denksport.com Reviews 790

TrustScore 4 out of 5

4.2

See what reviewers are saying

Rated 2 out of 5 stars

Na bestelling , 2 weken , heb ik nog steeds geen puzzelboekje van Denksport ontvangen . Vindt dit erg lang duren als je besteld binnen NL . Reactie per mail gekregen , ze kampen met personeels teko... See more

Rated 4 out of 5 stars

Ik heb een aantal keren iets besteld bij Denksport en daarvan heb ik een paar dingen cadeau gegeven. Zelf houd ik van de Woordkrakers van 10 voor Taal en van de Varia puzzelboekjes. Ik heb laatst h... See more

Rated 5 out of 5 stars

Ik heb dus hiermee een nieuwe moeder-kind (geen telefoon) ervaringen opgebouwd. We hebben een vakantieboek voor kinderen aangeschaft 6+. Deze herinneringen zijn zo lief. Mijn kinderen gaan naar de Fra... See more

Rated 5 out of 5 stars

ik heb een paar thema-puzzelboeken gekocht voor familie, vrienden en mezelf. Zoals het iconische TV puzzelboek. Die gaat mee op vakantie. Het zijn mooi verzorgde en leuk uitdagende puzzelboeken.

Company details

1. Publisher

About denksport.com

Written by the company

Sinds 1930 is Denksport dé puzzelmaker van Nederland en België. Of het nu gaat om een sudoku, woordzoeker, kruiswoordraadsel of cryptogram; Denksport heeft het allemaal en op elk niveau. Ons gevarieerd puzzelaanbod is niet alleen ontspannend, maar ook nog eens goed voor het brein. Iedereen kan puzzelen met Denksport!

Daarnaast heeft Denksport een breed aanbod van hardcover puzzelboeken in interessante thema's als kunst, sport, muziek en kaarten. Vaak in samenwerking met partners als Het Rijksmuseum, De Top 2000, De Grote Bosatlas of De Zeven Zussen.

Denksport.com is onderdeel van de Keesing Media Group en geeft ook andere merken uit als: Sanders, Tien voor Taal, Jan Meulendijks, Win! en Puzzel & Win.

Contact info

1-star

Replied to 90% of negative reviews

Typically replies within 1 week

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 1 out of 5 stars

Ik heb niet ontvangen

Ik heb niet ontvangen

March 31, 2026

Reply from denksport.com

Beste puzzelaar, wat vervelend om te horen. Wanneer je je bestelling niet hebt ontvangen, kunnen wij deze altijd nazenden. Dus als dit nog een keer voorkomt, kun je ons altijd even bellen of mailen.

Dat gezegd hebbende: ik zal je bestelling vandaag opnieuw op de post doen.

Keurige service

Ik vind het super fijn dat ik eenvoudig een puzzelboek kon bestellen en deze gratis thuisbezorgd kreeg.

April 1, 2026

Reply from denksport.com

Graag gedaan en heel veel puzzelplezier.

Superleuke puzzels

Superleuke puzzels. Telefonisch aardig. Sommige Abbonementen lopen automatisch af, heel fijn. En je kan eerdere edities bestellen.

Ja echt een verijking in mijn leven.

March 28, 2026

Reply from denksport.com

Ik zal je compliment doorgeven aan de klantenservice. En natuurlijk: dankjewel voor de 5 sterren.

Snelle bezorging.

Altijd op tijd het volgende puzzelboekje in huis.

February 14, 2026

Reply from denksport.com

Dat maakt de ervaring nog beter! Bedankt voor de 5 sterren.

Prima!

Prima en duidelijke puzzelboeken met een mooie layout.

Enige kennis van ondergoed, de religies, Oost Europese landen / steden en / of talen maakt de puzzels oplossen nog eenvoudiger 😉

March 23, 2026

Reply from denksport.com

Hahaha, een beetje kennis over bepaalde onderwerpen maakt het wel makkelijker, maar zonder is het niet per se onmogelijk 😊 Dankjewel voor de 5 sterren.

Rated 3 out of 5 stars

puzzelboek (zeer laat) ontvangen

Geen puzzelboek ontvangen, 2 mails gestuurd zonder reactie.
Denksport. com ik wacht op een reactie.

Boekjes zijn eindelijk aangekomen waarvoor dank. (ook voor reply mail).
Puzzelboek jes zijn fantastisch, verzending kan en moet beter kunnen.
Mijn beoordeling aangepast naar 3 sterren.

March 25, 2026

Beste puzzelaar,

Wat vervelend dat je zo lang moet wachten op je antwoord. Dat is niet de service die wij willen verlenen.

Ik heb inmiddels je mail gevonden en deze beantwoord. Natuurlijk jammer dat het zover heeft moeten komen voordat je een antwoord kreeg. Zo zou het niet moeten gaan.

Onze excuses voor het ongemak.

Rated 4 out of 5 stars

De puzzels zijn geweldig

De puzzels zijn geweldig! Ga zo door!
Blij dat jullie grotere Japanse puzzels hebben gemaakt.
De Logisch puzzelen vind ik ook leuk, en ik zou die graag op een hogere niveau willen zien (ik heb tot nu toe alleen 2-3 gezien)
Met de eerste levering duurt wel lang totdat alles in gang is gezet. Ik waardeer dat jullie dat weten en eerlijk aangeven. Zou niet handig zijn als jullie nog een of meer extra vestigingen gaan openen als de klantenaantal toeneemt?
In het algemeen ben ik heel tevreden. Bedankt!

January 21, 2026

Reply from denksport.com

Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met onze puzzels 😊

Wat betreft de logische puzzels: we hebben ook andere niveaus:

- Logisch 2-4* scheurblok
- Logisch 4-6* vakantieboek

En wat denk je van de Logikwis 4-5* collectie of de Logica breinpuzzels?

Moment voor jezelf

Heerlijk om met een puzzelboekje even een moment voor mijzelf te hebben. Ik ben gek op cijfercodes, woordkrakers en filippines. Altijd weer uitdagend en ten slotte fijn als ie weer is opgelost 😊

January 28, 2026

Reply from denksport.com

Ik lees het al: een echte puzzelfan 😊

Misschien een leuk weetje… puzzelen is niet alleen heel ontspannend, het is ook nog eens goed voor de hersenen.

Studies laten zien dat puzzelen het werkgeheugen, logisch denken en probleemoplossend vermogen kan verbeteren, en zelfs de cognitieve flexibiliteit ondersteunt.

Voor meer informatie kun je deze link bekijken: https://www.hersenstichting.nl/artikelen/is-puzzelen-goed-voor-je-hersenen/

mini-abonnement voor de 4e keer

mini-abonnement voor de 4e keer, altijd keurig op tijd en netjes ingepakt door post.nl afgeleverd

January 29, 2026

Reply from denksport.com

Graag gedaan! En fijn om te horen dat je al vier keer een abonnement hebt afgesloten, dat is altijd een goed teken 😊

Nazenden niet ontvangen puzzelboek

Toen bleek puzzelboek niet had ontvangen werd er meteen actie ondernomen zodat het alsnog bezorgd werd

July 14, 2025

Reply from denksport.com

Wat fijn om te horen dat je je puzzel alsnog hebt ontvangen! Mocht er in de toekomst toch iets misgaan (hopelijk niet natuurlijk), laat het ons dan gerust weten 😊

Rated 1 out of 5 stars

Een tent uit het jaar nul

12 dagen om een bestelling af te leveren? Hoe dan? Met paard en wagen? Toen ikerachter kwam wat de levertijd zou zijn, wilde ik mijn bestelling annuleren. Dat kan niet! Je kunt de bestelling terugsturen. Wat een tent uit het jaar nul. Niet te geloven.

April 11, 2026
Unprompted review

Reply from denksport.com

Wat jammer om te horen dat je onze levertijd en werkwijze zo hebt ervaren. We begrijpen heel goed dat 12 dagen lang kan aanvoelen als je je bestelling snel wilt ontvangen.

Zodra een bestelling bij ons in verwerking is genomen, is annuleren helaas niet altijd meer mogelijk. Daarom bieden we de mogelijkheid om het pakket kosteloos retour te sturen zodra je het hebt ontvangen.

We nemen je feedback over de levertijd en communicatie zeker mee, want we blijven continu werken aan verbeteringen. Mocht je nog vragen hebben of als we ergens bij kunnen helpen, laat het ons gerust weten.

Zou niet anders willen.

Je kan beter vragen wat ze niet goed hebben gedaan: niets. Hun assortiment is heel uitgebreid, de boekjes worden keurig ingepakt en op tijd geleverd, hun klantenservice helpen je graag en vriendelijk. Ga zo door Denksport, geniet er al 40+ jaar van.

January 31, 2026

Reply from denksport.com

O wauw! Dat is nog eens een mooi compliment 😍 Super bedankt!

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look