Na bestelling , 2 weken , heb ik nog steeds geen puzzelboekje van Denksport ontvangen . Vindt dit erg lang duren als je besteld binnen NL . Reactie per mail gekregen , ze kampen met personeels teko... See more
Company replied
Ik heb een aantal keren iets besteld bij Denksport en daarvan heb ik een paar dingen cadeau gegeven. Zelf houd ik van de Woordkrakers van 10 voor Taal en van de Varia puzzelboekjes. Ik heb laatst h... See more
Ik heb dus hiermee een nieuwe moeder-kind (geen telefoon) ervaringen opgebouwd. We hebben een vakantieboek voor kinderen aangeschaft 6+. Deze herinneringen zijn zo lief. Mijn kinderen gaan naar de Fra... See more
Company replied
ik heb een paar thema-puzzelboeken gekocht voor familie, vrienden en mezelf. Zoals het iconische TV puzzelboek. Die gaat mee op vakantie. Het zijn mooi verzorgde en leuk uitdagende puzzelboeken.
Written by the company
Naritaweg 235, 1043 CB, Amsterdam, Netherlands
Replied to 90% of negative reviews
Typically replies within 1 week
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Leuk en leerzaam puzzelboek waarbij het bestellen snel gedaan was

wordt om de 8 weken ontvangen altijd netjes verzorgd

Reply from denksport.com
Puzzelboekjes besteld. Vooraf is al aangegeven dat het niet snel zou komen. Het duurde ook even maar dat vond ik prima. Het is netjes bezorgd.
En heel fijn dat je geen bezorgkosten hoeft te betalen! Echt een plus!

Reply from denksport.com
De variatie aan puzzels zijn erg goed.
Voor elk wat wils.

Reply from denksport.com
Sevice is prima! Alles verloopt goed en website is makkelijk in gebruik. Levertijd was wat langer, maar dat werd netjes aangegeven tijdens het bestellen, dus daar had ik ook rekening mee gehouden.

Reply from denksport.com
Het pakket van 5 puzzelboeken had ik niet binnen een week opgehaald, dat is retour naar Denksport gegaan, gisteren lagen ze toch in mijn brievenbus, dus dat is echt service!
Had verwacht dat ik het geld voor de boeken terug zou krijgen, dus ik was blij verrast!! 😀
Ook ben ik super blij met de puzzelboeken, ik "verslindt" ze dagelijks. Ben ook abonnee van een paar puzzelboeken, die ik snel vol heb.

Reply from denksport.com
Wel lang moeten wachten op levering, maar boekjes zijn super

Reply from denksport.com
Het aangekochte boekje is voor mij een goed niveau en biedt me ontspanning.
Leuk was een gratis boekje met extra puzzels. jammer dat bij 3 van de 5 logikwissen de antwoorden niet klopten. Ik heb dit doorgegeven, men beloofde er beter op te letten.

Reply from denksport.com
Precies moeilijkheidsniveau waarop ik hoopte.

Reply from denksport.com
De beste op puzzelgebied met leuke en verrassende puzels en uitgaven

Reply from denksport.com
sommige oplossingen komen alleen in het Vlaams voor. Dat is weleens verwarrend

Reply from denksport.com
Het was gratis voor mijn verjaardag, zelfs geen verzendkosten. Mooi puzzelboekje voor 'erbij'.

Reply from denksport.com
Zweedse puzzel 5-6 sterren...geweldige ontspanning door inspanning!

Reply from denksport.com
Mooi vormgegeven boekje in kleur, en veel verschillende puzzels op een niet te moeilijk niveau

Reply from denksport.com
Heerlijk, de hersenen weer eens gekraakt. Lekker in de tuin op een stoeltje in de zon.

Reply from denksport.com
Het zijn fijne puzzel momenten die we beleven, en voldoende variaties.
Alleen de levering duurde vrij lang na de bestelling

Reply from denksport.com
Learn more about other kinds of reviews.