Bestilte noget der gik to dage de trak penge selvom de ikke må før varen er afsendt, der er gået to mnd nu og vi har stadig ikke fået hverken varer eller penge retur. Mvh Jette og Per Sørensen
See what reviewers are saying
Totalt useriøst foretagende; bestilte en vare, der står som "På lager, leveringstid 1-5 dage" - modtog efter 2 dage en mail om at ordren er under behandling og vil blive sendt indenfor 1-5 dage - f... See more
Nem bestilling - godt overblik på hjemmesiden. Hurtig levering. Dog kunne farvebeskrivelse være en kende bedre. Bestilte en Camelbak - classic og vil betegne farven som Neongul og ikke som beskrevet... See more
Jeg købte 2 Pacsafe punge hos cooloutdoor.dk Jeg er meget tilfreds både med produkterne, hjemmesiden og leveringen. Priserne er helt i bund - Jeg sparede knap kr. 200,- i forhold til de andre hjem... See more
No history of asking for reviews
People also looked at
Simpelthen bare perfekt
Jeg har flere gange haft købt i deres webshop. Har absolut ingen dårlige oplevelser, kun gode. Hver gang jeg har købt har jeg fået varene inden for et par dage og i en dejlig kvalitet! Kan helt klart anbefale Cooloutdoor!
Jeg kan ikke sige andet end at jeg har fået en meget fin behandling.
De ting jeg bestilte kom hurtigt og lever op til mine forventning.
super behandling
levering og varens stand helt perfekt
jeg vil købe mange flere varer af denne butik
Gik som smurt
Brunton powerbank 9000 kom til tiden, handlen gik som den skulle. Powerbank'en er super
Helt igennem professionelt
Cooloutdoor har en professionel og intuitiv hjemmeside, hvor der er nemt og overskueligt, selv for en begynder som mig, at finde de varer der passer mine behov, og fra bestilling til levering, gik der kun meget få dage.
Ingen problemer overhovedet!
5 stjerner herfra :-)
Ganske fornuftig shop...
Selve forsendelsen, modtagelsen af rigtige varer, priser og leveringen har været ok de par gange jeg har handlet hos firmaet. Den sidste gang blev de dog først modtaget næsten en uge efter, selvom de stod som værende lagervarer. Der blev heller ikke orienteret om status (om de var på vej eller hvor de nu befandt sig i processen).
Den eneste ting som sagtens kunne gøres bedre er beskrivelsen af de enkelte produkter. RIGTIG mange mangler beskrivelser (både nye og gamle produkter) og en del har været mangelfulde eller i direkte modstrid med hvad producenten selv opgiver på deres hjemmeside! :-/
En fornuftig shop, men bestemt med plads til forbedringer (produktbeskrivelser, ordrestatus, dag-til-dag forsendelse)... :-)
Lækre produkter - Kan afhentes i butik
Hvor er det rart med en internetbutik, hvor man kan hente sine produkter i en fysisk butik og dermed spare portoen.
Jeg har handlet hos cooloutdoor.dk flere gange nu og gør det gerne igen.
Hurtigt og billigt
Cooloutdoor er min foretrukne forhandler når jeg handler friluftsudstyr. Altid masser af gode tilbud og en hurtig levering.
Super service.
Super god og hurtig service og levering. Blev hele tiden underrettet om hvordan det gik med min levering ;) det er bestemt ikke sidste gang jeg tjekker deres hjemmeside ud for gode tilbud ;)
God service og lave priser så er det cooloutdoor
Jeg har skrevet det før, den lave pris og den gode og venlige betjening, gør at jeg vender tilbage til cooloutdoor, igen og igen, nu har jeg altid været vild med hagløfs, og der er altid meget på lager af mit yndlings mærke, og igen må jeg sige, til yderst fornuftige priser. Dan Andersen København Ø
Super service og hurtig levering
Bestilte en primus omini lite ti på et af deres dagstilbud til næsten halv pris. der gik dog lidt inden der var information om track and trace nummer, men den må vel være postdanmark der styre den del og det var weekend (søndag)
Super Netbutik
Altid super service og hurtig levering. Skønt at man kan sidde i fred og ro derhjemme og kigge og bestille på hjemmesiden og så kan tage ud og afhente det selv, eller bytte/returnere i butikken, uden problemer. Priserne er også ofte billigere end andre steder og outlettet er bare helt fantastisk. Virkelig en netbutik der varmt kan anbefales.
Fandt hvad jeg søgte til en super pris - 2 dages levering. Sådan skal det være👍👍
Fandt de fedeste hagløfs skibukser til 1/3 af prisen. Kan varmt anbefale cooloutdoor, god pris, overskuelig hjemmeside og hurtig levering - god stil :-)
Havde bestilt et regnsæt, men Cooloutdoor kunne ikke skaffe det pågældende mærke. Fik straks et gavekort, som jeg kunne bruge til indkøb af et andet sæt. Dette sæt var i hus efter to dage.
Lækker butik
Ingen anmærkninger - dog er det anden gang jeg har bestilt hvor der går et par dage førend varen sendes (og den stod som værende på lager). Det kunne lækkert hvis lagervarer blev sendt samme dag, eller senest dagen efter. Derfor "kun" 4 stjerner i denne omgang. Alt andet var perfekt :-)
Aftalt produkt til aftalt tid
De ydede en høj service da jeg købte mine varer, og varene var hos mig da de sagde de ville være det.
De bestilte varer blev hurtigt leveret og alt er i orden.
Jeg har mere på ønskelisten og vil helt sikkert handle med Cooloutdoor igen.
SUPER FIRMA SOM MAN TRYGT OG ROLIGT KAN STOLE PÅ:)
Jeg har været mere end tilfreds ved at handle hos Coooutdoor:)
Ekstrem hurtig levering af 2 par super lækre smarte ski jeg for nylig har købt hos Cooloutdoor.
Begge hold ski var ekstremt godt pakket ind, servicen er bare total i top:)
Kan kun varmt anbefale Cooloutdoor til andre.
Ingen betænkelighed ved at handle hos jer kun stor ros:)