See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

De service is goed, ze reageren snel wanneer je een vraag hebt, daarnaast denken ze echt met je mee. Verder kwam de schone en nette bus ruim op tijd aan en hield hij precies het schema aan wat wij bed... See more

Rated 5 out of 5 stars

Het boeken ging vlot, snelle reacties. De chauffeur was aardig, behulpzaam, duidelijk en boven alles: een uitstekende chauffeur. (goede rijstijl: geen ge-hak/ge-tak/ge-rem.)

Rated 5 out of 5 stars

Gebo tours is al vanaf 2018 tot volle tevredenheid de vervoerder voor supporters naar alle uitwedstrijden van vv Sparta Nijkerk. Ook diverse teams worden door het gehele land vervoerd. Ook bij wedstr... See more

Rated 5 out of 5 stars

Met de dubbeldekker en 60 mbo studenten op dagtocht. Keurig nette bus, vooraf contact gehad met chauffeuse over opstapplaats, was prima op tijd aanwezig. Heel prettige rit, eigenlijk zoals het hoort!... See more

Company details

1. Bus and Coach Company

Written by the company

Gebo Tours is hét adres voor al uw dagtochten, sportreizen, schoolreizen, bedrijfsuitjes en groepsreizen. Of het nu gaat om voetbalreizen, reizen naar autosport, musicals, concerten of om groepsreizen voor uw organisatie: Gebo Tours heeft de ervaring om u één of meerdere onvergetelijke dagen te bezorgen!

Contact info

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Goed geregeld. Prima chauffeur

Voorinformatie prima. Zaken goed geregeld en de perfecte buschauffeur! Hij voelde de groep goed aan en was een perfecte stuurder.

August 26, 2025

Reply from Gebo Tours

Wat een fijne review – dank jullie wel! We hebben met plezier gereden en kijken ernaar uit om jullie groep in de toekomst weer te mogen vervoeren.

Rated 5 out of 5 stars

Koorreis naar Emden (BRD)

De bus was mooi op tijd en was comfortabel. De chauffeur was aardig en deskundig. We mochten onze eigen drankjes voor de terugweg koelen in de koelkast van de bus.

August 31, 2025

Reply from Gebo Tours

Leuk om te horen dat het zo goed bevallen is. Zo’n positieve ervaring is waar we het voor doen. Tot de volgende rit!

Rated 5 out of 5 stars

Een zonnige dag op het IJsselmeer

Een zonnige dag op het IJsselmeer – bezoek aan Urk

Zaterdag 30 augustus was een dag om niet snel te vergeten. Met een gezellige groep PV-leden vertrokken we per bus richting Urk. De rit duurde ongeveer twee uur, maar dankzij de vriendelijke buschauffeur, die op een luchtige en leuke manier vertelde over de omgeving van de Noordoostpolder, vloog de tijd voorbij.

Bij aankomst in Urk stapten we aan boord van de rondvaartboot, waar we hartelijk werden ontvangen met koffie, thee en een smakelijke lunch. Tijdens de vaart over het IJsselmeer kregen we op een ontspannen en humoristische manier veel te horen over de rijke geschiedenis van Urk. De sfeer was uitstekend en het weer werkte perfect mee — stralende zon en een aangename temperatuur.

Na de rondvaart genoten velen van ons nog van een drankje op de gezellige terrassen in Urk, die goed gevuld waren met mede-PV-leden. Het was een dag vol ontspanning, gezelligheid en interessante verhalen — een perfecte combinatie!

August 30, 2025

Reply from Gebo Tours

Wat een prachtig verslag van een geslaagde dag op het water. Blij dat jullie zo genoten hebben! We kijken al uit naar het volgende uitje.

Rated 5 out of 5 stars

Vrijwilligers uitje naar de Theefabriek…

Vrijwilligers uitje naar de Theefabriek in Houwerzijl
De bus kwam precies op de afgesproken tijd met een hele vriendelijke chauffeur. De reis verliep prima. Heerlijk koffie gedronken op de afsluitdijk. Iedereen was enthousiast over de Theefabriek met fantastische lunch.

August 29, 2025

Reply from Gebo Tours

Heel fijn dat jullie zo hebben genoten. Jullie complimenten betekenen veel voor ons team.

Prima ervaring

Al meerdere keren gebruik gemaakt van Gebo Tours, zowel met grotere (40) als kleinere (9) gezelschappen en zeer goede ervaringen. Offerte traject verloopt vlot, buschauffeurs vriendelijk en op tijd. Schone bussen, gewoon prima.

August 27, 2025

Reply from Gebo Tours

Bedankt voor deze fijne beoordeling! We zijn blij dat alles naar wens was. Tot een volgende keer

Rated 5 out of 5 stars

Was er erg geslaagde dag

Was er erg geslaagde dag. De bus was optijd. De chauffeur erg behulpzaam bij het instappen van de senioren, en je kon ook gezellig met hem babbelen tijdens de rit.
Al met al een leuke dag, ook dankzij jullie service.
Thank you.
Pteam Amsterdam

August 11, 2025

Reply from Gebo Tours

Wat fijn om te horen dat jullie zo’n geslaagde dag hadden! Bedankt voor het delen van je ervaring en de leuke woorden over onze chauffeur.

Rated 5 out of 5 stars

we hadden een aardige chauffeur die ons…

we hadden een aardige chauffeur die ons veilig vervoerden, lekkere koffie en koek..
De samenwerking met de Gebo is altijd prima.

August 5, 2025

Reply from Gebo Tours

Super om te horen dat alles goed geregeld was. We hopen jullie snel weer van dienst te mogen zijn!

Super reis gehad!

Mooie reis gehad terug van scoutingkamp! De buschauffeur was zeer vriendelijk en we hebben een goede reis gehad. De bus was mooi groot en schoon.

July 26, 2025

Reply from Gebo Tours

Wat een leuke review om te lezen! We zijn blij dat de terugreis van het scoutingkamp zo goed is verlopen. Fijn dat de chauffeur en de bus aan jullie verwachtingen voldeden. Graag tot een volgende keer!

Rated 5 out of 5 stars

Gebo verzorgt onze excursies al…

Gebo verzorgt onze excursies al jarenlang. We hebben een goed contact en zijn tevreden over de service. Vrijwel altijd hebben we dezelfde chauffeur, we hebben met haar een leuke band opgebouwd, ze is een fijne, goede en behulpzame chauffeur.

July 12, 2025

Reply from Gebo Tours

Wat fijn om te horen dat je al jarenlang tevreden bent over onze service en het chauffeurs! Tot een volgende keer.

Rated 4 out of 5 stars

bedrijfsuitje Rotterdam

Wij hebben een mooie dag gehad met Gebo-Tours naar Rotterdam. De buschauffeur was prettig in de omgang en de bus was netjes en schoon.
Wij hebben één minpuntje, een 2de kop koffie duurt erg lang omdat de koffiemachine veel tijd nodig heeft om koffie te zetten. De thee liefhebbers konden wij geen thee aanbieden omdat het water niet warm was.

June 20, 2025

Reply from Gebo Tours

Fijn om te horen dat jullie een mooie dag hadden en tevreden waren over de bus en chauffeur. We nemen de feedback over de koffiemachine mee. Hopelijk tot snel!

Rated 4 out of 5 stars

Goeie terug rit gehad door alle weg…

Goeie terug rit gehad door alle weg afsluitingen even goed mooi op tijd thuis gekomen! Super

July 12, 2025

Reply from Gebo Tours

Bedankt voor de positieve feedback. Fijn dat jullie ondanks de drukte een goede reis hebben gehad. Graag tot een volgende keer!

Rated 5 out of 5 stars

Buschauffeur Ali for president!!

Wij hebben een heel fijn schoolreisje gehad! De bussen stonden op tijd klaar en we hadden 2 super leuke chauffeurs! Ali is echt een topper! Vriendelijk, denkt mee en maakt goed contact met de kinderen. ALI FOR PRESIDENT!!

Hartelijke groet,
basisschool De Ichthus in Zwolle

June 13, 2025

Reply from Gebo Tours

Wat leuk om te horen dat het schoolreisje zo geslaagd was! Bedankt voor het mooie compliment — we geven het zeker door aan Aly.

Fijne ervaring

De buschauffeur was zeer prettig in de omgang en reed heel fijn. De bus keurig, de route snel en gericht.
We werden gebeld dat er een half uur vertraging zou zijn bij vertrek naar het park die dag. Dat gebeurde op tijd, zodat we binnen konden wachten tot de bus er was. Hiervoor is ons achteraf een passende compensatie geboden. Heel fijn.

June 2, 2025

Reply from Gebo Tours

Bedankt voor jullie beoordeling! Fijn dat de chauffeur en de communicatie goed waren en dat de compensatie goed is ontvangen. We hopen jullie snel weer te zien!

Rated 5 out of 5 stars

Contact vooraf was duidelijk en…

Contact vooraf was duidelijk en vriendelijk, aanpassingen werden goed ontvangen en direct op de mail bevestigd. OP de dag van het schoolreisje waren de twee dubbeldekkers op tijd aanwezig met bijzonder vriendelijke chauffeurs. De busrit ging goed, voor de terugreis werd er een alternatieve route gekozen zodat we de file konden ontwijken en weer op tijd op school waren. Een zeer positieve ervaring en voor herhaling vatbaar.

July 4, 2025

Reply from Gebo Tours

Heel erg bedankt voor jullie positieve terugkoppeling! We vinden het fijn om te horen dat alles soepel verliep, van de communicatie vooraf tot de rit zelf. We zien jullie graag weer terug!

Rated 5 out of 5 stars

Prettig contact vooraf en de rit…

Prettig contact vooraf en de rit verliep vlekkeloos. Vriendelijk personeel, zowel op kantoor als de chauffeur. Wij zijn tevreden en komen graag terug!

June 30, 2025

Reply from Gebo Tours

Wat ontzettend fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen! Bedankt voor de mooie woorden over ons team, zowel op kantoor als onderweg. Tot de volgende reis!

Topservice ondanks topdrukte!

Ondanks dat het een ontzettend drukke periode was i.v.m. een groot festival op dezelfde dag heeft Gebo Tours in alles meegedacht om de dag tot een succes te maken. Ook nog met een redelijk last minute wens om toch iets eerder te vertrekken op een al vroege ochtend! Bussen waren netjes en wij hebben een geweldige dag gehad!

June 27, 2025

Reply from Gebo Tours

Bedankt voor de mooie woorden! Ondanks de drukte deden we ons best om alles soepel te laten verlopen. We zijn blij dat jullie zo’n fijne dag hebben gehad!

Rated 5 out of 5 stars

Gezellige fijne rit gehad.

Gezellige fijne rit gehad.
Chauffeur reed keurig netjes en was ook zeer vriendelijk naar ons en onze cliënten toe.
Ook toen wij iets later wilde vertrekken vond hij dit geen probleem!
Wij hebben een zeer geslaagde bruiloft gehad en zijn super de luxe gehaald en thuis gebracht.

June 21, 2025

Reply from Gebo Tours

Wat een mooie reactie! Jullie zijn altijd welkom voor een volgende rit.

Rated 5 out of 5 stars

Chauffeur was perfect op tijd en bus…

Chauffeur was perfect op tijd en bus was netjes schoon. Perfect voor zakelijk gebruik.

June 27, 2025

Reply from Gebo Tours

Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat de chauffeur op tijd was en de bus schoon. Graag tot een volgende keer!

Goed georganiseerd!

We hadden een nieuwe Sprinter mee. Mooie bus en de organisatie was goed!

June 26, 2025

Reply from Gebo Tours

Heel erg leuk om te horen dat jullie blij waren met onze nieuwe Sprinter. We hopen jullie snel weer te mogen verwelkomen!

Rated 5 out of 5 stars

Een zeer comfortabele en luxe reis naar Brussel

Een vriendelijke chauffeur die het belang van de passagiers voorop stelde. De bus was schoon en zeer volledig uitgerust.

June 16, 2025

Reply from Gebo Tours

Top om te lezen dat jullie zo tevreden waren! Een schone bus, een vriendelijke chauffeur en jullie comfort staan bij ons altijd voorop. Graag tot de volgende keer!

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look