Dit zijn oplichters
Dit zijn waarschijnlijk dezelfde oplichters als De Groot Ontstoppingsbedrijf en IB Allround klus bedrijf allemaal op hetzelfde adres in Eindhoven
No history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Vriendelijke jongens, maar… Offerte laten opstellen voor een complete schoorsteenrenovatie. Samen met de buren voor een paar uurtjes werk een klein maandsalaris betaald. Schoorsteen bleek naderhand toch nog te lekken. Twee keer zijn ze teruggekomen om de situatie nog eens te bekijken. Beide keren waren ze zo weer weg, en daarnaast ben ik nog twee volle dagen thuisgebleven, maar kwam er uiteindelijk niemand opdagen. Het verhaal was uiteindelijk dat al het werk dat ze gedaan hadden goed was, maar dat de schoorsteen nog lekt, omdat ze de bovenkant niet hadden meegenomen. Of we nog dik 500 euro wilden bij betalen om dit te fixen.. Je zou verwachten dat ook een bovenkant wordt meegerekend voor een complete renovatie! Bovendien is het verhaal van 5 jaar garantie op het werk zo natuurlijk onzin, want hoe kan nu aangetoond worden dat het inderdaad de bovenkant is die nog niet waterdicht is?? Dit is pure misleiding.
Leveren slecht werk af ,en komen dan niet meer opdagen ,garantie ho maar .
Ik wil er nooit meer mee te maken hebben .
Heeft me veel geld gekost om het slechte werk te verbeteren
Lekkage aan dakkapel. Netjes gerepareerd. Toch nog een lekkage, en die bleek in de nok te zitten. Is allemaal keurig opgelost. Zeer stipt in afspraken en contact houden. Vriendelijke gasten. Bedankt!
Learn more about other kinds of reviews.