Goedkoopdrankslijterij Reviews

TrustScore 3 out of 5

2.8

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Zoals meerdere in de review schrijven geen bevestigingsmail gehad en maakte mij zorgen. na het lezen van de review Gelijk gebeld, Ik kreeg een aardige vrouw aan de lijn, de bestelling was zeker... See more

Rated 1 out of 5 stars

Adverteren met een mega grote Banner. Pick up point Gratis afhalen bij dit pick up point. Echter bij bestellen €7,70 in rekening willen brengen. Contact opgenomen wordt niets mee gedaan je kan... See more

Rated 1 out of 5 stars

OPLICHTERS !! Betaalde voor drie flessen whiskey, totale waarde € 220. Aflevering bevatte alleen de twee goedkope flessen. Contact per telefoon en Email had geen zin. Je krijgt gewoon geen antwoord.... See more

Rated 3 out of 5 stars

bestelling was makkelijk online te doen. ik krijg altijd feedback over de status van mijn bestelling. het ging ok redelijk snel. helaas, stuurden zijn niet alle items want niet alles was beschikbaar.... See more

Company details

1. Liquor Store
  2. Alcohol Store
  3. Wine Store

Information provided by various external sources

Online Drank Bestellen en Kopen? Actieprijzen Sterkedrank, Whisky, Bier, Wijn, Gin, Rum, Likeur? Goedkoop drank slijterij is de drankgigant met de goedkoopste online drank prijzen. De drank webshop met de meeste acties en whisky prijzen online. De drank...

Contact info

Average

TrustScore 3 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

6 reviews in the last 12 months

Write a review

Verkeerde spullen geleverd

Suikersticks, creamer, koekjes en thee besteld.
Vervolgens blijk ik de verkeerde suiker en thee gekregen te hebben. Op de vraag of het weer retour kan, wordt geantwoord: de andere suiker is niet op voorraad. Had mij daar dan over gemaild.
Nogmaals de vraag: kan het retour? Geen antwoord.
Goedkoop blijkt dus duurkoop.

January 2, 2023

Lege fles gin

Pakket ontvangen met lege fles gin erin. Na klacht, antwoord gekregen dat dit nog niet was toen het verzonden werd, dus niets aan te doen. Schandalige service

November 9, 2022

Super slecht bedrijf

Super slecht bedrijf
Mail waar het blijft, vandaag ontvang je een track en trace niet ontvangen
Na het weekend, nog steeds niks gehad, weer gemaild ja het is nu echt al verzonden kan het niet meer annuleren. Track en tracé volgt weer niets. Volgende mail en hun antwoord ja 2 trays zijn blanco wil je dan iets anders of annuleren ? Jaa annuleren dus want ze waren al opgestuurd.. lekker vaag! Gelukkig wel snel mijn geld terug

November 7, 2022
Rated 1 out of 5 stars

Homepagina belooft in dikke letters…

Homepagina belooft in dikke letters gratis verzending vanaf 150,- euro. Na bestelling, 158 euro (naar Belgie) blijkt toch 8 euro verzendkosten aangerekend te worden. Misleidende reclame en reactie hunnentwege onbegrijpelijk. Tot nooit meer.

November 2, 2022

Totaal onbetrouwbare verkoper.

Ik had een bestelling gedaan van producten die op voorraad zijn volgens de site. Bleek dan toch niet op voorraad te zijn en zou een week later opgestuurd worden. Niksmeer van gehoord. Na een maand plots bericht dat mijn geld terug gestort zou worden. Maar heb nog steeds niets ontvangen. En de producten (Karmeliet 1.5l) staat op de site nog steeds vooradig. Mijn teleurstelling is niet in woorden uit te drukken. Gelukkig wel in sterren.

November 2, 2022

Incompetent bedrijf

Bestelling geplaatst, niks ontvangen geen communicatie... en track en trace code klopt niks van... gelukkig voor achteraf betalen gekozen dus er word niet betaald. Gezien dat meer mensen gezeik hebben met dit bedrijf en dezelfde ervaringen is een schande.

Ze zouden de eigenaar moeten opsluiten... bedrijven als deze zijn de reden dat ik voortaan alleen achteraf betaal of gedekt via creditcard of paypal.

Ik wil gewoon mijn bestelling... maar let op ze lokken je met speciale producten die ze gewoon niet hebben... wist dat het te mooi om waard te zijn was dat ze een speciale versie hadden van een drankje dat ik nog nooit in Nederland heb gezien bij welke groothandel dan ook en ik heb 2 klantpassen voor groothandels...

October 11, 2022

Manco zonder bericht

Een bestelling geplaatst, omdat ik op zoek was naar San Miguel. Dat aangevuld met Spaanse drank, zodat op onze Spaanse avond ook de juiste drank geserveerd kon worden.

Met het afleveradres ging het al fout, want het afhaalpunt was al verloren gegaan. Op mijn vraag hierover, geen reactie. Gelukkig bij postnl dat zelf kunnen omzetten.
Vervolgens blijkt bij ophalen slechts één doos te zijn afgeleverd, slechts 12 flessen wijn/sangria. Geen bier, maar ook 3 andere flessen niet geleverd. Zonder bericht één deellevering ontvangen met in de doos een orderkopie met kruisjes en vinkjes, waarbij kruisjes manco blijken.

Dus bellen naar het nummer. De receptioniste weet niets, is inderdaad manco, maar nalevering is niet zeker. Als ze kijkt, wordt het vrijdag verzonden, als het binnen is. Als, als. Maar dan hebben we het op zijn vroegst zaterdag na 15:00 uur, dan is het nooit meer koud, dus niet bruikbaar. Dus in overleg annuleren en geld terugstorten, maar dat kan tot 4 dagen duren.

Kwalitatief Uitermate Teleurstellend bedrijf, geen service en informatie naar klanten.
Wat wel geleverd is, is goed.
Moet wel nadenken of dit eens maar nooit meer is, of misschien nog een keer proberen.
Wacht af hoe snel terugstorten gedaan wordt.

July 27, 2022

Dramatisch.

Dramatisch.
Een halve bestelling binnen te laat.
2 weken later wacht ik nog steeds op de resterende bestelling. Geen bezorging, geen refund geen antwoord.
Wat een zooitje..

June 28, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Ik snap niks van die slechte reviews.

Ik snap niks van die slechte reviews.
Ik doe al minimaal 10 jaar zaken met goedkoopdrankslijterij en heb nog nooit een slechte ervaring met ze gehad. Wordt door webwinkelkeur beoordeeld met 8.5/10

Altijd keurig op tijd en de juiste bestelling geleverd

Voor mij geldt : Perfect bedrijf en zeker een aanrader.

February 23, 2022
Rated 1 out of 5 stars

incompetent bedrijf en mensen die hier…

incompetent bedrijf en mensen die hier de boel runnen. geen communicatie, en zoals velen hieronder schrijven, levertijd van meer dan drie weken.
van mij mogen ze hun product houden. ik raad mensen aan om hier nooit te bestellen

December 20, 2021
Rated 1 out of 5 stars

Hier niet bestellen, waardeloze service

Waardeloze service van dit bedrijf. Geen communicatie (of je wordt gewoon voorgelogen) omtrent de bestelling, levertijd van meer dan 3 weken! terwijl de producten op voorraad zouden zijn.
Als klapper op de vuurpijl kloppen de geleverde producten ook nog eens niet.

Dit was voor mij direct de laatste keer dat ik hier bestel, dramatisch indruk achter gelaten.

December 17, 2021

dit bedrijf communiceert niet

dit bedrijf communiceert niet! geen antwoord op mijn 2x verzonden mail met de vraag wanneer de 4! manco produkten nageleverd worden. dit is niet mijn eerste slechte ervaring met dit bedrijf. Mijn advies: bestel hier
niet.

December 15, 2021
Rated 1 out of 5 stars

Speciale biertjes gekocht en wat…

Speciale biertjes gekocht en wat blikjes Oasis, beide op voorraad staat op de website. Na een aantal dagen toch maar bellen waar mijn pakket blijft, het is onderweg zegt de medewerkster.
Daar komt het na een week binnen, helaas niet de biertjes! Ik stuur een mail en krijg geen reactie, ik bel helaas voicemail om 12.05 uur ( staat op de website beschikbaar tot 16.00 uur!) dag erna gebeld, medewerkster begrijpt het niet en vraagt aan haar baas hoe dit kan, ik moet om 14.00 uur terugbellen, dat doe ik en wederom voicemail!
Vandaag gebeld en helaas is het niet op voorraad en aan de verzendkosten voor de blikjes word niets gedaan.
Nu wachten totdat ze het bedrag terugstorten.
Wat een slecht bedrijf en dan nog maar niet gesproken over het personeel!
Absoluut geen aanrader

December 14, 2021

Je kan niks kopen

Dus ik probeerde een verjaardag cadeautje te kopen voor iemand. Oke goed. Ik ga bestellen moet ik 1 of andere iDIN invoeren. Oke is nieuw voor mij. Maargoed. Ik ben 26 jaar. Dit zou moeten lukken. Naar een half uur zitten en meer dan 10 keer geprobeerd. Lukt het nog niet. Waarom? Krijg steeds de melding dat het mislukt is over en over. Moet mijn bank vragen hierover staat in de fout melding. Dus dat doe ik. Zij weten van niks zeggen dat het iDin gewoon doet. Dus probeer ik het bij een andere winkel. Daar doet ie het wel. Oftewel. Het is specifiek deze site waar die het niet bij doet. Erg frustrerend. Je kan dus letterlijk niks hopen bij hun. Omdat je gewoon geblokkeerd word. En ik ben een jonge van 26 jaar. Moet je nagaan hoe het voor ouderen zou zijn die minder met dit soort spull weten om te gaan. Kortom erg consument onvriendelijk dit.

December 8, 2021
Rated 1 out of 5 stars

HIER NOOIT IETS KOPEN !!!

Eerst gevraagd of er voorraad was. Reactie : voldoende voorraad. Dus besteld. Na 3 dagen stond de status nog altijd op "klaarmaken voor verzending". Dus een mailtje gestuurd. Reactie : wegens verhuizing (jaja ...) vertraagd, maar wordt morgen geleverd. Het is nu "morgen", en wat gebeurt: mijn bestelling wordt doodleuk GEANNULEERD !!!
En dit is nu al de DERDE (!!!) keer op rij dat bestellingen niet goed gaan.
Gepruts van begin tot eind ...
HIER NOOIT IETS KOPEN dus !!!

November 5, 2021

Slecht bedrijf

Slecht bedrijf, pas op: ze trekken je ‘heen en weer kosten’ af als je door Corona je product niet op tijd afhaalt, ze betalen wel terug maar natuurlijk betaal je hun wel de heen en terug rit van het pakketje hetgeen ze zelf moeten voldoen waarschijnlijk. Zo kom je dus duurder uit en ik vind het wel zo netjes als ze dat tijdens je aankoop even vermelden op hun site: dus een tip aan u: schrijf op uw site als je net het ophalen niet redt binnen de maar 7 dagen dat je dan 2x 6,95€ kwijt bent voor een pak vloeitjes lol, beter dat men de vloei gewoon tegen de zelfde prijs op een tankstation koopt of winkel want met hun is teveel gedoe, ik lees nu ook andere reviews, gaat hun schijnbaar enkel om de winst en geen klantenbinding terwijl hun marge van goedkoper te willen zijn erg minimaal is: weer een klant kwijt nu: thanks Corona

August 3, 2021

Blij verrast …

Toen ik had besteld en daarna pas de review las hield ik mijn hart vast. Ja dom want eerst lezen is slimmer. MAAR.. ik belde,ze namen op en de bestelling was 2 dagen later binnen. Dus ik ben super tevreden. Vriendelijk geholpen

July 16, 2021

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look