SEUF Outdoor Reviews

TrustScore 3 out of 5

3.1

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Bestilte noget der gik to dage de trak penge selvom de ikke må før varen er afsendt, der er gået to mnd nu og vi har stadig ikke fået hverken varer eller penge retur. Mvh Jette og Per Sørensen

Rated 1 out of 5 stars

Totalt useriøst foretagende; bestilte en vare, der står som "På lager, leveringstid 1-5 dage" - modtog efter 2 dage en mail om at ordren er under behandling og vil blive sendt indenfor 1-5 dage - f... See more

Rated 4 out of 5 stars

Nem bestilling - godt overblik på hjemmesiden. Hurtig levering. Dog kunne farvebeskrivelse være en kende bedre. Bestilte en Camelbak - classic og vil betegne farven som Neongul og ikke som beskrevet... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg købte 2 Pacsafe punge hos cooloutdoor.dk Jeg er meget tilfreds både med produkterne, hjemmesiden og leveringen. Priserne er helt i bund - Jeg sparede knap kr. 200,- i forhold til de andre hjem... See more

Average

TrustScore 3 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 1 out of 5 stars

Dårlig service og forkert vare

Jeg har for to uger siden bestilt et par sko og et siddeunderlag.

Det jeg modtog med posten var en undertrøje !!!!!!!!!! Jeg skriver så til dem og får intet svar før jeg rykker for svar.
Den besked jeg får er at når den person der har modtaget mine og betalte sko nok sender dem tilbage så løser det hele sig.

Sig mig er i total vanvittige i CoolOutdoor. Jeg forventer sku mine købte og betalte ting med det samme og så er jeg sådan set ligeglad hvor i har sendt dem hen.

Jeg har handlet på nettet i mange år men til dato da aldrig med så uprofessionelt firma og med så ringe service.

Venter nu igen på svar fra dem, og mine ting. Gudskelov er der da rigeligt med konkurrenter til dem som kan levere service.

Skam jer Cooloutdoor og ansæt nogle ordenlige mennesker.

June 4, 2015

Til UG med X og slange

fantastisk service da jeg lavede fejl i min bestilling, hurtig levering.
Glæder mig til at få gang i mit nye Trangia sæt i morgen.
Bestemt ikke sidste gang jeg handler der. :-)

April 30, 2015

Perfekt

Jeg har købt et par Salomon sko, der ikke lige var på lager, men blev informeret hele tiden omkring mit køb. Jeg kan kun anbefale Cooloutdoor.

April 24, 2015

Rigtig dårlig nethandel

Jeg købte i December et regnsæt - der skulle bruges i julegave - de ringede og fortalte, at str. 38 var udsolgt - men de havde et i Lilla - eller i str. 40.
Jeg valgte str. 40 - og valgte at prøve det inden jeg skulle give det væk
Der var forkerte syninger i benene - jeg sendte det retur - reklamation - og skrev at jeg ville have det lille i str. 38 i stedet for ( 16. December 2014)
Vi skriver nu 25 februar - og har endnu ikke hørt en lyd fra dem - har forsøgt telefon - men har ikke altid tid til at ringe i åbningstider og har skrevet en del mails, hvor jeg får oplyst, at de har modtaget den - og svarer senere ........ HVORNÅR er er mon
Jeg mangler altså stadig 400 kr. Fra dem

Mener ikke de bør have netbutik - sådan som det foregår

Jeg vil ikke anbefale at købe her
Det dårligste jeg endnu har oplevet ved at købe på nettet. - køber ellers ofte på nettet - uden problemer

February 24, 2015

Alt fungerer

Hurtig og god betjening - gode produkter og god opfølgning efter handlen - er dejligt sted at handle.

February 11, 2015
Rated 1 out of 5 stars

Langsom levering og ingen service!

Har flere erfaringer med Cooloutdoor.
Jeg begik den fejl at ønske mig nogle ting jeg havde fundet på deres webshop, min far bestilte det i slutningen af november og blev lovet at det selvfølgelig var leveret inden juleaften, det var det bare ikke, fik min julegave den 17/1 2015!!!???

Så var jeg så endnu mere dum at tro det var en engangs forseelse, så jeg bestilte de resterende vare i en ny ordre. En vare var udgået EFTER bestillingen blev modtaget!? Jeg havde endda fået en ordrebekræftelse, nå, får varerne efter en uge, hvilket er lang tid i forhold til andre netbutikker jeg handler i.
Der mangler bare et par dyre bukser til over 1000 kr.? :-( De varer jeg skal returnere afleverer jeg selv på Frederiksberg, da man selv skal betale for at sende retur (og meget ulig hvordan det ellers foregår på andre netbutikker!). Og her får jeg straks overført pengene for de varer jeg leverer retur.
Og bukserne som jeg ikke fik med forsendelsen bliver genbestilt. (TROEDE JEG!?)
Her knap en måned efter bestillingen har jeg stadig ikke hørt noget til bukser eller set dem?
Jeg sendte den 28/1 en email for at høre hvad der sker med de bukser, men den får man altså ikke svar på.
Ringer til butikken/kundeservice den 3/2, men der er sygdom, så der kan man ikke være kundeminded, ringer igen den 4/2, men der er tekniske problemer. I går ringede jeg så udenfor deres ENORME åbne vindue på 2 timers telefontid (mellem kl. 10 og 12), så der kom jeg heller ikke i kontakt med nogen der kan fortælle hvad der foregår!?

Denne her anmeldelse er skrevet mens jeg er på hold i deres telefonkø, indtil videre 10 minutter og jeg har ikke fået en melding om hvornår jeg kan forvente at mit opkald bliver besvaret..der er kun irriterende jazzmusik!?

Jeg kommer aldrig til at handle i den butik igen!! NEVER EVER.. og jeg kommer HELLER IKKE til at anbefale andre at bruge dem!... efter 10 minutter blev mit opkald i øvrigt afbrudt, så nu starter jeg forfra!

Efterfølgende har jeg modtaget følgende mail:

"Kære Camilla Johannessen Jeg kontakter dig da jeg vil udtrykke vores dybe beklagelse over den måde din ordre er blevet håndteret på. Vi beklager den ulejlighed det kan have forvoldt og vi ikke har været bedre til at kommunikere vores status til dig. Som et lille plaster på såret har jeg tilsendt et gavekort på 800,- til din mail. Jeg håber du har mod på at give os en chance til Hav en god dag Mvh Nicklas, Cooloutdoor.dk"

February 6, 2015

Brugt vare, dårlig service

Købte et par sko. Den ene havde tydelig vis været brugt som demo. Fik mail med forespørgsel på om jeg var tilfreds. Det skrev jeg selvfølgelig, at jeg ikke var. Ingen respons.

October 28, 2014
Rated 2 out of 5 stars

Ingen response på mail

Jeg har fået mine vare leveret til tiden og i den stand og kvalitet man kunne forvente, men deres kundeservice er meget mangelfuld, da jeg bestilte min vare kunne jeg ikke få lov at ændre i leverings sted og skrev som kommentar i min bestilling at de skulle ændre den for mig, det skete ikke. derfor prøvede jeg at ringe til dem, efter ca. 10min på vent, blev linie frakoblet og jeg prøvede at sende dem en mail hvor jeg spørg til leveringen og fortæller om min oplevelse med deres telefon support. Denne har jeg nu efter 3 uge endnu ikke fået svar på. Da jeg har modtaget varerne sende de så en mail om jeg har været tilfreds med min handel og de beder mig rate dem her på trust pilot, jeg skriver til dem igen og giver dem chancen for at vende tilbage og det er nu 10 dage siden og jeg har heller ikke fået svar på den mail. Derfor kan jeg ikke anbefale at handle med dem, hvad hvis det var en reklamation man skulle have behandlet.

October 27, 2014
Rated 3 out of 5 stars

1-5 dage = 9 dage = For lang leveringstid

Et par Salomon støvler bestilt 30.09 kl. 14.34 klar til afhentning i post boks d. 09.10 altså 9 dage.
Det er noget ringere end en ellers lang leveringstidsramme på 1-5 dage
Indhold var dog helt rigtig og det er da det vigtigste!

October 20, 2014
Rated 1 out of 5 stars

Gider ikke engang svarer på deres kunders e-mail

Bestilte en rygsæk der var på tilbud.
Får en standard e-mail om at varen er udsolgt og at de derfor har slettet min ordre. Enormt dårlig service hvor det virker til man er totalt ligeglad med ens kunder. Det havde være god stil som minimum at skrive en mail om at man beklager varen er udsolgt og man derfor har fundet nogle alternativer i samme prisklasse og kvalitet. Personligt ville jeg foretrække et opkald fra butikken.

Skriver tilbage at jeg jeg syntes det er for dårligt de sletter min ordre. De har jo bekræftet min bestilling og de har skrevet de gik i gang med at behandle den. Da jeg bestilte den, stod den også til at være på lager.
Fint nok der er en fejl på lageret - det kan jo ske, men så skylder man altså også at hjælpe kunden med at finde en tilfredsstillende løsning.

Cooloutdoors opfattelse af at finde en tilfredsstillende løsning er så åbenbart at man ikke engang gider svare på kundens henvendelse.

Men det kan selvfølgelig også være svært at holde styr på ens mange webshops (seuf.dk, outshop.dk, cooloutdoor.dk)

September 29, 2014
Rated 5 out of 5 stars

Ikke andet end tilfreds :)

Jeg bestilte to ting på nettet. Et par dage efter modtog jeg en mail om at der var en af tingene der skulle bestilles hjem og derfor ville det tage lidt længere tid. Rigtig dejligt med info. Jeg valgte selv at hente pakken på Frederiksberg og sparede derfor fragtprisen. Dejligt med mulighed for selv at afhente, nemt at finde og sød betjening i butikken. Alt i alt en rigtig god oplevelse at bestille varer herfra og er bestemt ikke sidste gang jeg handler her.

September 18, 2014
Rated 4 out of 5 stars

god men noget langsommelig service.

Jeg bestilte, og modtog bekræftelse på ordrene hurtigt. Det tog efterfølgende flere dage før Cooloutdoor gav besked om at ordren var behandlet og afsendt. Men da det drejede sig om et par regnbukser, og det danske sommervejr taget i betragtning gav det mere anledning til undren end egentlig irritation.

August 11, 2014

Is this your company?