Bilglasgruppen Herning Reviews 43

TrustScore 5 out of 5

4.8

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Jeg fik for nylig skiftet forruden på min bil i Herning, og det var en rigtig god oplevelse hele vejen igennem. Det var nemt at få en tid, og selve arbejdet blev klaret hurtigt og ordentligt. B... See more

Rated 5 out of 5 stars

Altid meget god service, venlige montører og god pris for alle forrude skift arbejde. Nemt bookingprocess. 👍👍👍

Rated 4 out of 5 stars

Hurtig og søde til at svare hurtigt. Skulle dog vente fra mandag til fredag for at få skiftet ruden. Men ellers super god og nem service.

Rated 5 out of 5 stars

Jeg fik skiftet forruden på min bil i Herning, og hele oplevelsen var virkelig god. Det var nemt og hurtigt at booke tid, og arbejdet blev udført både hurtigt og i høj kvalitet. Bilen var helt ren bag... See more

Company details

1. Auto Glass Shop

Written by the company

Hos Herning Bilglas er vi specialister, når det gælder bilglas, herunder udskiftning, kalibrering og reparationer af alle typer bilruder/autoglas.. Vi skifter din bilrude eller reparerer dit stenslag, på vores værksted i Herning, eller hos dig - uanset om det er på din hjemmeadresse, eller på din arbejdsplads. Vi er Danmarks bedste og billigste indenfor reparation og udskiftning af forrude og reparation af stenslag. Du kan se priseksempler på ny forrude eller pris på reparation af stenslag her. Vores team af professionelle rudeteknikere sikrer at arbejdet altid udføres i topkvalitet, at alle standarder overholdes, og giver dig derfor en 5 års garanti på alle monteringer. Husk, du har frit værkstedsvalg og vi samarbejder med alle forsikringsselskaber!

4.8

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Jeg giver hermed Bilglasgruppen /…

Jeg giver hermed Bilglasgruppen / Herning Bilglas min bedste anbefaling!
De har de bedste priser på markedet og yder en fantastisk service – også når det gælder specialopgaver. Alt blev udført hurtigt, professionelt og med stor omhu. Jeg kunne ikke være mere tilfreds!

October 27, 2025

Reply from Bilglasgruppen Herning

Tusind tak for din flotte anmeldelse og anbefaling! Det betyder meget for os🙏
Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hos os, og at både pris, service og kvalitet har levet op til dine forventninger. Du er altid velkommen hos os igen! 🚗💨

Hurtig og effektiv

October 9, 2025

Reply from Bilglasgruppen Herning

Tak for din anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse :)

Reply from Bilglasgruppen Herning

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du er tilfreds med både service og pris! :)

Rated 5 out of 5 stars

Høflig betjening super styr på tingene…

Høflig betjening super styr på tingene flot arbejde

September 24, 2025

Reply from Bilglasgruppen Herning

Tusind tak for din flotte anmeldelse – vi er glade for at høre, du havde en god oplevelse! 🙏😊

Et godt stykke arbejde

Fik udført et godt stykke arbejde. Hvad kan man så forlange mere....

September 15, 2025

Reply from Bilglasgruppen Herning

Det er vi glade for at høre. Tusind tak for din anmeldelse :)

God og venlig betjening.
Hurtigt svar og booking af tid ved forespørgsel.

September 10, 2025

Reply from Bilglasgruppen Herning

Det er dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse – tak for din anmeldelse!

Hurtig

Hurtig, nemt og god service 💪🏻

September 8, 2025

Reply from Bilglasgruppen Herning

Tusind tak for din anmeldelse. Det er vi glade for at høre :)

Rated 5 out of 5 stars

God service og fleksible tider

Efter et stort stenslag der krævede rudeskift, kunne vi allerede få en tid dagen efter. Til sammenligning havde vi ringet til 3 andre værksteder hvor vi skulle vente en uge.

Forruden blev skiftet på 2 timer og bilen kunne afhentes efter lukketid med kode til nøgleboks - super nemt.

August 14, 2025

Reply from Bilglasgruppen Herning

Tusind tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du oplevede en hurtig og nem proces :)

Perfekt!

God pris, højt serviceniveau og perfekt resultat 👌

August 5, 2025

Reply from Bilglasgruppen Herning

Hvor er vi glade for, at alt har været, som det skulle – tak fordi du deler det!

Rated 5 out of 5 stars

Rep. af gummilister på forruden.

Venlig og korrekt samt til tid service.
Kan stærk anbefales.
Personen som servicerede var venlig og imødekommende

July 29, 2025

Reply from Bilglasgruppen Herning

Tusind tak for din anmeldelse! det er vi glade for at høre :)

Alt som det skulle være

Absolut en god oplevelse.
Fik skiftet min forrude.
God og venlig betjening.
Levede helt op til min forventning.

June 19, 2025

Reply from Bilglasgruppen Herning

Det betyder meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse – tak for din anmeldelse! :)

Rated 5 out of 5 stars

Meget professionel og behagelig…

Meget professionel og behagelig oplevelse. Vi fik et stenslag på motorvejen torsdag eftermiddag, og bookede onlinetid til reparation ½ time efter. Blev mødt af en meget serviceminded og flink mand, der hurtigt fiksede ruden, og også sørgede for kontakten til vores forsikringsselskab.
5 stjerner og en stor anbefaling herfra.

May 15, 2025

Reply from Bilglasgruppen Herning

Tusind tak for din anmeldelse. Den betyder meget for os :)

Hurtigt og effektivt

Hurtigt og effektivt

May 2, 2025

Reply from Bilglasgruppen Herning

Tusind tak for din anmeldelse. Det sætter vi stor pris på.

Rated 5 out of 5 stars

Uden tvivl de mest professionelle…

Uden tvivl de mest professionelle Bilglas reparatør jeg har arbejdet med. Levere altid et enestående produkt, og utrolig flexible. De har min varmeste anbefaling både som privat men også som værksted. Bruger gerne jer 10år mere

May 6, 2025

Reply from Bilglasgruppen Herning

Vi sætter virkelig pris på, at du gad skrive en anmeldelse. Mange tak for de fine ord! :)

Hurtigt, nemt og godt

Får mine bedste anbefalinger.

November 25, 2024

Reply from Bilglasgruppen Herning

Tusind tak for den fine anmeldelse. Dejligt at høre :)

Take a closer look