Jeg har denne gang købt en lille pande og er ligesom med de andre produkter fuldt ud tilfreds og nyder at bruge dem i den daglige madlavning 😊
See what reviewers are saying
Jeg købte for ganske nyligt en stegepande med hybrid-non-stick belægning. Jeg kan uden at lyve sige, at det er den dårligste stegepande jeg nogensinde har haft. Den første stegning var dårli... See more
Company replied
Købt salt og peber sæt i Brugsen .. Anden gang jeg bruger salt kværnen, kan den ikke mere( ja Alm kværnsalt der er hældt i! ) Sættet ser godt ud, men kæft jeg føler mig snydt… tænker det havde været... See more
Company replied
Hurtig ekspedition. Alt gik som planlagt. Købte skærebrætter - de lever fuldt op til beskrivelsen.
Company details
Information provided by various external sources
Køkkenprodukter skabt til det velsmagende måltid. Claus Holm har personligt udvalgt, testet og godkendt hvert produkt, hver funktion og hver detalje.
Denmark
- claus-holm.dk
Replied to 80% of negative reviews
Typically replies within 1 week
Har købt 2 fade
Har købt 2 fade. Begge gået i stykker/flækket i ovnen ved 180 grader. Dårlig kvalitet.
Har købt en bradepande
Har købt en bradepande, måske kun 200.- men belægning forsvinder og resten ruster - både på belægning og i hanke.
Har købt en airfryer Af5502-D
Har købt en airfryer Af5502-D
Det er den dårligste af de 3 airfryer jeg indtil dato har haft, selv simple ting bliver ikke varmet ens i den, uanset hvor mange gange skuffen tages ud og madvarerne rystes rundt.
Købte et madolinjern fra Holm
Købte et madolinjern fra Holm. Sat ned fra kr 349 til kr 99.
Sikke noget ubrugeligt plastic skrammel. Selv 5 kr havde været over pris. Brugt en gang, og nu kasseret og sorteret til plastic affald. Beklager “klima”. Den står for Holms regning.
Rigtig godt, men lidt langsomt
Fungerede rigtig godt på hjemmesiden, og skide smart at man kan handle på tværs af de andre sider i jeres koncern. Dog lidt en skam at det tog to hverdage for jer at pakke varen, og at den derfor var en hel uge undervejs
Bestilte en mini stegepande
Bestilte en mini stegepande, og må godt nok sige at jeg er glad for kvaliteten, udover jeg er tilfreds med produktet, så var leveringen i top, 2 hverdage, og jeg havde mit produkt, også var det lige op til jul, hvor der burde forekomme længere leveringstid, men næh nej, så 5 stjerner herfra
Skærebræt i plast
Skærebræt i plast, skæreridser efter første gang, her efter flere gange i brug er det stort set til at smide ud, bakterier vil hobe sig op alle revnerne.
Kan ikke anbefale dette...
ovnfaste fade
Om man kan lide kokken Claus Holm, er jo en smags sag.
Men vi har fået nogle ovnfaste fade fra ham. Og det er god kvalitet og de er virkelig lækre og tåler alt (både microovn og maskinopvask).
De produkter vil vi gerne anbefale.