Het alarm van mijn Volvo XC 90 ging spontaan af. Volvo Zaandam zou dit bekijken en me bellen over wat er aan de hand is. Telefoontje 1: "naar deze auto gaan we niet kijken, er is met de kilometerstand... See more
Pieter Ghijsenlaan 5, 1506 PW Zaandam, NL
Company replied
Altijd topservice! Waar een andere dealer geen interesse had om onze XC60 PE uit 2023 (Franse Export) in onderhoud te nemen, werden we met open armen ontvangen door HEDIN Zaandam! Buiten dit om alti... See more
Company replied
Eindelijk kon ik weer laden met de auto. Ik heb het idee dat de problemen van de levering van de accu (8 mnd) van mijn hybride auto niet aan de garage lagen. Ik heb ze op een gegeven moment wekel... See more
Company replied
Na 10 jaren in Amsterdam te hebben gewoond en onderhoud van onze Volvo bij nu Hedin Automotive Zaandam, na onze verhuizing naar Limburg toch weer gekozen voor de onderhoudsbeurt in Zaandam. Waarom? De... See more
Written by the company
Wij helpen je graag om mobiel te zijn én blijven.
Pieter Ghijsenlaan 5, 1506 PW, Zaandam, Netherlands
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Probleem niet opgelost.
Helaas (nu 21-07-2025) nog steeds niet opgelost. 2 weken geleden mijn auto nogmaals langs gebracht. Na een uurtje in handen van van de Volvo werkplaats rijdt mijn auto helemaal niet meer. Nog geen 4 jaar oud,… navraag leert dat het nog wel enkele weken kan gaan duren. Pffff

Reply from Volvo-dealer Hedin Automotive - Zaandam
Ik ben sinds 2002 een trouwe en tevreden klant bij Hedin Zaandam. Ik word altijd correct en vriendelijk te woord gestaan, en mijn auto is in goede handen.

Reply from Volvo-dealer Hedin Automotive - Zaandam
Auto gebracht na 1 maand wachten omdat ze geen plek hadden. Duidelijk vermeld reparatie schakelbak. Kijken ze hem even snel na kan ik eind aug terecht voor reparatie. Ik breng hem toch voor reparatie wat een service. Al vele jaren klant maar ze zijn er niet op vooruit gegaan. Zeggen terug te bellen maar doen ze niet. Vroeger was het top daar met Peter aan de balie nu is het bagger. Laten je drie maanden zitten met auto die amper rijd en geen vervangend vervoer. Want dat hebben ze ook niet baggerzooi

Reply from Volvo-dealer Hedin Automotive - Zaandam
De mensen van Hedin zijn heel erg vriendelijk en behulpzaam. Ondanks de drukte hadden we niet het gevoel dat we gehaast geholpen werden. Prima garage!
Vriendelijk geholpen, prima contact gehad, alles was ver van te voren duidelijk. Zelfs de mogelijke kosten waren al ingeschat (en kwamen overeen met de daadwerkelijke kosten).
Goed bedrijf, fijne mensen, heerlijke auto.
Ik heb zelf achter de datum van aflevering moeten aangaan. Ben echt niet op de hoogte gehouden van de vorderingen. Ik vind het uitermate teleurstellend dat er voor meer dan EUR 6.000(!) aan werkzaamheden wordt verricht aan mijn auto, mijn auto weken bij jullie staat onder andere in verband met personeelstekort, en ik bij het ophalen van mijn auto de vraag kreeg wanneer ik de auto weer wilde brengen voor regulier onderhoud???? Toen ik vroeg wat er dan nog "onderhouden moest worden", kreeg ik als antwoord dat het oliepeil gecheckt moest worden, en meer van dat soort zaken. Dat had echt wel meteen gedaan kunnen worden. Voorts zou ik al twee weken geleden een waardebepaling van mijn auto ontvangen, waarop ik nu nog steeds wacht. Dit alles ondanks dat geen kosten in rekening zijn gebracht voor de huurauto (hetgeen ik zelf heb aangegeven die niet te wille betalen aangezien de lange duur van de reparatie niet voor mijn rekening kan komen).
Ik ben tevreden over de werkplaats maar over de nieuwe gang van zaken zeer ontevreden. Voor een afspraak te maken heb ik 5x moeten bellen. Elke keer werd er beloofd dat er teruggebeld zou worden maar helaas...
Ik werd door de receptionist gebeld dat de On-call accu slecht was. Bij aankomst om de auto te halen was dit bij de andere receptionist onbekend. Ik werd door deze dame niet netjes behandeld en dit vind ik als klant niet kunnen. Door de drukte kon ik ook pas een maand later terecht voor een handeling van 1 uur.
Garage 3 dagen voor onderhoud/APK telefonisch onbereikbaar voor mijn vraag; 2x terugbelverzoek genegeerd; geen toelichting op de factuur bij ophalen auto en ook geen terugkoppeling op verrichte werkzaamheden; achteraf bleek me dat er een onterechte kostenpost van 155 euro gerekend was (bougies vervangen terwijl die een jaar eerder al vervangen waren: de onderhoudsgeschiedenis was dus niet bij de monteur bekend?); vlotte rectificatie van de rekening, maar zonder excuses.
Na bandenwissel is het wel handig dat ze goed op druk zijn en ik niet zelf nog een kalibratie moet uitvoeren.
Zeer correct en op de afgeproken tijd zijn de banden van mijn Volvo gewisseld. Kon er zoals afgesproken op wachten. Met een goed kopje koffie was de wachttijd zo voorbij.
Service en ondersteuning echt prima!
Goed persoonlijk contact, leenauto en meedenken van Koen zorgen voor een hele soepele afhandeling van de grote beurt van mijn auto
Wij hebben een mail gestuurd en aan de hand van hoe hier op gereageerd wordt zal ik mijn mening delen hier over de service.