Jeg kan ikke anbefale deres GU10 pære efter at have brugt dem et par år nu. Umiddelbart efter jeg havde installeret pærerne lyste de fint, men efter nogle måneder begyndte den ene at blinke. De... See more
ClimaCare
See what reviewers are saying
Jeg bestilte to små led pærer ved ClimaCare. Pærerne var egentlig lidt dyrere end ved andre net-forhandlere, men modsat dem skulle jeg ikke betale porto på 40-60 kr. ved ClimaCare. Alt i alt sparede... See more
Kunne igennem Politiken konstatere at ClimaCare havde LED belysning der blev betegnet som godkendt/godt køb. Åbenbart et produkt hvor der er risiko for virkelig at blive snydt - trods det at man måsk... See more
Købte LED GU10 pærer og LED lysrør hos ClimaCare. Bestilling og fragt og betaling klaret problemfrit. Varene blev leveret hurtigt. Selve produkterne er fine (lysrør) + GU10 3x1W spots - jeg kan g... See more
People also looked at
Rigtig god service, mindre godt produkt
Jeg står overfor at skulle skifte pære på ca 20 spots og har lyst til at skifte til LED. Jeg læste en test på politiken.dk, hvor Climacare kommer godt ud, så jeg kontakter butikken og får gode svar på mine spørgsmål.
Men selve produktet var mindre tilfredsstillende. Pæren passede lige nøjagtigt ikke i mine indbyggede spots - det er som om den er 1-2mm for bred og måtte presses ind. Dernæst skulle pæren kunne dimmes, men dimmingen var ikke tilfredsstillende. Hvis en tilsvarende halogenpære kan dimmes til 10% af fuld styrke (et skøn), kunne denne LED-pære dimmes til noget der ligner 70%.
Bortset fra det lyser pæren tilfredsstillende.
Det skal siges at min forudgående dialog med butikken ikke handlede om detaljer om produktet, så jeg føler mig ikke snydt som sådan.

Reply from ClimaCare
Hurtig ekspedition
Manglede 1 pære ved modtagelse af pakken. Kontaktede climacare pr. mail og den blev eftersendt med det samme.
OK handlede op til en weekend og modtog tirsdag, men det er ok.
nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Super service og varer til tiden
Det virker bare!
Kan kun anbefales.
God service - hurtig levering - let at komme i kontakt med
Godt koncept - den helt rigtige vej med at tænke energi - nemt at få overblik over varerne på hjemmesiden og mht. udregning af energibesparelser på pærer er det meget nemt og troværdigt.
Super god kundeservice
Hvis alle viksomheder var som Climacare, var der ikke brug for diverse klagesider, det er bare topservice de leverer, hurtig levering, Phillip gir bare den bedst tænkelige rådgivning, her har man bare fornemmelse af at være i de bedst hænder, det er en mand der ved hvad han snakker om
SUPERHURTIGBILLIG.
Jeg har aldrig oplevet hurtigere betjening, jeg bestiller og dagen derpå er det fremme, super, sådanne firmaer skulle der være flere af, og prøv at trække frakten fra, så er det tillige billig.
God service!
Absolut let at komme i kontakt med og god vejledning. Leverancen blev ikke sendt til den lovede tid, men det var alligevel tilfredsstillende. Produktet levede ikke op til mine forventninger(farve og lysstyrke på LED pærer), men der var ingen problemer med returnering og tilbagebetaling af pengene, som jeg havde i løbet af 3-4 dage efter returnering. Det er selvfølgelig 'træls' og dyrt med at skulle returnere, men når det nu skal være, så var det perfekt.
Varen blev leveret uden forsendelsesomkostninger.Jeg kunne ønske, at dette også gælder for returnering!!!
Perfekt
Ingen problemer. God og hurtig ekspedition. god kommunikation, så jeg hele tiden var orienteret.
Glimrende handel.
Varerne kom efter en arbejdsdag med Postdanmark. Man kan ikke forlange bedre.
God rådgivning
Jeg har købt en større mængde LED lamper af forskellige typer, og her fik jeg er super god rådgivning. Fik også mulighed for, at se de forskellige typer på deres kontor, og enda fik noget med hjem på prøve for, at kunne se det i egen omgivelser hvordan det ser ud.
Efter jeg har skiftet næsten alt i huset kan jeg se at strømforbruget er faldet meget.
Kan kun anbefale at handle her...
Sådan
Super positiv handel... Kan klart anbefales, og service ud over al forventning
Kundeservice og kvalitet i top!
Jeg har bestilt et antal (i alt 30) sparespots gennem Climacare og jeg har intet negativt at sige om den service jeg har fået!
For det første er deres hjemmeside nem og meget overskuelig, og der er en meget brugervenlig vejledning til, hvilke sparespots man kan erstatte sine nuværende spots med.
For det andet er det mit indtyk, at prisen på spots'ne er meget fair. Bestiller man over 10, er der en besparelse at hente på det fleste spots.
Sidst men ikke mindst, modtog jeg min bestilling efter kun 3 arbejdsdage.
Da det viste sig, at det alligevel var lykkedes mig at bestille 4 forkerte sparespots til et bestemt sted i mit hjem, sendte jeg en mail, hvor en meget imødekommende servicemedarbejder skrev tilbage inden for 12 timer, at jeg bare kunne sende de 4 retur, og de ville blive byttet om til dem, jeg i stedet skulle bruge.
Beløbet på bestillingen bliver først trukket efter 14 dage, så det gjorde 'ombytningen' meget nem, da der ikke skulle sendes penge retur og/eller opkræves et nyt beløb.
Jeg kan derfor kun på det varmeste anbefale, at man benytter denne hjemmeside til at bestille sine sparespots! God handel:)
Jeg har fået de bestilte varer efter reklamation
Jeg vil fortsat handle såfremt jeg får behov, jeg er blevet godt behandlet enten ved mail eller mobil tlf. såfremt der har været mangler ved leveringen
Kvik og korrekt levering