Opel-dealer Hedin Automotive - Meppel Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

Leonard Springerlaan 33, 7941 GX Meppel, Drenthe, NL

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Snelle reactie, vriendelijk en zeer meedenkend. 2 dagen voor vakantie problemen en ze hebben dat binnen 1 dag verholpen. Ben nu met gerust gevoel op vakantie.

Rated 5 out of 5 stars

Heel snel geholpen volgens mijn dochter, die voor mij naar jullie aanbevolen garage gebracht. Zij reed namelijk en heeft mij naar een vriendin in Meppel gebracht en weer opgehaald!

Rated 4 out of 5 stars

Ik ben direct geholpen dat was prettig. Alleen jammer dat je €500 betaalt voor een servicepakket bij aanschaf van de auto maar dat als je toch moet betalen voor een melding om het dashboard en het ve... See more

Rated 3 out of 5 stars

Mijn auto, kenteken JNH-98-R, is bij de Hedin garage in Meppel geweest i.v.m. een terugroep actie. Na de update bleken er verschillende instellingen te zijn veranderd zonder dat mij dat was verteld.... See more

Company details

1. Opel dealer
  2. Auto Repair Shop
  3. Car Dealer
  4. Car Service

About Opel-dealer Hedin Automotive - Meppel

Written by the company

Hedin Automotive: jouw partner in mobiliteit

Wij helpen je graag om mobiel te zijn én blijven.

Contact info

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

815 reviews in the last 12 months

Write a review

Beste Wubbo,

Fijn dat onze snelle service zo goed beviel. Hartelijk dank voor de feedback.

Rated 3 out of 5 stars

N.V.T

Elke verandering is geen verbetering.

December 20, 2025

Beste meneer/mevrouw Draak,

Het spijt ons dat de verandering niet aan jouw verwachtingen voldoet. We waarderen de feedback en zullen dit zeker meenemen.

Prima service

Prima service. Er wordt met je meegedacht.

December 15, 2025

Beste mervouw Hartman,

Fijn om te horen dat we goed met je hebben kunnen meedenken. Bedankt voor de positieve feedback.

Rated 5 out of 5 stars

Mensen zijn vrolijk en je kan dingen…

Mensen zijn vrolijk en je kan dingen vragen aan hen

December 10, 2025

Beste Wim,

We zijn blij te horen dat onze medewerkers vriendelijk zijn en behulpzaam zijn met vragen. Dank voor de positieve feedback.

Rated 5 out of 5 stars

Even voor sluitingstijd toch nog gauw…

Even voor sluitingstijd toch nog gauw een nieuwe lamp geïnstalleerd!
Heel fijn!

December 8, 2025

Beste meneer/mevrouw van Veenen,

Wat fijn dat we je nog even kort voor sluitingstijd van dienst konden zijn met de installatie van een nieuwe lamp. Hartelijk dank voor de positieve terugkoppeling.

Rated 5 out of 5 stars

Vriendelijk personeel en de…

Vriendelijk personeel en de servicebeurt duurde niet te lang.
Verder echt heel behulpzaam met de vragen die ik had.

December 2, 2025

Beste meneer/mevrouw,

Fijn om te horen dat onze medewerkers zo vriendelijk en behulpzaam waren en dat de servicebeurt snel klaar was. We waarderen jouw positieve feedback enorm.

Goed geholpen

Goed geholpen waren optijd klaar en een probleem viel binnen de garantie dat hadden zij opgespoord en verholpen.

November 26, 2025

Beste meneer/mevrouw Braakman,

Fijn om te horen dat we je goed hebben kunnen helpen en dat het probleem binnen de garantie viel en is verholpen. Bedankt voor de positieve feedback!

Rated 5 out of 5 stars

Vriendelijk qua bejegening en goede…

Vriendelijk qua bejegening en goede service!

November 18, 2025

Beste meneer/mevrouw,

Wat fijn dat je onze vriendelijke bejegening en goede service waardeert! Hartelijk dank voor je feedback.

Rated 5 out of 5 stars

Meedenkend en prima oplossing op een…

Meedenkend en prima oplossing op een vriendelijke manier

November 10, 2025

Beste meneer Dokter,

Bedankt voor je review. Goed om te horen dat we samen een passende oplossing konden vinden.

Rated 5 out of 5 stars

Na de aflevering van de auto s-morgens…

Na de aflevering van de auto s-morgens om 09.00 werd ik omstreeks 11.30 door Johan Becker gebeld met extra punten die ook nodig waren om eventueel te herstellen, samen daar goed uitgekomen wat wel en wat niet gedaan zou worden.
Om 16.30 werd ik gebeld door Margreth Veenbergen, zij meldde dat de auto gereed was, afgesproken dat ik omstreeks 17.30 de auto zal ophalen.

November 8, 2025

Beste meneer Kikkert,

Bedankt voor je uitgebreide reactie. Fijn dat alles volgens afspraak verliep en dat de communicatie met Johan en Margreth prettig was.

Beste meneer Kool,

Bedankt voor je review. Fijn dat we je direct konden helpen bij het pechgeval.

Alles gaat in overleg

Alles gaat in overleg. Moet er wat vervangen worden bellen ze even en zeggen het bedrag wat je kwijt ben.

September 30, 2025

Beste meneer Ouwehand,

Dank je wel voor je review. We vinden het belangrijk dat alles in overleg gebeurt, goed om te horen dat je dat zo hebt ervaren.

Rated 4 out of 5 stars

de medewerker Johan in Meppel heeft…

de medewerker Johan in Meppel heeft zijn uiterste best gedaan onze auto stond in Vollenhove zonder sleutel het voor elkaar gekregen dat de uto in Meppel kwam

September 27, 2025

Beste meneer/mevrouw De Boer,

Wat fijn om te lezen dat Johan je zo goed heeft geholpen. We geven je compliment zeker aan hem door!

Rated 4 out of 5 stars

gedaan wat na telefoontje gedaan moest worden

toen de auto er was gelijk begonnen

September 24, 2025

Beste meneer Westerhuis,

Fijn om te horen dat alles direct is opgepakt zoals afgesproken. Bedankt voor je vertrouwen en je bezoek aan onze vestiging!

Rated 5 out of 5 stars

Vriendelijke ontvangst en duidelijke…

Vriendelijke ontvangst en duidelijke uitleg

September 22, 2025

Beste meneer/mevrouw Hartmann,

Fijn dat je je prettig ontvangen voelde en alles duidelijk is uitgelegd. Bedankt voor je bezoek en je review!

Rated 5 out of 5 stars

We kregen ruim van tevoren bericht voor…

We kregen ruim van tevoren bericht voor de jaarlijkse onderhoudsbeurt van onze auto, de afspraak werd vlot gemaakt en enkele dagen voor de afspraak kregen we nog een herinnering. De onderhoudsbeurt werd naar volle tevredenheid uitgevoerd en afgehandeld, het personeel gaf ons voor en na de beurt erg goede uitleg over de werkzaamheden etc. Een maand daarvoor moest onze accu plotseling vervangen worden dit gebeurde zeer vlot en naar volle tevredenheid top allemaal.

September 16, 2025

Beste meneer Dorenbos,

Wat fijn dat je zo tevreden bent over onze service, communicatie en uitleg. Daar doen we het voor! Bedankt voor je uitgebreide beoordeling.

Klant vriendelijk

Klant vriendelijk, goede service

September 15, 2025

Beste mevrouw Van Galen,

Bedankt voor je beoordeling. Goed om te horen dat je onze service en vriendelijkheid zo hebt ervaren.

Rated 5 out of 5 stars

Keuring en een beurt voor de auto

Keuring en een beurt voor de auto, alles prima verlopen, niks te klagen.

September 9, 2025

Beste meneer Rudy,

Dank je wel voor je positieve reactie. Fijn dat alles goed en naar wens is verlopen.

Rated 5 out of 5 stars

Beurt aan Opel Corsa uitgevoerd volgens…

Beurt aan Opel Corsa uitgevoerd volgens afspraak, duidelijke lijst wat exact is gedaan. Klantvriendelijke medewerkers aan de werkplaats balie. Pepermunt 😉

September 8, 2025

Beste meneer Van den Eventuin,

Wat fijn dat de beurt aan je Opel Corsa helemaal volgens afspraak is verlopen en je goed bent geholpen aan de werkplaatsbalie. En leuk dat de pepermunt ook in de smaak viel!

The Trustpilot Experience

Take a closer look