Det var meget skuffende oplevelse at komme i Brugsen i Erritsø i Fredericia i dag hvor man behandler posten for DAO Jeg kom med et brev det skulle til København Da jeg ville afleverer ville... See more
See what reviewers are saying
Min retur pakke fra PostDanmark var havnet hos Dagli Brugsen i stedet for Svane Samsø som ligger 150 meter fra dagli Brugsen. Butikken nægtede gå ned og afhente den i Brugsen. Men en sød ung pige,... See more
🤨😨🤨😨🤨😨🤨 Meget meget ringe kaffe automat (varme drikke) og en lidt for “frisk” ung fyr søndag den 27. Juli 2024. Købte Cafe Latte, hvilket var udrikkeligt og intet med Cafe Latte at gøre - ud... See more
Brugsen Vig Lyng. Flaskeautomaten sætter ud. Gør kassemedarbejder opmærksom herpå. Får et flabet svar, at hun ikke kan være to steder på en gang. Beder blot om at hun giver beskeden videre. Hun oplys... See more
Mig og mine venner skulle ned og køb
Mig og mine venner skulle ned og købe prime fordi der var kommet en ny prime men så siger kassemedarbejdern at vi skal betale 7 KRONER!! I PANT og det er ikke normalt. Vi er blevet scammed for 21 kroner
Dyrt og dårligt
Var ved lægen i går (der ligger lige overfor Dagli Brugsen i Morud), derfor valgte jeg at lægge mine indkøb der. Fik en fantastisk dejlig rødvin til nærmest halv pris, og besøgte derfor butikken igen i dag. SLUT med tilbuddet. Drejede det sig kun om én dag?
Jeg købte i stedet en bakke clementiner. Det gør jeg bestemt ikke igen! I hvert fald ikke i den butik!
Kassedamen bemærkede, at én af clementinerne var muggen og tilbød at hente en anden bakke. Det var jeg ikke interesseret i, da den bakke, jeg havde fundet, var den eneste, der så nogenlunde moden ud.
Jeg spurgte så, om jeg ikke kunne få rabat i stedet. "Nej, det brugte de ikke".
Når jeg sammenligner med f.eks. Netto og Rema, hvor det oftest er meget unge mennesker, der sidder ved kassen, så kom det noget bag på mig. De har nemlig tilsyneladende carte blanche i den slags anliggender, hvilket ikke gjaldt den voksne medarbejder i Dagli Brugsen.
Hjemme igen med clementinerne. Den første var fuldstændig tør (man kan spørge sig selv om, hvordan det var lykkedes for den anden at mugne!). Den næste var ok, men til den pris (25,00 kroner - nedsat!) forventer man, at varen er 100 procent i orden.
Ubegribelig dyr
Brugsen på Gl. Kongevej 117 må være landets dyreste. Den er langt dyrere end de andre COOP- butikker.
Et kernegrov rugbrød 27,95 kr.
Dulchita tomater 30 kr.
Jeg spurgte i forretningen, hvorfor det var sådan, men kunne ikke få et svar.
Jeg synes, at det er mærkeligt med de store prisforskelle i COOP’s butikker.
Okse mørbrad
Har i dag købt 2 stk. oksemørbrad på jeres ja tak, tilbud. Prisen var 289 kr. og vægten var +/- på 1,7 kg. Virkeligheden viste sig, at den ene var på 1442 gram, og den anden var på 1242 gram. Det synes jeg godt nok er et stort +/- spring at have. Det synes jeg er at snyde kunderne, der benytter jeres ja tak tilbud. I det mindste kunne vi få lov til selv at vælge vores mørbrad. Mvh Lizette
Brugsen Hunderupparken imponerer…
Brugsen Hunderupparken imponerer virkelig med fantastisk betjening og serviceminded personale. De tilbyder rigtig gode daglige tilbud, især Ja-tak tilbuddene, som er i en klasse for sig. Udvalget af vin er førsteklasses, ligeledes grønt, fersk- samt tørvarer og hurtig pakkeind- og udlevering gør indkøbsoplevelsen endnu bedre. Alt i alt opfylder de alle forventninger til en dagligvareforretning, og det er tydeligt, at butikken bliver drevet på en fremragende måde af uddeleren. Fem stjerner er to for lidt fra mig!
DagliBrugsen i Rødkærsbro får fem…
DagliBrugsen i Rødkærsbro får fem stjerne, plus en ekstra, for super god service.
Jeg ringede for at få videresendt en pakke, da den var strandet hos dem, og modtager ikke havde mulighed for at hente. Et præcist og venligt svar og et tilbud om at de i Rødkærsbro, ved modtagelse af min mail, printede pakkelabel og sørgede for videreforsendelse.
100 TAK.
Forkert pris på vare.
Forkert pris på vare.
Dagligbrugsen Skovsbovænget 6,
5230 Odense M
Personale blev vred over at jeg ville have varen til den pris der stod på skiltet.
Må jeg så få min mørbrad eller i for 1…
Må jeg så få min mørbrad eller i for 1 stjerne nu:🤑😡😡
Balling Brugsen
Er ved at være træt af jeres fup priser og falske tilbud og jeres falske inflations priser.. køb 2 for 50kr og 1 for 24kr.. sjovt nok så kan i også kører gode tilbud til de samme priser som før corona og ukraine krigen🤔🖕som skulle være skyld i de høje priser hvilket er en stor løgn! da i åbentbart stadige kan lave samme tilbuds priser fra før krisen og stadigvæk tjene penge.. stop med at slikke r.ø.v på regeringen det ikke alle folk der dumme får, der ikke kan tænke ligesom alle de vaccine bumser og mundbindsfjolser der også hoppede statens løgne🤣
Har lige indløst en lotto sedl
Har lige indløst en lotto sedl. Og skulle give 10 for en ny selv om at min også gav 60 kl. Det er fandtes tyverri..
Daglibrugsen Bårse
Oplever desværre tit i Brugsen, at prisen på hylden og i kassen ikke stemmer. Det er ved at være et irritationsmoment som kan gøre, at jeg måske dropper Brugsen på et tidspunkt.
Super service fra Carl Johan på Valby…
Super service fra Carl Johan på Valby Langgade
Dagli'Brugsen Hou
Dagli'Brugsen Hou, Nordjylland
Linda og mig Håber ikke min oplevelse af dagli`brugsen Hou, er den nye standard.
Først spurgte jeg en medarbejder om prisen på en vinbox. Svaret var at det kunne jeg scanne. Jeg spurgte om de havde sådan en scanner, men hun mente at det havde jeg på min tlf. det har jeg ikke, så hun prøvede på sin tlf, hvilket ikke lykkedes. Så gik hun ind for at finde ud af det, og svarede næsten fornærmet at de nok kostede det samme som andre i det område.
Dernæst ved kassen spurgte den søde ekspedient om prisen på en plante jeg ville købe. Jeg mente det var 29 eller 39kr, men en meget sur medarbejder sagde den kostede 49kr. Det var jeg sikker på at den ikke gjorde, men han var sikker. Jeg betalte 49kr for planten, gik ud og tog et billede, som tydelig viste 39kr.
Jeg gik ind og viste prisen, men fik det svar at nogle nok havde byttet om på priser. Men der var priser flere steder som viste 39kr, så ikke bare en pris der var forbyttet, så mente han at nogle havde lavet en fejl.
Jeg lod det blive ved de 49kr, de 10kr betyder ikke en skid, det var mere den negative oplevelse.
Jeg HAR været glad for at handle der gennem flere år. Men ikke hvis dette er den nye standard.
Ps. Tror der er et dårligt arbejdsmiljø i butikken med den nye uddeler, se Facebook.
KLAGE er sendt til Cool.
Hilsen Linda og Søren Jelle
Cool medlem
Dalmose dagli brugs
Dalmose dagli brugs, er da en chokerende oplevelse.
Magen til surt personale skal man da lede længe efter.
De sender selv kunderne rundt i forretningen, for at finde ud af prisen på varen, sure ansigter, intet smil eller godmorgen, jeg er da heldig jeg kan køre til Fuglebjerg og handle.
brugsen bolholm dårlige
ikke nogen god brugsen bolholm
maget lille mange mennesker
dårlige udvalg gamle sure mennesker
aldrig køb fra det sted 😡😡
Dårlig oplevelse
Jeg var i dagli’ brugsen i regstrup, da jeg havde lavet en bestilling på to good to go, da jeg så køre fra holbæk af og kommer derned fortæller de mig ved kassan den er annulleret og jeg intet kan få. Det kræftemde en dårlig Service når de ikke engang kan sende en besked istedet for man skal køre hele vejen derned. Deres personale er helt færdig og respektløs er rystet over deres opførelse…..!!!
At det ikke er gået konkurs endnu kan…
At det ikke er gået konkurs endnu kan jo undrer en eftersom børnehaven har længere åbningstider.
tak for jeres tid i må have en fortsat god aften og vi ses nok ikke igen.
Var en tur i Brugsen
Var en tur i Brugsen Gilleleje for at købe briketter. Jeg troede virkelig at jeg var med i skjult kamera.. Næsten 100kr pr pakke, det er jo sygt ! Tjen jeres penge på mad, men da ikke på så vigtig en ting som varme i et lokalsamfund.. skam jer ! !
Et godt sted at handle
Et godt sted at handle, rent og ordentlig. Frugt er frisk. Kød er fint og vareudvalget er stort. Kan anbefales.
Top venlig personale
Brugsen i Eskebjerg :
Søde og meget venlige unge kassemedarbejdere som er top- høflige, servicemindede og smilende.
Hyggelige og rare ejere.
Alt i alt en upåklagelig behagelig oplevelse.