Na bestelling , 2 weken , heb ik nog steeds geen puzzelboekje van Denksport ontvangen . Vindt dit erg lang duren als je besteld binnen NL . Reactie per mail gekregen , ze kampen met personeels teko... See more
Company replied
Ik heb een aantal keren iets besteld bij Denksport en daarvan heb ik een paar dingen cadeau gegeven. Zelf houd ik van de Woordkrakers van 10 voor Taal en van de Varia puzzelboekjes. Ik heb laatst h... See more
Ik heb dus hiermee een nieuwe moeder-kind (geen telefoon) ervaringen opgebouwd. We hebben een vakantieboek voor kinderen aangeschaft 6+. Deze herinneringen zijn zo lief. Mijn kinderen gaan naar de Fra... See more
Company replied
ik heb een paar thema-puzzelboeken gekocht voor familie, vrienden en mezelf. Zoals het iconische TV puzzelboek. Die gaat mee op vakantie. Het zijn mooi verzorgde en leuk uitdagende puzzelboeken.
Written by the company
Naritaweg 235, 1043 CB, Amsterdam, Netherlands
Replied to 90% of negative reviews
Typically replies within 1 week
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
elke keer goede puzzels en gemakkelijk in te sturen

Reply from denksport.com
Ik vind het super fijn dat ik eenvoudig een puzzelboek kon bestellen en deze gratis thuisbezorgd kreeg.

Reply from denksport.com
Superleuke puzzels. Telefonisch aardig. Sommige Abbonementen lopen automatisch af, heel fijn. En je kan eerdere edities bestellen.
Ja echt een verijking in mijn leven.

Reply from denksport.com
Prima en duidelijke puzzelboeken met een mooie layout.
Enige kennis van ondergoed, de religies, Oost Europese landen / steden en / of talen maakt de puzzels oplossen nog eenvoudiger 😉

Reply from denksport.com
de kwaliteit van de boekjes is goed.
de verzending zou wel wat sneller mogen.

Reply from denksport.com
Geen puzzelboek ontvangen, 2 mails gestuurd zonder reactie.
Denksport. com ik wacht op een reactie.
Boekjes zijn eindelijk aangekomen waarvoor dank. (ook voor reply mail).
Puzzelboek jes zijn fantastisch, verzending kan en moet beter kunnen.
Mijn beoordeling aangepast naar 3 sterren.

Reply from denksport.com
De puzzels zijn geweldig! Ga zo door!
Blij dat jullie grotere Japanse puzzels hebben gemaakt.
De Logisch puzzelen vind ik ook leuk, en ik zou die graag op een hogere niveau willen zien (ik heb tot nu toe alleen 2-3 gezien)
Met de eerste levering duurt wel lang totdat alles in gang is gezet. Ik waardeer dat jullie dat weten en eerlijk aangeven. Zou niet handig zijn als jullie nog een of meer extra vestigingen gaan openen als de klantenaantal toeneemt?
In het algemeen ben ik heel tevreden. Bedankt!

Reply from denksport.com
Heerlijk om met een puzzelboekje even een moment voor mijzelf te hebben. Ik ben gek op cijfercodes, woordkrakers en filippines. Altijd weer uitdagend en ten slotte fijn als ie weer is opgelost 😊

Reply from denksport.com
mini-abonnement voor de 4e keer, altijd keurig op tijd en netjes ingepakt door post.nl afgeleverd

Reply from denksport.com
Toen bleek puzzelboek niet had ontvangen werd er meteen actie ondernomen zodat het alsnog bezorgd werd

Reply from denksport.com
Ik zou niet zonder kunnen ben heel blij ermee

Reply from denksport.com
12 dagen om een bestelling af te leveren? Hoe dan? Met paard en wagen? Toen ikerachter kwam wat de levertijd zou zijn, wilde ik mijn bestelling annuleren. Dat kan niet! Je kunt de bestelling terugsturen. Wat een tent uit het jaar nul. Niet te geloven.

Reply from denksport.com
Je kan beter vragen wat ze niet goed hebben gedaan: niets. Hun assortiment is heel uitgebreid, de boekjes worden keurig ingepakt en op tijd geleverd, hun klantenservice helpen je graag en vriendelijk. Ga zo door Denksport, geniet er al 40+ jaar van.

Reply from denksport.com
De levering was zoals gepland. Deze categorie vind je niet zo makkelijk in de winkels.

Reply from denksport.com
Learn more about other kinds of reviews.