Goede communicatie, fijne lokale tips. Het huis zelf is prachtig gelegen op hoogte met een fenomenaal uitzicht over olijfbomen, de middellandse zee en in de verte op Portofino. Mooi aangelegde tuin me... See more
Company replied
Voor de 2e keer een vakantiehuis via Dolce Villa’s geboekt. Wederom top! De communicatie is prettig en snel. Net voor vertrek ontvang je nog diverse tips en leuke adressen in de buurt van het vakantie... See more
Company replied
Droomvakantie! Vanaf het begin was de communicatie tussen ons en Dolce-Villa's heel goed. Bij een vraag kwam er meteen een antwoord en dat werkt heel prettig. Ook bij extra boekingen zoals een kok w... See more
Fijne vakantie gehad
Company replied
Dolce Villa's is dé specialist voor een droomvakantie in Italië. Een week of langer een huis huren op een betoverend mooie plek? Heerlijk ontspannen in een villa waar alles klopt: de ligging, een eigentijdse inrichting, een fijn zwembad, of op korte afstand van een leuk stadje? Dolce Villa's biedt een geweldige collectie vakantiehuizen, de een nog mooier dan de andere. Authentiek, luxe, afgelegen of juist midden in een stadje. Maak je keuze uit het gevarieerde aanbod zoals dat op de website www.dolce-villas.nl is te vinden. Het leven is verrukkelijk in Italië. Lekker eten en drinken, een aangenaam klimaat en bovenal genieten van het leven: La dolce vita! Een luxe vakantievilla van DOLCE VILLA’S maakt je Italië-beleving pas helemaal compleet. DOLCE VILLA’S kent Italië immers als geen ander en heeft een prachtig aanbod vakantiehuizen bijeen gebracht: van de bergen in Noord-Italië tot aan de eilanden in het Zuiden. Een riante villa in Toscane, een sfeervolle strandhuis op Sicilië? Een luxe trullo in Puglia of een kindvriendelijk agriturismo in de Marche? DOLCE VILLA’S biedt je keus te over. Ga je liever naar de meren in Noord-Italië, de kust van Ligurië of het onontdekte Piemonte? Ook dan heeft DOLCE VILLA’S een keur aan villa’s die je volop laten genieten. Daarnaast biedt DOLCE VILLA’S een verrassende collectie hotels en B&B’s, ideaal voor een rondreis op maat of een stedentrip. Naar Rome, Florence of het romantische Venetië. Informeer naar de vele mogelijkheden, want DOLCE VILLA’S levert je ook maatwerk als het gaat om groepsreizen. Een culinaire reis, een golfreis of een prachtige kunstreis. Reizen die van A tot Z verzorgd zijn en je het beste van Italië laten beleven.
Netherlands
Goeie lokale kennis en tips en goed advies in keuze van huizen

Heel goed communicatie, eerlijkheid , dat is nummer 4 met hun en altijd goed

Reply from Dolce Villa's
Ik vind dit een geweldig bedrijf! Ze hebben 7 jaar geleden onze bruiloft helemaal geregeld echt een droom die werkelijkheid werd !! In puglia met 25 mensen familie en beste vrienden. Daarna zijn we bijna ieder jaar met vrienden of familie met dit reisbureau in de arm genomen naar de mooiste plekjes geweest . Miranda weet alle leuke plekjes met heerlijk eten en unieke dorpjes en Brenda is een topper met de kunst en cultuur waar je ook fantastisch op de hoogte word gebracht tijdens je reis op maat . Vorig jaar nog naar het Comomeer geweest met mijn ouders , dat was ook een heerlijk appartement. Dus al met al in 1 woord FANTASTISCH 🥰

Hoi Brenda,
We hebben een heel fijne en zorgeloze Venetiëreis gehad. Dankzij een gids die niets te veel vindt, goed kan improviseren, altijd goede zin heeft en sociaal sterk handelt. En dat los van je kunst(historische) inbreng.
Het was een genot en we denken er nog heel vaak aan terug.
Wie weet zien we elkaar (Biënnale) nog een keer. Over 2 jaar!! 🙂
Chrit & Cecile

Reply from Dolce Villa's
In augustus 2024 heeft Dolce Villa’s voor ons een vakantieweek naar Trani en omgeving in Puglia georganiseerd. We zaten in een sfeervol en karakteristiek hotel in de haven op loopafstand van het gezellige centrum. Ook de tips voor de restaurants en bezienswaardigheden waren een schot in de roos. Dolce Villa’s heeft ons verblijf van A tot Z tot in de puntjes geregeld.

Reply from Dolce Villa's
Learn more about other kinds of reviews.