SEUF Outdoor Reviews

TrustScore 3 out of 5

3.1

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Bestilte noget der gik to dage de trak penge selvom de ikke må før varen er afsendt, der er gået to mnd nu og vi har stadig ikke fået hverken varer eller penge retur. Mvh Jette og Per Sørensen

Rated 1 out of 5 stars

Totalt useriøst foretagende; bestilte en vare, der står som "På lager, leveringstid 1-5 dage" - modtog efter 2 dage en mail om at ordren er under behandling og vil blive sendt indenfor 1-5 dage - f... See more

Rated 4 out of 5 stars

Nem bestilling - godt overblik på hjemmesiden. Hurtig levering. Dog kunne farvebeskrivelse være en kende bedre. Bestilte en Camelbak - classic og vil betegne farven som Neongul og ikke som beskrevet... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg købte 2 Pacsafe punge hos cooloutdoor.dk Jeg er meget tilfreds både med produkterne, hjemmesiden og leveringen. Priserne er helt i bund - Jeg sparede knap kr. 200,- i forhold til de andre hjem... See more

Average

TrustScore 3 out of 5

218 reviews

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 1 out of 5 stars

Ufattelig ringe kunderservice og forsøg på at sælge varer de ikke har!

Bestilte 3 varer under deres udsalg. Får så besked om at den ene vare (en rygsæk) kun fås i en anden farve. Det fortæller jeg så er ok med mig. Hører ikke noget før 14 dage efter bestilling - nu er ALLE mine varer udsolgt! Ikke til at få fra leverandøren :(

Jeg kan dog se at
- den ønskede rygsæt stadig er til salg
- at fleece er til salg (i anden størrelse - som kunne være værd at prøve)

Sidder nu tilbage med den opfattelse, at de ikke vil sælge varerne til den tidligere lovede tilbudspris...

Helt uacceptabel kundeservice og forsøg på salg af varer, som de ikke har :(

PS De sender dog en email lørdag, kun 12 dage efter bestilling, om at de beklager manglende svar pga travlhed og sygdom - stadig ALT for sent. Og, desuden ikke sendt bcc, så man kan alle de andres email - meget skidt.

March 4, 2013
Rated 4 out of 5 stars

God service og hurtig levering

Jeg afleverede en defekt jakke midt i januar og måtte vente til sidst i februar før jeg - efter henvendelse - fik penge tilbage for den. Jeg vælger at tro på forklaringen om, at det var kommunikationsproblemer mellem nyt og gammelt IT-system, der var forklaringen, for pengene kom hurtigt ind på kontoen da jeg havde fået kontakt til Claus hos SEUF. Jeg valgte en Tierra Roc Noir som erstatning for den defekte Haglöf og mit umiddelbare indtryk af den er, at det er den bedste skaljakke jeg har haft!

March 3, 2013
Rated 5 out of 5 stars

God service og god opfølgning!

God løbende information hvor pakken var i systemet og god opfølgning efterfølgende. Har ikke prøvet at sende varer retur eller reklamere, men har en fornemmelse af, at det også vil være nemt

March 2, 2013
Rated 5 out of 5 stars

er godt tilfreds med leveringen

jeg har ikke brugt skoene udendørs endnu på grund af vinteren, men da de afløser et par jeg havde sidste år men som er slidt op er jeg sikker på også at blive glad for disse sko, så altså jeg var meget glad for dem

February 17, 2013
Rated 5 out of 5 stars

Super gode tilbud og modtaget dagen efter, sådan!

Mere enkelt kan det jo ikke blive; en frisk tilbuds mail i postkassen en bestilling afsendt med det samme og en pakke modtaget dagen efter til med lækre varer til den halve pris, mere kan man ikke forlange, sådan skal det bare være.

February 7, 2013

helt fint.

Ingen anmærkninger, en uges leverings tid er det eneste der er at pege fingre af, men kan man vænne sig til det så er det fint.

February 7, 2013

Det kører bare !!

Det går bare glat igennem, fra bestilling til modtagelse. Og produktet svarer til forventningerne. Super!!

Pia , Østerballe

February 4, 2013

Let, Varmt, og pris venlig

Jeg har sidste år købt en Helly Hansen Vinterjakke/Pakka, den er både let og varmt, den er pris venlig, der er bare et problem med den, det er ved albuerne, der suser kold vind der men når man har fleece på kan man ikke mærke det, ellers er den meget god og behageligt at have på, det er godt der findes en butik med god vare sortement og god service, og som sender varene meget hurtigt, håber vi kan gøre forretning i nære fremtid :)

February 1, 2013

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look