mod køkkenbordet fra bunden af ovnlågen. Jeg målte køkkenbordet til 82 grader, da vi lavede pomfritter!!!!

Nu er jeg bekymret for om køkkenbordet tager skade - mon Claus Holm står klar med erstatning, eller bør jeg sætte skidtet på et par bordskånere?

Virkelig underligt, at man ikke har tænkt på dette, da man udviklede maskinen.

June 24, 2022

Bøvlet at bruge

Har købt en air fryer fra Claus Holm. Den er bøvlet at bruge. Når man trækker "skuffen" ud for at ryste pommes frites kommer "bundpladen" hver gang til at sidde skævt, og man skal have al maden op for at kunne starte maskinen igen. Jeg er IKKE fan

June 23, 2022
Rated 1 out of 5 stars

Køb ikke Thermoblenderen fra Claus Holm!

Jeg købte den nye Thermoblender fra Claus Holm til 5.000 kr. Maskinen er et billigere alternativ til den meget dyre Thermomix. Maskinen i sig selv er egentlig i ok kvalitet, dog mangler den de sidste finesser i forhold til Thermomix. Besparelsen på 8.000 kr. i forhold til en Thermomix, skulle dog vise sig at blive en dyr besparelse, for det der gør Thermomix til en kæmpe succes, nemlig den store og fortsat voksende samling af online opskrifter, mangler fuldstændigt hos Thermoblenderen. her han man nemlig valgt kun at lægge ca. 100 opskrifter ind, og af dem er der kun meget få hverdagsretter, opskrifterne er tillige ofte af tvivlsom kvalitet, og ingredienslisten/mål, følger ikke med til næste step i opskriften, så man skal huske hvor mange gram/dl. der skulle bruges af hver, hvilket er et stort iritationsmoment. I de 6 mdr. vi har haft den, er der ikke kommet en eneste software opdatering med nye opskrifter, og der var ikke meget hjælp at hente på FB gruppen "Thermoblender DK", der lugter fælt af betalt partnerskab mellem Claus Holm og det ægtepar der er administratorer på siden. På trods af at Hr. Holm selv er medlem i gruppen, var der ingen hjælp eller gode råd at hente, så man efterlades med en dyr køkkenmaskine som nu bare står og samler støv :(

May 18, 2022
Rated 1 out of 5 stars

Den dyreste juice nogen sinde

Har fået en super god Holm juicer, men efter 5 gange sprang toppen/låget da jeg puttede et 2x4 cm gulerod i.
Jeg kontaktede Holm og fik nedenstående svar. Jeg siger det bare, den er den dyreste juice jeg nogen sinde har drukket. Har været i forskellige butikker for at få hjælp også uden held. Så selvom der var hurtig respons på min henvendelse og jeg var super glad for den…. Ja så kommer jeg nok ikke til at investere mere i hans produkter.
Hej Lea,

Tak for din mail.

Vi kan desværre ikke hjælpe med en ny top, da varen er udgået og vi har ikke flere på lager.
Jeg ved ikke om du kan være heldig, at finde en reservedel hos din lokale isenkræmmer, som kan bruges sammen med juiceren.

Jeg beklager, at jeg ikke har kunne hjælpe dig.

God dag - trods alt. :)

Med venlig hilsen / Best regards
Nathalie
Claus Holm

March 16, 2022

Horribel kundeservice

Horribel kundeservice! Havde fået et serveringsbræt i gave, som var skævt. Kundeservice ville gerne bytte det, men kunne kun sende retur label samt nyt produkt til den oprindelige køber (som er flyttet) - de svarer helt køligt, at så er der intet de kan gøre.
Det ender med at jeg kan returnere produktet og få pengene retur - men de kan også kun overføres til den oprindelige køber - hvilket i bund og grund bare er besværligt for alle.
Deres kommunikation er meget striks og ikke imødekommende på nogen måde.
Vi handler aldrig der igen.

February 7, 2022
Rated 1 out of 5 stars

Jeg har også fået i Airfryer i…

Jeg har også fået i Airfryer i julegave. Kan kun være enig i andres bedømmelse af den. Armen falder konstant af, når jeg laver pommes frites (læs har gjort det to gange) og man brænder sig frygtelig, når armen skal påsættes igen. Men friterne smager dog Godt.
Ærgerligt :(

February 4, 2022
Rated 4 out of 5 stars

Jeg har fået HOLMS Airfryer XL i…

Jeg har fået HOLMS Airfryer XL i fødselsdagsgave og har stort set ikke brugt min ovn siden jeg fik den. Så nemt og simpelt at bruge ,dog gad jeg godt vide om man kan købe yderlige tilbehør til?
Baggrunden for 4 stjerner frem for 5 er at jeg mener at pladsen deri måske godt kunne have været udnyttet lidt bedre ,men ellers er alt bare super herfra 😊

February 3, 2022

Take a closer look