Vlotte levering.
Vlotte levering.
Een andere medewerker aan de Telefoon, die daar niet zit om klanten af te Poeieren omdat je vraagt kan het product omgeruild worden of mijn geld terug, direct veranderde haar stemming en was het antwoord gewoon NEE. Overigens had ik zelf het verkeerde Artikel besteld?
perfect slotje gezocht, had er 2 nodig. wil je bestellen kan het niet. De minimale orderwaarde is te laag, moest ik er 3 bestellen om het minimale bedrag te halen. Zo jaag de klanten ook weg lijkt me?
Bestel je 2 cijfersloten met moeder sleutel. Ontvang je maar 1 moeder sleutel.
Gemaild krijg je als antwoord alleen bij de eerste zit een moedersleutel bij.
Als ik wat bestel ga je natuurlijk niet de kleine lettertjes lezen.
Stond wel in de pagina, Tja als ik altijd de pagina met de kleine lettertjes moet lezen.
Als ik het van te voren had geweten, had ik 2 keer een slot besteld, dan had ik er wel 2 moedersleutels bij gehad.
Ga nu wel verder googelen
Bestel hier nooit weer wat
Telefonisch goed bereikbaar en zeer vriendelijk. Wil de klant echt tevreden maken ! Uitstekende service en snelle levering, alles volgens afspraak.
Ik zou dit bedrijf aan iedereen aanbevelen.
Een bestelling gedaan van flink wat sloten op deze website, zeer snel geleverd! Aan mijn verzoek om van de gekleurde sloten allemaal verschillende kleuren te krijgen werd zonder meer aan voldaan.
Een van de sloten is semi kapot gegaan, waardoor ik het slot niet meer betrouwbaar vond. Na één mailtje met foto's en uitleg werd er zonder enig gedoe een nieuwe gestuurd. Top service
Vaak zie je op allerlei websites de zin "vandaag besteld al de volgende dag in huis" staan en eerlijk gezegd had ik hier altijd zo mijn vraagtekens bij. Toen ik onlangs een nieuw slot nodig had en ik via een vriendin de site van hangslotje.nl had doorgekregen besloot ik daar eens een kijkje te gaan nemen. Toen ik naar de site surfde had ik eerlijk gezegd niet verwacht zo'n ongeloofelijk uitgebreid assortiment aan te treffen. Je kunt het echt zo gek niet bedenken als het gaat om sloten of hangslotje.nl heeft het. Van gelijksluitende sloten tot RVS sloten je kunt het allemaal vinden bij deze webwinkel. Toen ik het slot wat voldeed aan al mijn voorwaarden had gevonden kon ik gemakkelijk online bestellen en betalen. Er werd mij bij het bestellen toegezegd dat ik het product de volgende dag in huis zou hebben wat voor mij echt een absolute must was omdat mijn slot echt aan vervanging toe was. Toen de volgende dag mijn product ook netjes werd bezorgd kon ik het niet geloven. Deze site is zeer betrouwbaar en ze doen wat ze beloven. Het slot is geweldig en we hebben ook een behoorlijke garantie. Iedereen die op zoek is naar snelle service, weinig gedoe en top producten tegen absoluut de beste prijzen moet echt eens een kijkje nemen op de site van hangslotje.nl.
Hallo Hangslotje.
We zijn heel blij met de bestelling die we onlangs ontvangen hebben,
van jullie firma.
Precies wat we zochten, en bedankt voor de snelle levering.
De kids hebben ze vandaag al gebruikt, en ze waren zeer blij
ermee,en vonden zeer snel hun kastjes op de sportschool.
Hartelijk bedankt voor alles en ga zo door.
M.V.G Mevr: Consten.
Veel op voorraad, duidelijke afbeeldingen en gegevens over het product. Een snelle levering.
75 kleine hangsloten nodig, eenvoudig op de site besteld en de volgende dag in huis. Goed geregeld!
Top, deze site heb ik al aan diverse vrienden en bekenden doorgegeven. Kwalitatief produkt voor een lage prijs. Vraag gesteld en op een snelle manier keurig beantwoord.
Website is helder en overzichtelijk. Producten goed verpakt, levering was supersnel. Bevestiginsmail met aangegeven dag van aflevering klopte ook prima. Goed bedrijf om zaken mee te doen.
Erg makkelijke webshop de levering ging erg snel.
Ik miste alleen in de bevestigingsmail de levertijd of datum.
Learn more about other kinds of reviews.