Zoals meerdere in de review schrijven geen bevestigingsmail gehad en maakte mij zorgen. na het lezen van de review Gelijk gebeld, Ik kreeg een aardige vrouw aan de lijn, de bestelling was zeker... See more
See what reviewers are saying
Adverteren met een mega grote Banner. Pick up point Gratis afhalen bij dit pick up point. Echter bij bestellen €7,70 in rekening willen brengen. Contact opgenomen wordt niets mee gedaan je kan... See more
OPLICHTERS !! Betaalde voor drie flessen whiskey, totale waarde € 220. Aflevering bevatte alleen de twee goedkope flessen. Contact per telefoon en Email had geen zin. Je krijgt gewoon geen antwoord.... See more
bestelling was makkelijk online te doen. ik krijg altijd feedback over de status van mijn bestelling. het ging ok redelijk snel. helaas, stuurden zijn niet alle items want niet alles was beschikbaar.... See more
Company details
Information provided by various external sources
Online Drank Bestellen en Kopen? Actieprijzen Sterkedrank, Whisky, Bier, Wijn, Gin, Rum, Likeur? Goedkoop drank slijterij is de drankgigant met de goedkoopste online drank prijzen. De drank webshop met de meeste acties en whisky prijzen online. De drank...
Contact info
No history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
gecancelled
spullen besteld en betaald.
alles is bevestigd.
dag later gecanceld, niet op voorraad??
100% tevreden
100% tevreden. Zondagavond voor kerst 2 flessen drank besteld, maandag verzonden en kerstavond bezorgd. Dikke prima
Waardeloze service
Waardeloze service. Zeggen dat ze geleverd hebben, maar ze leveren helemaal niet. Dit zijn oplichters.
aanrader
Het is zeker een aanrader. Ik koop er iedere maand wel iets, het is ook oprecht goedkoop. Binnen twee dagen had ik het in huis.
Je krijgt je spullen gewoon niet
Je krijgt je spullen gewoon niet. Al 3 dagen thuis gebleven. En nu nog niks. Waardeloos doe het niet koop het ergens in de winkel. Deze winkels moeten gelijk uit de lucht.
OPLICHTTERS
6 flessen besteld voor een x bedrag,na twee weken wachten geen zes flessen omdat ze niet voorradig blijken te zijn.
Op de website staan ze gewoon te koop,alleen voor een hogere prijs.
hoe bedoel je met goedkope drank / ????
Het is echt waardeloos
Het is echt waardeloos, eerst sturen ze de verkeerde fles en vervolgens wordt er tegen mij gezegd dat ze de juiste fles niet hebben. Ik ben heel duidelijk geweest dat ik het vrijdag nodig heb, maar ze geven geen duidelijk antwoord op mijn vragen en helpen mij niet. Ik ga hier echt nooit meer iets bestelen. En ik raad iedereen aan om nooit hier een bestelling te doen.
Voor het eerst bij deze zaak besteld.
Voor het eerst bij deze zaak besteld.
De reden was dat ze relatief voordelig 100cl drambuie, enz verkochten.
Betaling en bevestiging prima.
Toch werd er op een email van mij niet gereageerd!
Wel kreeg ik later een bericht dat de bestelling was verzonden,
En dat ik in de avond een track en trace code zou ontvangen.
De volgende middag wederom een mail verzonden.
Daarna wel bericht ontvangen ,met excuses dat lk deze niet ontvangen had.
Uiteraard vergezeld met wel eenT&T code.
Deze klopte, een uur later werd de bestelling geleverd!
Samengevat dit kan gebeuren!
Verder dik te vreden over een zeer nette prijs, en verpakking,en levering
Zeker voor herhaling vatbaar !!
Henk Batelaan
Ze adverteren met snelle levering…
Ze adverteren met snelle levering helemaal geen snelle levering op vrijdag order geplaatst op woensdag nog niets geen track en trace geen pakje op dinsdag mail gedaan ja komt vanavond nou niet dus
2 maal onvolledige levering
2 maal dat een bestelling onvolledig toekomt.
-eerste maal had ik een cadeaubox besteld en ze sturen me de gewone fles zonder iets te laten weten (noch zonder restitutie)
-tweede maal is een derde van mn bestelling niet geleverd zonder me vooraf te verwittigen.
Top service!!
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.