Ea Kunststoftechniek Reviews

TrustScore 3.5 out of 5

3.4

See what reviewers are saying

Rated 3 out of 5 stars

In vergelijking met mijn eerdere ervaringen met slechte afdichtingen en kromgetrokken kozijnen is dit zeker een vooruitgang. Geen muffe geur, geen scheuren, ramen van twee jaar oud zien er nog steeds... See more

Rated 4 out of 5 stars

Dit is een bedrijf dat vanuit de praktijk denkt, en het contact met Peter was doorslaggevend ,om met hun in zee te gaan. Een gewone bestelbus met ladder, men is nuchter in de beoordeling van de oud... See more

Rated 3 out of 5 stars

Goed in verkoop, leveren. Bijzonder slecht in communiceren en werkzaamheden afmaken. Wacht nu al sinds december op afmaken van de klus en levering van de beloofde 'gratis' horren. Regelmatig slecht... See more

Company details

1. Door Shop

Written by the company

Wij leveren uitsluitend Schüco kunststof kozijnen, het toonaangevende merk op het gebied van kwaliteit en duurzaamheid. Sinds dit jaar (2026) werken wij uitsluitend met onze eigen vaste monteurs. Door het uitfaseren van externe ploegen garanderen wij een strakkere planning, betere communicatie en een directe service-afhandeling zonder tussenpersonen.

Contact info

Average

TrustScore 3.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Replied to 83% of negative reviews

Typically replies within 2 weeks

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

54 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 2 out of 5 stars

Slechte service. Slechte communicatie.

Slechte service. Slechte communicatie. Bezint eer gij begint.
Vorige jaar april zijn mijn kozijnen geplaatst. Moet eerlijk zeggen zijn prachtige kozijnen. Na het foute inmeten van voordeur die veel te smal was en al aangegeven had dat de maat niet op tekening stond hebben ze die toch geplaatst
Na vele mails en rechtsbijstandsverzekering in moeten schakelen,hebben ze alles moeten herstellen . Dit is in december j.l gedaan . Nu is er een keralit plaat beschadigd waar ze voor terug moeten komen om te herstellen . Ik snap dat het niet ala minuut kan en dat ze in de buurt van mij moeten zijn om dat in te plannen. Erwin heeft beloofd 4 weken terug dat hij z.s.m in zal plannen .Tot op heden nog niets gehoord. De horren zijn nu ook nog steeds niet geleverd. Erwin 3x al beloofd dat hij ze zou bestellen, na bijna een jaar v plaatsing kozijnen nog steeds niet gekregen. Dan maar weer rechtsbijstand aanspreken.Dus al met al monteurs zijn prima . Maar krijg het gevoel als je eenmaal betaald hebt aan de kant geschoven gevoel te hebben.

March 10, 2026

Beste mevrouw Meerveld,

Bedankt voor uw review. Fijn om te lezen dat u tevreden bent over de kwaliteit van de kozijnen en over onze monteurs.

Wat betreft de voordeur willen we wel graag verduidelijken dat de maat van de deur destijds in overleg met u is vastgesteld en ook zo is geleverd. Omdat u achteraf aangaf de deur toch te smal te vinden, hebben wij – ondanks dat de maat conform afspraak was – alsnog een nieuwe deur voor u laten maken en deze in december geplaatst. Wij hebben dit gedaan om tot een nette oplossing te komen.

De beschadigde Keralit plaat staat bij ons genoteerd voor service en zal worden hersteld wanneer wij in uw regio ingepland staan. Ook de horren staan nog op de lijst om te leveren. Dat dit langer duurt dan gewenst begrijpen wij, maar deze worden nog gewoon geleverd.

Wij nemen contact met u op om dit verder in te plannen.

Rated 5 out of 5 stars

Wat een verschil maken deze kunststof…

Wat een verschil maken deze kunststof kozijnen in onze woning. De isolatie is duidelijk beter en we voelen geen tocht meer rond de ramen. Daarnaast zijn de profielen mooi slank en passen ze perfect bij de uitstraling van onze gevel.

January 15, 2026

Beste Jordy en Jolanda,

Bedankt voor het delen van uw ervaring. We doen ons best.

Rated 5 out of 5 stars

Sinds de plaatsing van de kunststof…

Sinds de plaatsing van de kunststof kozijnen merken we direct dat het huis warmer en stiller is geworden, en de afwerking ziet er strak en modern uit.

February 13, 2026

Hoi Tristan,

Bedankt voor de review. Fijn dat de kozijnen bevallen, en bedankt voor de prettige samenwerking.

Rated 4 out of 5 stars

Dit is een bedrijf dat vanuit de Praktijk.

Een gewone bestelbus met ladder, men is nuchter in de beoordeling van de oude kozijnen een mijn twee dakkapellen die inderdaad opnieuw moet worden verpakt en geïsoleerd om het goede resultaat te krijgen.
Geen snelle handel of vanuit google earth een off maken, gewoon komen kijken.

February 16, 2026

Beste heer Yntema,

Bedankt voor deze mooie review.
Wij geloven in een nuchtere, eerlijke aanpak: gewoon langskomen, de situatie beoordelen en vanuit de praktijk adviseren. Fijn om te horen dat het contact met Peter en onze manier van werken voor u het verschil maakten.

Juist om deze kwaliteit te kunnen blijven bieden, werken we niet met meer met tussenpersonen of zzp’ers, maar houden we het contact en de uitvoering volledig in eigen hand.

Dank dat u de tijd hebt genomen om uw ervaring te delen.

Rated 5 out of 5 stars

De ramen zijn ongelooflijk goed gemaakt…

De ramen zijn ongelooflijk goed gemaakt en dragen echt bij aan de algehele uitstraling van het huis. Ik was onder de indruk van hoe gemakkelijk het hele proces verliep, van het eerste bezoek tot de uiteindelijke installatie. Bovendien hebben hun energiebesparende oplossingen een enorm verschil gemaakt in mijn energiekosten.

January 27, 2026

Beste Bruno,

Fijn te horen dat u tevreden bent en hartelijk dank voor uw review. De monteurs waren ook blij met de broodjes :)

Rated 1 out of 5 stars

Erg slechte communicatie en na komen van afspraken

In April 2025 zijn bij ons alle kozijnen, deuren en gevelbekleding vervangen door EA Kunststoftechniek
Bij plaatsing waren knopcilinders en nieuwe raamdorpels buiten zijde niet mee gekomen. Ook het glas boven de terrasdeur was niet mee gebracht terwijl dit al 3 weken voor plaatsing bekend was.
4 weken later raamdorpels geplaatst maar nog niet afgerot, moet nog worden gevoegd met specie.
Ook nu weer geen knopcilinders, hor, plastisol voor onder de dakgoot en het glas voor boven de terrasdeur was niet mee gekomen, terwijl dit wel was afgesproken met Erwin. Na HÉÉL veel keren telefonisch en emails eindelijk pas weer eind November ( na 26 wk)Erwin via de telefoon te pakken gekregen en de problemen en backorders zouden de week erop opgelost worden (weer loze beloftes).
De monteurs zijn wel gekomen maar hebben alleen de 3 deuren afgesteld en u raad het al wederom weer geen glas, hor, knopcilinders en plastisol mee gebracht en ook de raamdorpels niet gevoegd. Voor de zekerheid alles door de monteur opnieuw ingemeten en telefonisch door gegeven aan Erwin en voor de zekerheid ook op de bon gezet. Na weer HÉÉL veel pogingen om met Erwin in contact te komen, had ik eind Januari telefonisch contact met Erwin en af gesproken dat ze 4 Februari het dan uiteindelijk op telossen .
Op 4 Februari halve dag zitten wachten maar geen mensen van EA Kunststoftechniek.
S'middags Erwin gebeld en gevraagd waar de monteurs bleven.
Erwin wist dit ook niet en zou mij later op de dag terug bellen (niet dus).
tot op heden nog niet terug gebeld en krijg ik ook geen contact met Erwin.
Al met al een grootte teleurstelling en zeer slechte communicatie Dus dit bedrijf is echt GEEN AANRADER ook al zijn er wel lovende reviews, kan haast niet waar zijn.
Ik denk er nu over na om mijn rechtsbijstand verzekering in te schakelen hoewel dit zeker niet mijn insteek is en dit als volwassen mensen kunnen oplossen.

February 4, 2026

Beste heer Vermeulen.

Jammer dat dit zo moet lopen natuurlijk. De knopcilinders zijn inmiddels wel bij u binnen. Op de eerste goedgekeurde tekening door uzelf, staat boven de tuindeur een paneel ingetekend, en geen glas.

De horren heeft u al binnen, alleen voor het schuine raam kunnen wij geen hor leveren. Dit is ook met u gecommuniceerd.
Het stukje plastisol moet inderdaad nog geplaatst worden, maar volgens mij zijn we er dan ook.

Rated 1 out of 5 stars

slechte communicatie en komt afspraken niet na

Drie weken geleden afwerkprofielen besteld en direct volledig betaald, inclusief €150 bezorgkosten. Na de bestelling heb ik geen bericht over levering ontvangen en hebben we zelf contact moeten opnemen met Erwin.

Mij is toegezegd dat de bestelling afgelopen maandag of dinsdag geleverd zou worden bij mijn aannemer. Deze levering heeft niet plaatsgevonden. Bij navraag werd aangegeven dat de profielen niet waren meegenomen en dat er zou worden teruggebeld. Dit is niet gebeurd.

Op woensdag zelf maar weer gebeld en kan de bestelling ineens niet meer geleverd worden. Reden: ze komen voorlopig niet in de buurt. Wat al bijzonder is als je 150 euro bezorgkosten betaald. Vervolgens heeft Erwin afgelopen woensdagochtend aangegeven dat mijn geld binnen vier uur teruggestort zou worden.
Nu is Erwin op geen enkele manier te bereiken en is tot op heden (vrijdag) de terugbetaling niet ontvangen. Ook het toegezegde bewijs van terugbetaling is niet verstrekt.

January 21, 2026

Beste Ellen,

onze excuses voor de vertraging.
Inmiddels kunnen we bevestigen dat de terugbetaling van € 846,00 volledig is verwerkt en bijgeschreven (zie ook onze mail met het betaalbewijs).

We betreuren dat de communicatie rondom de levering en retour niet soepel liep; we gebruiken deze feedback intern om onze logistieke afspraken met Erwin en het team scherper te krijgen.
Fijn dat het financieel nu is afgerond

Drama.

Drama.

Aangepast:

We hebben een groot deel van de kozijnen in ons huis laten vervangen. Na afronding van de werkzaamheden is helaas een ruit aan de voorkant van het huis gebarsten.

Ondanks schriftelijk verzoek om inspectie en herstel, kregen we wekenlang geen reactie van het bedrijf. Na het achterlaten van een slechte review kwam er contact.

De situatie is niet opgelost en er wordt geen concreet herstelplan aangeboden.
De communicatie en opvolging van het bedrijf in deze nieuwe schadegevallen zijn onacceptabel.

January 17, 2026

Beste heer Bosschaart,

bedankt voor uw toelichting. Zoals we zojuist ook per e-mail hebben bevestigd, wijst de breuk op basis van de foto's en de beoordeling door de glasfabrikant op een thermische glasbreuk. Dit is een spanningsbreuk door temperatuurverschillen (versterkt door de aangebrachte plakfolie) en betreft dus geen montage- of productfout.
Ondanks dat dit buiten de garantie valt, begrijpen we dat dit erg vervelend is. We hebben u daarom het voorstel gedaan om de ruit tegen kostprijs te vervangen om u hierin tegemoet te komen. We hopen dit dan ook op korte termijn voor u op te mogen lossen.

Erg tevreden over Ea Kunststoftechniek

Erg tevreden over Ea Kunststoftechniek. Via een advertentie bij hen gekomen, nadat ik al even op Google rond had gekeken. Zo gaat dat tegenwoordig. Even gebeld naar de klantenservice voor wat advies en werd deskundig geholpen. Daarna binnen een week m'n nieuwe kunststof kozijnen laten plaatsen. Monteurs waren ook erg vriendelijk.

November 10, 2025

Beste Nathalie,

Dankjewel voor deze fijne feedback, dat horen we graag.. Wij kunnen scherpe prijzen bieden, omdat we al erg lang in deze markt zitten. Onze monteurs gaan gelukkig ook al wat jaartjes mee en gaan met plezier naar hun werk, dat zegt al heel wat!

Bedankt voor je vertrouwen en geniet van je nieuwe kozijnen!

Rated 1 out of 5 stars

Nooit met deze partij in zee gaan

Nooit met deze partij in zee gaan. Scheelt je veel hoofdpijn en gedoe. Erwin houdt zich niet aan afspraken en reageert vervolgens nergens meer op als het niet gaat zoals afgesproken. Tenslotte worden wij ook nog gechanteerd.

November 30, 2025

Reply from Ea Kunststoftechniek

We herkennen deze situatie niet en vinden geen enkele klant- of orderinformatie die met u overeenkomt. Daarnaast chanteren wij uiteraard nooit iemand. Wilt u ons uw gegevens sturen, zodat we kunnen controleren of er sprake is van een misverstand?

Rated 5 out of 5 stars

Geld bespaard en deskundig werk geleverd.

Een nieuw huis gekocht in Groningen, meteen alle kozijnen laten vervangen door deze partij. Dat hebben ze prima gedaan en ik werd deskundig geadviseerd en dat heeft mij een hoop geld bespaard…

Ik zou deze partij sterk aanraden!

November 10, 2025

Beste Suraj,

Dank je wel voor je mooie review en het vertrouwen om in je nieuwe huis in Groningen direct alle kozijnen door ons te laten vervangen. Geweldig om te horen dat je niet alleen tevreden bent over het geleverde werk, maar dat het advies je ook nog eens een hoop geld heeft bespaard. Daar zijn we echt blij mee – goed advies hoort er wat ons betreft altijd bij.

Namens het hele team willen we je hartelijk bedanken. Mocht je later nog vragen hebben over je kozijnen, onderhoud of plannen voor uitbreidingen, dan kun je altijd even contact opnemen met onze klantenservice.
Nogmaals dank voor je sterke aanbeveling en veel woonplezier in je vernieuwde woning!

Klantenservice EA Kunststoftechniek

Perfect

Perfect! Niks op aan te merken ik ga hier vaker checken 💪

November 14, 2025

Hallo dhr. Boys,

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met het resultaat!

Geniet ervan!

Bedankt voor je vertrouwen en deze mooie review. Check je later!

Rated 5 out of 5 stars

Ik was heel tevreden over me kozijnen.

Ik was heel tevreden over me kozijnen.
Echte aanrader.

November 6, 2025

Hallo Youri,

Blij om te horen dat je tevreden bent over je kozijnen. Ook om het feit dat je ons aanraadt naar anderen. Dat is waar wij het uiteindelijk voor doen, blije klanten.

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look