Fiat-dealer Hedin Automotive - Houten Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

Ringveste 4, 3992 DD Houten, Utrecht, NL

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Ik was daar op maandag de 17e augustus om te vragen of er nu ruimte was in de planning om een Marterverjager in te bouwen in de motorruimte van mijn Fiat 500X en dat kon de volgende ochtend, de 18e a... See more

Rated 5 out of 5 stars

Mijn auto werd onverwachts gebracht. Ondanks dit werd er snel uitgezocht wat er aan de hand was en kon het ook meteen verholpen worden. Ik werd uitstekend op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen e... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

De heer van het magazijn heeft aan mij veel tijd besteed om een specifiek onderdeel te vinden wetend dat ik de klus zelf ging uitvoeren. Veel advies gekregen van deze oprechte en professionele Alfa li... See more

Rated 3 out of 5 stars

Tijdig afspraak voor onderhoud maken kon uitstekend maar vóór die tijd ging accu kapot en kon ik pas nà 3 of 4 dagen worden geholpen. Accu bleek niet in huis én geen tijd om accu te vervangen, wat ee... See more

Company replied

Company details

1. Fiat dealer
  2. Auto Repair Shop
  3. Car Dealer
  4. Car Service

About Fiat-dealer Hedin Automotive - Houten

Written by the company

Stern: jouw partner in mobiliteit

Stern is een van de grootste automotiveconcerns in Nederland. Bij ons kun je terecht voor de merken: Abarth, Alfa Romeo, Citroen, Dacia, DS, Fiat, Ford, Jaguar, Jeep, Kia, Land Rover, LEVC, Mercedes-Benz, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, smart, Subaru en Volvo. Met ruim 60 vestigingen in Nederland zijn we altijd dichtbij. Bij ons kun je een auto kopen, leasen en huren. Daarnaast verzorgen wij (merk-erkend) schadeherstel, bedrijfswageninrichting en kunnen we je auto naar wens bestickeren. Uiteraard onderhouden we je auto, repareren we hem als dat nodig is en draaien wij onze hand niet om voor een bandenwissel of APK. Kortom Stern is een allround autobedrijf.

Wij helpen je graag om mobiel te zijn én blijven.

Contact info

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

119 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

Ik ben enorm blij met de snelle en…

Ik ben enorm blij met de snelle en goede service, spreek een tijd af en dan gaan ze ook echt aan de slag.

February 10, 2024

Beste Gerardo,

Leuk om deze positieve reactie te lezen. Heel erg bedankt.

Rated 5 out of 5 stars

Goede service.Voor mooie aanbieding APK…

Goede service.Voor mooie aanbieding APK en beurt gehad. Vriendelijk geholpen en werd netjes gebeld voor overleg over vervanging ruitenwisser.
Voorruit was schoongemaakt, dat was super fijn want had ik nog moeten doen.

January 23, 2024

Beste mevrouw Binnekamp,

Wij waarderen het dat u een review achter heeft gelaten. We zien u graag in de toekomst weer!

Goede afspraken.

Afspraken werden naar volle tevredenheid nagekomen.
Snelle en correcte afhandeling.

January 22, 2024

Beste Andre,

Beste Daniella,

Altijd fijn om een positieve review te lezen. Veel veilige kilometers gewenst.

Rated 5 out of 5 stars

Fijne garage en goede service

Fijne garage en goede service! Kon nog net voor kerst langskomen en ze hebben de auto gerepareerd. Ze zijn heel open over wat er mis is een geven en heldere kostenindicatie. Ze hebben een haal- en brengservice naar het station en dat was heel erg aardig en fijn. Top mensen, top bedrijf!

December 27, 2023

Beste klant,

Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling. Fijn om te lezen dat alles naar volle tevredenheid is verlopen. Graag tot ziens!

Zeer vriendelijk personeel

Zeer vriendelijk personeel. Bellen wanneer ze iets willen overleggen en laten de beslissing bij jouw na een advies vanuit hun.

December 25, 2023

Beste Natashja,

Rated 5 out of 5 stars

Ik was te laat voor mijn afspraak en…

Ik was te laat voor mijn afspraak en dat was geen enkel probleem. Auto keurig gewassen ook als was het maar een kleine beurt.

December 4, 2023

Beste klant,

Bedankt voor deze mooie beoordeling. Fijn om te lezen dat u tevreden bent. Veel rij-plezier en veilige kilometers gewenst.

Goed geholpen

Goed geholpen , vriendelijk personeel

December 9, 2023

Beste Mevrouw Verheesen,

Goed om te lezen dat alles naar wens was! Wij hopen u ook een volgende keer weer bij ons in de werkplaats te mogen ontvangen.

Rated 5 out of 5 stars

na lange tijd in de wachtstand vanwege…

na lange tijd in de wachtstand vanwege ontbreken van een onderdeel uit het buitenland werd ik enthousiast gebeld dat het aangekomen was en dezelfde dag nog geplaatst kon worden. zeer behulpzaam en meelevend.

December 7, 2023

Beste B. Wallet,

Woord is woord

December 5, 2023

Beste D. Evers,

Rated 3 out of 5 stars

Vakkundig en goed advies

Vakkundig en goed advies. Telefonische bereikbaarheid kan nog aandacht krijgen. Bij bellen werd ik doorgeschakeld met een andere locatie, waar ze mij niet verder konden helpen.

December 4, 2023

Beste Lucas,

Bedankt voor uw review en feedback. Fijn om te lezen dat u tevreden bent over het werkplaatsbezoek. Wij werken aan onze bereikbaarheid en hopen dit snel op te kunnen lossen. Onze excuses voor het ongemak.

Rated 5 out of 5 stars

Behalve de APK en nog wat kleinigheden…

Behalve de APK en nog wat kleinigheden is mijn Panda ook helemaal schoon gezogen en gespoten! Toppie!

November 28, 2023

Beste K. Woudstra-Hannink,

Fijn om te lezen dat u tevreden bent. Bedankt voor uw review.

Rated 4 out of 5 stars

Auto geheel volgens verwachting beurt…

Auto geheel volgens verwachting beurt en apk gehad. Voor iets anders moet ik terugkomen maar valt onder garantie.

November 15, 2023

Beste Maarten,

Geven goede service

Geven goede service, klantvriendelijk, fijn ontvangst. Auto was snel klaar.

October 31, 2023

Rated 4 out of 5 stars

Snel contact. Leveren (zoals ik het kan beoordelen) kwaliteit.

October 24, 2023

Beste Henry,

Rated 5 out of 5 stars

Hele goede communicatie en zeer goede…

Hele goede communicatie en zeer goede service verleend

October 23, 2023

Beste mevrouw Holtrop,

Rated 4 out of 5 stars

Bij het plannen van de afspraak werd er…

Bij het plannen van de afspraak werd er gekeken naar de combinatie, grote beurt en een APK keuring.
Op de dag van de afspraak, kon men meteen aan de slag met de grote beurt van de auto. En ik kon blijven wachten totdat de auto klaar was.
Een min puntje. Dat was: Het zou prettig geweest zijn als meer lectuur was om in te lezen, verschillende maandbladen of weekbladen
De koffie kon je gratis nemen. Verder was het personeel vriendelijke en stond je te woord als je vragen had.
Tot zover.

October 7, 2023

Beste mevrouw van Mil,

Bedankt voor deze mooie review.
We zullen uw feedback meenemen!
Fijne en veilige kilometers gewenst.

Gewoon goed werk afleveren

Prima werk geleverd.

October 11, 2023

Beste klant,

Bedankt voor uw 5 sterren. Fijn dat we aan uw verwachtingen hebben kunnen voldoen.

The Trustpilot Experience

Take a closer look