See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

De service is goed, ze reageren snel wanneer je een vraag hebt, daarnaast denken ze echt met je mee. Verder kwam de schone en nette bus ruim op tijd aan en hield hij precies het schema aan wat wij bed... See more

Rated 5 out of 5 stars

Het boeken ging vlot, snelle reacties. De chauffeur was aardig, behulpzaam, duidelijk en boven alles: een uitstekende chauffeur. (goede rijstijl: geen ge-hak/ge-tak/ge-rem.)

Rated 5 out of 5 stars

Gebo tours is al vanaf 2018 tot volle tevredenheid de vervoerder voor supporters naar alle uitwedstrijden van vv Sparta Nijkerk. Ook diverse teams worden door het gehele land vervoerd. Ook bij wedstr... See more

Company details

1. Bus and Coach Company

Written by the company

Gebo Tours is hét adres voor al uw dagtochten, sportreizen, schoolreizen, bedrijfsuitjes en groepsreizen. Of het nu gaat om voetbalreizen, reizen naar autosport, musicals, concerten of om groepsreizen voor uw organisatie: Gebo Tours heeft de ervaring om u één of meerdere onvergetelijke dagen te bezorgen!

Contact info

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Topservice!

Top geregeld alles en keurige communicatie. Schoolreizen was inclusief tickets, top service!

June 29, 2025

Reply from Gebo Tours

Wat fijn om te horen, dankjewel! We zijn blij dat alles naar wens was en jullie een geslaagde schoolreis hebben gehad. Graag tot de volgende keer!

Rated 3 out of 5 stars

Schoolreis

De bus was schoon, maar op de heenreis deed de airco het niet waardoor het heel benauwd was. Op de terugreis deed de airco het gelukkig wel.

June 25, 2025

Reply from Gebo Tours

Bedankt voor je feedback! Jammer dat de airco op de heenreis niet werkte – onze excuses daarvoor. We bespreken dit intern om het in de toekomst te voorkomen. Hopelijk hebben jullie toch een leuke dag gehad. We staan graag een volgende keer weer voor jullie klaar!

Gebo Tours

een fantastische dag

We hebben een fantastische dag gehad met een prachtige bus en chauffeur die alle bijzonderheden op de weg aangaf.

June 26, 2025

Reply from Gebo Tours

Wat fijn om te horen dat jullie zo’n fantastische dag hebben gehad! Geweldig dat de chauffeur en de bus zo goed bevielen. We geven het compliment graag door en hopen jullie snel weer te mogen vervoeren!

Gebo Tours

Rated 3 out of 5 stars

Communicatie was goed.

Communicatie was goed.
Bus was op tijd op afgesproken locaties.
Buschauffeurs waren vriendelijk.
Bus voor heenreis was top, maar bus die ons weer terugbracht was vies (etensresten), zakjes hingen niet meer aan de stoelen. en het was warm en benauwd.

June 26, 2025

Reply from Gebo Tours

Bedankt voor jullie feedback. Fijn dat de communicatie en chauffeurs goed waren! Jammer dat de terugrit niet aan de verwachtingen voldeed. We nemen jullie opmerkingen serieus en bespreken dit intern.

toppers

chauffeurs waren op tijd, vriendelijk en geduldig met onze type leerlingen. Wij gingen naar de Efteling.

June 24, 2025

Reply from Gebo Tours

Thanks voor de leuke reactie! Top dat onze chauffeurs vriendelijk en geduldig waren. We helpen jullie graag weer een volgende keer!

Schoolreisje groep 3 t/m 6 Hattemerbroek

Schoolreisje groep 3 t/m 6.
Wat hadden we een prachtige dubbeldekkerbus!
En vooral ook een hele fijne chauffeur die leuk contact had met de kinderen!
Gezellige, fijne, veilige rit! Volgend jaar weer!

June 24, 2025

Reply from Gebo Tours

Wat een leuke rit om te lezen! Dubbeldekkerpret, blije kids en een topchauffeur – precies waar we het voor doen. We kijken nu al uit naar volgend jaar!

Rated 5 out of 5 stars

Prima ritten door buschauffeur Henk in nieuwe bus

Buschauffeur Henk was keurig op tijd met een gloednieuwe bus. Prima gereden, gezellige chauffeur en erg hulpvaardig. Helemaal tevreden!!

Reply from Gebo Tours

Heel erg bedankt voor je enthousiaste review! Henk is inderdaad een topper en we zijn blij dat jullie zijn inzet waarderen. Tot de volgende rit!

Super fijne club

Super fijne club. Helder in communicatie, afspraken en we kregen gewoon een hele mooie bus!

June 23, 2025

Reply from Gebo Tours

Hartelijk dank voor je mooie woorden! Fijn dat alles naar wens was. We hopen jullie in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn.

Rated 4 out of 5 stars

Bus voor bedrijfsuitje

Communicatie via mail vlot en duidelijk, Bus voor bedrijfsuitje. Bus keurig in orde, proper.b Precies op tijd.Hele ontspannen rit zowel heen als terug

Reply from Gebo Tours

Bedankt voor je positieve feedback! Fijn om te horen dat alles naar wens was en dat jullie een prettige ervaring hadden. We hopen jullie in de toekomst weer te mogen verwelkomen.

Goede ervaring!

Ze waren er op de afgesproken tijd, vriendelijke chauffeur, fijn en snel mailcontact. 60 basisschool leerlingen hebben hierdoor een heel fijn schoolreisje gehad!

June 23, 2025

Reply from Gebo Tours

Wat fijn om te horen dat alles soepel verliep en dat de leerlingen een geweldig schoolreisje hebben gehad. We doen ons best om altijd op tijd te zijn. Hopelijk mogen we jullie in de toekomst weer vervoeren!

Gezegend

Aardige chauffeur en heb meer gekregen dat ik had gevraagd.

June 21, 2025

Reply from Gebo Tours

Hartelijk dank voor je mooie woorden! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent en dat ik je verwachtingen heb kunnen overtreffen. Jullie zijn altijd welkom!

Rated 5 out of 5 stars

Voor een bedrijfsfeest hadden wij een bus nodig voor +/- 40 personen. Enkele dagen voor het feest bleken het er toch meer te zijn, GEBO schakelde snel en regelde een bus met voldoende plaats. Erg goed en snel geholpen.

Reply from Gebo Tours

Geweldig om te horen dat alles soepel geregeld is voor jullie bedrijfsfeest! We streven er altijd naar om snel en passend te helpen. Bedankt voor de positieve terugkoppeling!

Rated 5 out of 5 stars

Wat een fijne reis hebben we gehad

Wat een fijne reis hebben we gehad. Met twee bussen gingen we naar theater de Meervaart. Hoewel het zowel bij ons als bij het theater heel krap is voor een grote bus, draaiden de chauffeurs hun hand er niet voor om om ons veilig op te halen en af te zetten. De chauffeurs waren vrolijk en behulpzaam.

June 3, 2025

Reply from Gebo Tours

Wat fijn om te horen dat jullie zo’n prettige reis hebben gehad! We zijn blij dat onze chauffeurs het ondanks de krapte zo goed voor elkaar hadden. Bedankt voor het delen!

Het complete pakketje

Duidelijke afspraken, vriendelijk telefonisch contact vooraf, prettige chauffeurs. Het heeft ons personeelsuitje compleet gemaakt.

June 13, 2025

Reply from Gebo Tours

Heel leuk om te lezen dat we hebben bijgedragen aan een geslaagd personeelsuitje. Graag tot een volgende keer!

De bus was mooi op tijd

De bus was mooi op tijd, vriendelijke chauffeur die goede informatie verstrekte, onze mbo studenten niet als kleuters behandelde en de bus zat comfortabel.

June 18, 2025

Reply from Gebo Tours

Wat fijn dat zowel de reis als de begeleiding goed is bevallen. Mooi om te horen dat ook de studenten zich serieus genomen voelden!

Rated 5 out of 5 stars

Met de dubbeldekker en 60 mbo…

Met de dubbeldekker en 60 mbo studenten op dagtocht. Keurig nette bus, vooraf contact gehad met chauffeuse over opstapplaats, was prima op tijd aanwezig. Heel prettige rit, eigenlijk zoals het hoort! Houd rekening met passagiers v.w.b. rustig in bochten e.d. zeker belangrijk bij dubbeldeks bus. Helpt bij uit/instappen en denkt mee bij onvoorziene zaken bij passagiers. Kortom, wij waren zeer content, dus complimenten.

June 18, 2025

Reply from Gebo Tours

Wat een rit, wat een review! Fijn dat onze chauffeuse niet alleen op tijd was, maar ook meedacht en zorgde voor een comfortabele rit, precies zoals het hoort. We geven je complimenten met plezier door. Graag tot de volgende keer!

Rated 5 out of 5 stars

Fijne chauffeurs die plezier hebben in hun werk

Snelle communicatie per email en op de dagen dat wij opgehaald moesten worden, keurig op tijd, fijne chauffeurs die plezier hebben in hun werk. Volgende keer weer Gebo Tours

June 11, 2025

Reply from Gebo Tours

Wat een mooie woorden, dankjewel! Geweldig om te horen dat onze service zo goed bevallen is. We geven je complimenten zeker door aan het team! We kijken ernaar uit om jullie de volgende keer te vervoeren.

Prettige rit gehad!

Prettige rit gehad! Fijne samenwerking met de chauffeur. Hij was meedenkend, communicatief mooi aanwezig en op tijd zoals afgesproken.

June 7, 2025

Reply from Gebo Tours

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat de rit prettig verliep en dat de samenwerking met de chauffeur zo goed beviel. Hopelijk tot snel!

Rated 5 out of 5 stars

Barry is een geweldige chauffeur

Barry is een geweldige chauffeur. Goede communicatie, flexibel en overal op tijd. En natuurlijk erg gezellig!

June 12, 2025

Reply from Gebo Tours

Wat een mooie review, dank je wel voor het delen! Geweldig om te horen dat Barry zo’n positieve indruk heeft achtergelaten. We geven het compliment zeker aan hem door!

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look