Enok naturklinik Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.7

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Det sker sjældent at jeg giver noget 5 stjerner. Det her er en af de gange, jeg har gemt det til. Enok, er virkelig et godt sted, fyld med helhed. Ostiopaten Lasse, gar gennem længere tid hjulpet... See more

Rated 5 out of 5 stars

I forbindelse med smerter udstrålende fra hofte til ben (spinalstenose) gik jeg til Lasse Friis for at få hjælp. Hos andre praktiserende blev jeg informeret om at den type smerter er vedvarende. Efte... See more

Rated 5 out of 5 stars

Har gennem nogen tid gået til behandling hos Magnus Due med forskellige udfordringer. Han giver yderst kompetent behandling med det hele menneske for øje. Fik hjælp til stort vægttab sammen med behan... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg kom hos Lasse Friis med smerter i arm og skulder, efter længere tids behandling hos kiropraktor uden den store effekt. Smerterne gjorde mig søvnløs i flere uger og jeg skulle derfor have kommet ho... See more

1. Alternative Medicine Practitioner
  2. Acupuncture Clinic
  3. Acupuncturist
  4. Osteopath

Written by the company

Enok Naturklinik hjælper patienter til et smertefrit og balanceret liv. Vores patienter opnår effektiv smertelindring og velvære både fysisk og mentalt. Resultatet er smertefrihed og mere livsglæde Enok Naturklinik tilbyder osteopati og akupunktur

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Hasn’t replied to negative reviews

All reviews

11 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

Vi har gået hos Lasse hver anden uge…

Vi har gået hos Lasse hver anden uge over en periode på ca 4 måneder. Vi kom med en lille dreng på 3 år med motorisk uro omkring sidde situationer i børnehaven, opkast af ukendt årsag (flere gange om måneden) og derudover savlede han også en del, som 3 årig. Lasse har mødt os med forståelse, blidhed og stor tålmodighed. Behandlingerne er foregået på vores drengs præmisser. Vores dreng er meget meget glad for Lasse og tilgår behandlingerne med velbehag.
Vores drengs uforklarlige opkast er ophørt, han savler næsten ikke mere og hans uro er markant forbedret. Børnehaven fortæller os, at de oplever en tillidsfuld dreng, som nu kan fordybe sig over lang tid.

Vi kan kun give Lasse vores varmeste anbefalinger. Uden ham, ved jeg ikke, hvor vi stod i dag. Forløbet er alle pengene værd.

October 20, 2024
Rated 5 out of 5 stars

ET HELT MENNESKE IGEN!!!!

ET HELT MENNESKE IGEN!!!!
Efter at have været omkring Skejby pga manglende mobilitet der blev konstateret som slidgigt i hoften, beskeden var lev med det indtil udskiftning af hofte. Jeg fandt Enok og her kom jeg til Lasse Friis v/Enok på Stenvej der efter 4 behandlinger fik mig helt mobil igen. I samme periode med mit hofteforløb hos Lasse blev jeg skilt, jeg var spændt i hele kroppen pga vrede og mange øv følelser. Lasse spottede dette med det samme og satte ind med sine dygtige evner. Lasse har løsnet mine indestængte spændinger og ser helt klart på det hele mennesker i sin måde at behandle på , så Lasse Friis har min dybeste respekt, og kan noget som få .
Jeg føler mig i de bedste hænder hos Lasse Friis .😃
Michael K

October 15, 2024

Godt sted

Godt sted. Havde fået et vrid i foden i forbindelse med noget boulderklatring nede i vores lokale klatreklub, og troede egentligt det ville gå over af sig selv, men det gjorde det ikke. Én behandling og nogle hjemmeøvelser og nu kan jeg endelig komme ud og klatre igen, forhåbentligt allerede i weekenden. Det var sådan en høj, rank fyr, tror han hed Magnus eller noget i den stil. Super sted

August 22, 2024

World class.

Den mest kompetente behandling jeg har nogensinde har oplevet, Christopher er world class.
Jeg rejser med glæde fra Norge til behandling hos Christopher.

August 14, 2024

Kan roligt anbefale dem

Kan roligt anbefale dem. Jeg kom ind med en alvorlig smertefuld hold i ryggen hvor jeg dårligt nok kunne gå eller blive stående. Efter fem gange behandling af Jans akupunktur kunne jeg gå og stå normalt igen. Jan var også gode til st forklare tingene og give hjælpe til at styrke ryggen efter.

August 2, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Nok den meste kompetente behandler jeg har mødt

Jeg kan ikke skrive en anmeldelse der kan beskrive hvor fantastisk dygtig jeg synes Lasse Friis er.
Både min kæreste, mig selv og vores 7 årige datter har været under kompetent behandling af Lasse. Vi har fulgt ham fra hans dage i Århus og til Enok naturklinik nu. Operationer på mit håndled og min kærestes knæ har ikke været nok til at hjælpe med vores gener og så fandt vi Lasse. Hold op en forskel hans behandling har gjort for vores gener og især vores smerter.
Da vi mistede vores søn under en graviditet i 2022 ville min krop ikke helt falde tilbage i sin cyklus og der hjalp Lasse os så vi blev gravide efter blot ét visit hos ham. Nu har vi den dejligste dreng fra 2023.
Lasse kan flytte bjerge med sin enorme viden og sin store empati. Jeg anbefaler ham til alle jeg møder og det stopper jeg nok aldrig med.

July 28, 2024

Anbefalelsesværdigt

Efter en uges voldsom spændingshovedpine, fik jeg akupunktur hos Jan. Allerede efter første gang havde det virkning og hovedpinen forsvandt. Komplet anbefalelsesværdigt sted og behandler!

July 3, 2024

Lasse får DOBBELTFEM!

Jeg er ikke meget for at dele min positive oplevelse med Lasse Friis hos Enok Naturklinik - af ren frygt for, at det bliver endnu sværere at finde ledige tider i hans kalender... men han fortjener det sgu! 💪😊 Jeg har endelig fået håbet tilbage - efter et år med kroniske rygsmerter og mange mislykkede behandlingsforsøg. Tak for hjælpen!

July 19, 2024

Kæmpe anbefaling!

Jeg kan varmt anbefale Enok Naturklinik. Jeg har gået ved Christopher, som er super dygtig. Behandlingerne har haft stor positiv effekt på mine smerter/gener. Hver session var nøje tilpasset mine behov, og jeg oplevede en betydelig forbedring allerede efter få gange.

May 25, 2024

Bedste oplevelse

Bedste oplevelse, Kristoffer kan varmt anbefales. Jeg kom af med en skade som jeg havde døjet med længe.

June 7, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Super professionel og gode…

Super professionel behandling og støtte og gode løsningsforslag på øvelser, der virker på både den korte og den lange bane . Dejlig helhedsbetragtning på helbredets udfordringer, når man er kommet i reperationsalderen.

May 28, 2024

Take a closer look