Company replied
In vergelijking met mijn eerdere ervaringen met slechte afdichtingen en kromgetrokken kozijnen is dit zeker een vooruitgang. Geen muffe geur, geen scheuren, ramen van twee jaar oud zien er nog steeds... See more
Company replied
Dit is een bedrijf dat vanuit de praktijk denkt, en het contact met Peter was doorslaggevend ,om met hun in zee te gaan. Een gewone bestelbus met ladder, men is nuchter in de beoordeling van de oud... See more
Company replied
Goed in verkoop, leveren. Bijzonder slecht in communiceren en werkzaamheden afmaken. Wacht nu al sinds december op afmaken van de klus en levering van de beloofde 'gratis' horren. Regelmatig slecht... See more
Company replied
Wij leveren uitsluitend Schüco kunststof kozijnen, het toonaangevende merk op het gebied van kwaliteit en duurzaamheid. Sinds dit jaar (2026) werken wij uitsluitend met onze eigen vaste monteurs. Door het uitfaseren van externe ploegen garanderen wij een strakkere planning, betere communicatie en een directe service-afhandeling zonder tussenpersonen.
No recent history of asking for reviews
Replied to 83% of negative reviews
Typically replies within 2 weeks
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Slechte service. Slechte communicatie. Bezint eer gij begint.
Vorige jaar april zijn mijn kozijnen geplaatst. Moet eerlijk zeggen zijn prachtige kozijnen. Na het foute inmeten van voordeur die veel te smal was en al aangegeven had dat de maat niet op tekening stond hebben ze die toch geplaatst
Na vele mails en rechtsbijstandsverzekering in moeten schakelen,hebben ze alles moeten herstellen . Dit is in december j.l gedaan . Nu is er een keralit plaat beschadigd waar ze voor terug moeten komen om te herstellen . Ik snap dat het niet ala minuut kan en dat ze in de buurt van mij moeten zijn om dat in te plannen. Erwin heeft beloofd 4 weken terug dat hij z.s.m in zal plannen .Tot op heden nog niets gehoord. De horren zijn nu ook nog steeds niet geleverd. Erwin 3x al beloofd dat hij ze zou bestellen, na bijna een jaar v plaatsing kozijnen nog steeds niet gekregen. Dan maar weer rechtsbijstand aanspreken.Dus al met al monteurs zijn prima . Maar krijg het gevoel als je eenmaal betaald hebt aan de kant geschoven gevoel te hebben.

Reply from Ea Kunststoftechniek
Wat een verschil maken deze kunststof kozijnen in onze woning. De isolatie is duidelijk beter en we voelen geen tocht meer rond de ramen. Daarnaast zijn de profielen mooi slank en passen ze perfect bij de uitstraling van onze gevel.

Reply from Ea Kunststoftechniek
Sinds de plaatsing van de kunststof kozijnen merken we direct dat het huis warmer en stiller is geworden, en de afwerking ziet er strak en modern uit.

Reply from Ea Kunststoftechniek
Een gewone bestelbus met ladder, men is nuchter in de beoordeling van de oude kozijnen een mijn twee dakkapellen die inderdaad opnieuw moet worden verpakt en geïsoleerd om het goede resultaat te krijgen.
Geen snelle handel of vanuit google earth een off maken, gewoon komen kijken.

Reply from Ea Kunststoftechniek
De ramen zijn ongelooflijk goed gemaakt en dragen echt bij aan de algehele uitstraling van het huis. Ik was onder de indruk van hoe gemakkelijk het hele proces verliep, van het eerste bezoek tot de uiteindelijke installatie. Bovendien hebben hun energiebesparende oplossingen een enorm verschil gemaakt in mijn energiekosten.

Reply from Ea Kunststoftechniek
In April 2025 zijn bij ons alle kozijnen, deuren en gevelbekleding vervangen door EA Kunststoftechniek
Bij plaatsing waren knopcilinders en nieuwe raamdorpels buiten zijde niet mee gekomen. Ook het glas boven de terrasdeur was niet mee gebracht terwijl dit al 3 weken voor plaatsing bekend was.
4 weken later raamdorpels geplaatst maar nog niet afgerot, moet nog worden gevoegd met specie.
Ook nu weer geen knopcilinders, hor, plastisol voor onder de dakgoot en het glas voor boven de terrasdeur was niet mee gekomen, terwijl dit wel was afgesproken met Erwin. Na HÉÉL veel keren telefonisch en emails eindelijk pas weer eind November ( na 26 wk)Erwin via de telefoon te pakken gekregen en de problemen en backorders zouden de week erop opgelost worden (weer loze beloftes).
De monteurs zijn wel gekomen maar hebben alleen de 3 deuren afgesteld en u raad het al wederom weer geen glas, hor, knopcilinders en plastisol mee gebracht en ook de raamdorpels niet gevoegd. Voor de zekerheid alles door de monteur opnieuw ingemeten en telefonisch door gegeven aan Erwin en voor de zekerheid ook op de bon gezet. Na weer HÉÉL veel pogingen om met Erwin in contact te komen, had ik eind Januari telefonisch contact met Erwin en af gesproken dat ze 4 Februari het dan uiteindelijk op telossen .
Op 4 Februari halve dag zitten wachten maar geen mensen van EA Kunststoftechniek.
S'middags Erwin gebeld en gevraagd waar de monteurs bleven.
Erwin wist dit ook niet en zou mij later op de dag terug bellen (niet dus).
tot op heden nog niet terug gebeld en krijg ik ook geen contact met Erwin.
Al met al een grootte teleurstelling en zeer slechte communicatie Dus dit bedrijf is echt GEEN AANRADER ook al zijn er wel lovende reviews, kan haast niet waar zijn.
Ik denk er nu over na om mijn rechtsbijstand verzekering in te schakelen hoewel dit zeker niet mijn insteek is en dit als volwassen mensen kunnen oplossen.

Reply from Ea Kunststoftechniek
Een keer een miscommunicatie in levertijd, maar uiteindelijk sneller geleverd dan gecommuniceerd. Plaatsing ging erg snel en vakkundig.
Drie weken geleden afwerkprofielen besteld en direct volledig betaald, inclusief €150 bezorgkosten. Na de bestelling heb ik geen bericht over levering ontvangen en hebben we zelf contact moeten opnemen met Erwin.
Mij is toegezegd dat de bestelling afgelopen maandag of dinsdag geleverd zou worden bij mijn aannemer. Deze levering heeft niet plaatsgevonden. Bij navraag werd aangegeven dat de profielen niet waren meegenomen en dat er zou worden teruggebeld. Dit is niet gebeurd.
Op woensdag zelf maar weer gebeld en kan de bestelling ineens niet meer geleverd worden. Reden: ze komen voorlopig niet in de buurt. Wat al bijzonder is als je 150 euro bezorgkosten betaald. Vervolgens heeft Erwin afgelopen woensdagochtend aangegeven dat mijn geld binnen vier uur teruggestort zou worden.
Nu is Erwin op geen enkele manier te bereiken en is tot op heden (vrijdag) de terugbetaling niet ontvangen. Ook het toegezegde bewijs van terugbetaling is niet verstrekt.

Drama.
Aangepast:
We hebben een groot deel van de kozijnen in ons huis laten vervangen. Na afronding van de werkzaamheden is helaas een ruit aan de voorkant van het huis gebarsten.
Ondanks schriftelijk verzoek om inspectie en herstel, kregen we wekenlang geen reactie van het bedrijf. Na het achterlaten van een slechte review kwam er contact.
De situatie is niet opgelost en er wordt geen concreet herstelplan aangeboden.
De communicatie en opvolging van het bedrijf in deze nieuwe schadegevallen zijn onacceptabel.

Reply from Ea Kunststoftechniek
Mijn vriend en ik zijn erg tevreden of EA Kunststoftechniek. Door weer en wind werken ze, zelfs met deze kou!
Ik ben niet de makkelijkste, maar ik geef EA Kunststofkozijnen een 10... Van A tot Z ben ik echt goed begeleid.
Heb hier mijn nieuwe kozijnen gehaald, erg tevreden! Ik raad deze partij zeker aan...
Super blij met geleverde diensten en snelle service!
Super tevreden met de kunstofkozijnen goede prijs kwaliteit verhouding echt een aanrader!
Erg tevreden over Ea Kunststoftechniek. Via een advertentie bij hen gekomen, nadat ik al even op Google rond had gekeken. Zo gaat dat tegenwoordig. Even gebeld naar de klantenservice voor wat advies en werd deskundig geholpen. Daarna binnen een week m'n nieuwe kunststof kozijnen laten plaatsen. Monteurs waren ook erg vriendelijk.

Reply from Ea Kunststoftechniek
Nooit met deze partij in zee gaan. Scheelt je veel hoofdpijn en gedoe. Erwin houdt zich niet aan afspraken en reageert vervolgens nergens meer op als het niet gaat zoals afgesproken. Tenslotte worden wij ook nog gechanteerd.

Reply from Ea Kunststoftechniek
Een nieuw huis gekocht in Groningen, meteen alle kozijnen laten vervangen door deze partij. Dat hebben ze prima gedaan en ik werd deskundig geadviseerd en dat heeft mij een hoop geld bespaard…
Ik zou deze partij sterk aanraden!

Reply from Ea Kunststoftechniek
Ik was heel tevreden over me kozijnen.
Echte aanrader.

Reply from Ea Kunststoftechniek
Learn more about other kinds of reviews.