Dacia-dealer Hedin Automotive - Eindhoven Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

Europalaan 2, 5623 LJ Eindhoven, NL

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Hoewel het probleem niet direct verholpen kon worden, ben ik toch zeer tevreden. Er werd gelijk een vervolg afspraak gemaakt, nadat er precies en eerlijk werd uitgelegd wat er aan de hand is. Omdat de... See more

Rated 5 out of 5 stars

Fijn bedrijf. Hele vriendelijke jongen die ons hielp. Steeds dezelfde ook. Nam steeds alle tijd als we kwamen met vragen enz. Gaf goed de verschillen aan vd diverse uitvoeringen. Bij ophalen vd aut... See more

Rated 3 out of 5 stars

Goed geholpen, alleen bij de aflevering moest alles te gehaast Nauwelijks uitleg gehad over de diverse functies van de auto

Rated 5 out of 5 stars

Vanaf het eerste telefonisch contact meteen een goed gevoel bij deze Dacia dealer. Een nieuwe Dacia Stepway gekocht: het samenstellen van de auto, bespreken van de specificaties, kijken naar een ma... See more

Company details

1. Car Dealer
  2. Auto Repair Shop
  3. Car Service

About Dacia-dealer Hedin Automotive - Eindhoven

Written by the company

Hedin Automotive: jouw partner in mobiliteit

Wij helpen je graag om mobiel te zijn én blijven.

Contact info

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

149 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 4 out of 5 stars

Ik moest de auto brengen om de radio te…

Ik moest de auto brengen om de radio te vervangen onder garantie. Er stond een auto klaar voor die dag. Het heeft helaas geen verbetering gebracht maar Dacia werkt verder aan een oplossing.

July 15, 2024

Beste heer Van de Wielen,

Dank u wel voor uw beoordeling. Jammer dat het probleem niet is opgelost, maar fijn dat Dacia verder zoekt naar een oplossing.

Team Hedin Automotive.

Alles correct

Nette bejegening, duidelijk over de kosten, komen afspraken na

July 13, 2024

Beste Barbara,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en toelichting. Goed te lezen dat u het een prettige ervaring vond. Wij wensen u veel rijplezier en een mooie dag.

Team Hedin automotive

Rated 3 out of 5 stars

Service vooraf en tijdens aankoop…

Service vooraf en tijdens aankoop prima, zeker ook het enthousiasme van de verkoper.
Het zou wel mooi zijn al er wat meer mogelijkheden 'out of the box' zouden kunnen (oftewel, niet afwijken van standaard, want dat kan niet). Vreemd dat Dacia (Hedin) zelfs niet de mogelijkheid had om een diesel te leveren, die zit niet standaard in het NL programma (bpm kwestie) maar daar ik 'grijs' zou willen rijden was dat voor mij geen probleem, daarnaast vind ik 'financiën' niet de zaak van de verkopende partij (als ik meer wil betalen dan is dat mijn beslissing).
De aftersales kan een stuk beter: slechte bereikbaarheid, late of geen antwoorden/reacties.
De auto bevalt tot nu toe prima!

January 29, 2024

Beste mijnheer,
Als officiële merkdealer leveren we alleen producten welke binnen het Nederlandse assortiment worden aangeboden, gelukkig dat u alsnog heeft kunnen slagen ondanks dat er geen diesel leverbaar is voor de Duster. Voor wat betreft de bereikbaarheid zullen we uw opmerking intern onder de aandacht brengen.
We danken u voor het achterlaten van uw feedback.

Team Hedin Automotive

Rated 4 out of 5 stars

Ik kreeg een schatting van 1.5 uur en…

Ik kreeg een schatting van 1.5 uur en ze waren in 50 min. al klaar.
Ruime en goed voorziene wacht ruimte, en behulpzaam personeel.

June 5, 2024

Beste heer De Rooy,

Hartelijk dank voor uw mooie review en toelichting. Ik stuur deze door naar de betreffende vestiging.

Jolanda van Hedin Automotive

Goede behandeling door medewerkers

Goede behandeling door medewerkers
Afspraak word goed aangenomen
Ben zeer tevreden over dit bedrijf
zal zeker nog jaren klant blijven

February 8, 2024

Beste mevrouw Bouwhuis,
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en toelichting. ik stuur deze door naar de betreffende vestiging. Het is goed te lezen dat u zo tevreden bent.

Jolanda van Hedin Automotive

Fijn bedrijf, super geholpen

Bij ophalen vd auto duidelijke en uitgebreide uitleg gehad. Auto was ingepakt wat erg leuk was.
We zijn erg tevreden.

January 25, 2024

Beste mevrouw Leurs,
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en toelichting.
Wat leuk te lezen dat de collega er weer een feestje van wist te maken. Ik stuur uw beoordeling door naar de betreffende afdeling.
Wij wensen u veel rijplezier en een mooie dag.

Met hartelijke groet,

Beste heer/ mevrouw Pelsers,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en toelichting. Ik stuur deze door naar de betreffende vestiging. Fijn te lezen dat u op eenn prettige manier bemt geholpen. Wij wensen u veel rijplezier en een mooie dag.

Beste heer Van Barneveld,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Fijn te lezen dat u zich gehoord voelt. ik stuur uw beoordeling door naar de betreffende vestiging.Wij wensen u veel rijplezier en een mooie dag.

Rated 5 out of 5 stars

Fijn geholpen bij Hedin Eindhoven.

Fijn geholpen bij Hedin Eindhoven.
Zeer professioneel en accuraat geholpen door verkoper Veli Desdemir.
Nu met heel veel plezier rijden in een Dacia Jogger Extreme..

December 29, 2023

Beste heer/ mevrouw Hoogendijk,
Fijn te lezen dat u zo tevreden bent en met plezier rijdt in uw Dacia.
ik stuur uw beoordeling door naar de betreffende verkoper.
Wij wensen u veel rijplezier en veilige kilometers.

Rated 1 out of 5 stars

Nadat mijn auto zijn jaarlijkse…

Nadat mijn auto zijn jaarlijkse onderhoud heeft gehad en daarvoor €545 heb betaald, rijdt hij niet meer op LPG. Nu ben ik teruggegaan en wordt niet meteen geholpen. Heb weer een nieuwe afspraak moeten maken. Ik wil een compensatie hiervoor in geld. De fout is in de werkplaats gemaakt

December 15, 2023

Geachte mijnheer,

Bedankt voor het achterlaten van uw beoordeling. Wat de reden is dat de auto niet meer op gas loopt, zal tijdens het bezoek duidelijk moeten worden. Bij uw bezoek bespreken we graag alles nog even met u door.

Rated 5 out of 5 stars

Prima service en de oorzaak van het…

Prima service en de oorzaak van het probleem verholpen.

November 18, 2023

Beste heer Raemakers,
Hartelijk dan voor uw mooie beoordeling en toelichting. Wij wensen u veel rijplezier en een mooie dag.

Goed snel geholpen

Goed snel geholpen
Personeel snapt dte klant
Eerlijk net personeel

October 30, 2023

Reply from Dacia-dealer Hedin Automotive - Eindhoven

Beste heer/ mevrouw Heesen, hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en toelichting. Ik stuur deze door naar de betreffende vestiging.
Wij wensen u een mooie dag en veel rijplezier.

afspraken nagekomen

October 26, 2023

Beste heer Lippens,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling, ik zet deze door naar de betreffende vestiging. Wij wensen u veel rijplezier met veilige kilometers.

Met hartelijke groet,

Beste heer/ mevrouw Vorstenpaar,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Fijn te lezen dat wij u iedere keer weer snel op weg kunnen helpen. Ik stuur uw beoordeling door naar de betreffende vestiging.
Team Eindhoven wenst u veel rijplezier en veilige kilometers.

Vriendelijk personeel.

Vriendelijk personeel.
Werd direct gebeld toen de auto klaar was.

October 7, 2023

Geachte mevrouw,

Bedankt dat u de moeite heeft genomen een beoordeling over ons achter te laten.
We wensen u nog een mooie dag toe.

Vriendelijk geholpen

Vriendelijk geholpen en snelle levering van onze nieuwe auto.

September 19, 2023

Reply from Dacia-dealer Hedin Automotive - Eindhoven

Beste meneer Plas, Fijn te lezen dat u zich ged geholpen voelt. Ik geef dit door aan de betreffende vestiging. Team Eindhoven wenst u veel rijplezier en veilige kilometers.

Voorbeeld behandeling!!

We werden rustig en ontspannen geholpen en duidelijk alles uitgelegd, zeker bij de aflevering werd de tijd genomen. Super!!

September 11, 2023

Reply from Dacia-dealer Hedin Automotive - Eindhoven

Beste meneer De Heer, het is altijd fijn om een positieve review te lezen. Wanneer er nog verbeterpunten zijn dan horen we ze graag. Veel veilige kilometers gewenst.

Geachte mevrouw, mijnheer,

Dank u wel voor deze mooie en positieve beoordeling. Dit vinden we natuurlijk erg fijn.

Precies volgens afspraak

Precies volgens afspraak. En vriendelijk personeel.

August 17, 2023

Geachte mevrouw, mijnheer,

Dank voor het achterlaten van uw mooie beoordeling. We vonden het fijn u van dienst te mogen zijn.

The Trustpilot Experience

Take a closer look