Via Zalando sneakers bij Herqua Sports besteld. Erg goed op de hoogte gehouden incl track & trace. Netjes en volgende dag al in huis, goed verpakt, keurig nette nieuwe sneakers. Top voor elkaar, aanra... See more
See what reviewers are saying
Schoenen waren goedkoop in goede staat aangekomen en snel geleverd. Heb zelf liever garantie op gratis retourneren, maar was nu niet nodig
Goed geholpen bij het kopen van lowa s. 4e paar zoals altijd even 1/2 rijden. De beste man (verkoop) heeft mij super geholpen. Koop elk jaar hetzelfde paar Lowa s bij deze winkel en er wordt altijd m... See more
Maandag om 17:30 in de file op de ring van Utrecht een snowboard besteld, dinsdag om 13:30 bij mij thuis aan de andere kant van t land afgeleverd. Helemaal top. Veel bedrijven adverteren op hun site... See more
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
Replied to 16% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Product prima geleverd en op tijd
Product prima geleverd en op tijd, helaas de maat niet goed maar netjes een retour zegel van dhl 👍🏻

Reply from Herqua Sports
Ik zal er niet snel nog eens bestellen.
Bestelling was snel verzonden. Maar rugzak klopte niet met de website. Pas na meerdere berichten en screenshots kreeg ik mijn gelijk. Daarna ook nog zelf opnieuw er achteraan dat de verzendkosten ook terug betaald moesten worden en ook dat klopt nog niet helemaal. Reacties waren wel snel.

Reply from Herqua Sports
Makkelijk om te bestellen en snel geleverd
Artikel snel te online te vinden en snelle levering

Reply from Herqua Sports
Bestellen via website ging bij de…
Bestellen via website ging bij de aanbieding-1dag geldig-niet. Werd niet in mandje geplaatst. Gebeld volgende dag want je krijgt buiten openingsuren van de winkel de voicemail. Toen uiteindelijk in orde gemaakt.

Top winkel!
Top winkel! Ik heb zelf perongeluk het verkeerde product besteld, maar echt geweldig opgelost!

Top winkel
Vorige week in de winkel geweest, service was erg goed, een mooie ski jas gekocht en erg blij mee.
Verkeerde padelracket geleverd
Verkeerde padelracket geleverd. Omruiling naar de juiste racket blijkt niet mogelijk. Retour gestuurd maar volledige aankoopbedrag niet terug gekregen.
Totaal verkeerde maat en schoen…
Totaal verkeerde maat en schoen binnengekomen. Retour gestuurd maar geen reactie of retour aangekomen is. Nu nog afwachten wanneer het geld terug gestort gaat worden. Ze reageren wel snel op de mail maar je kan niks met hun antwoord
Goede service en snelle levering!
Plastic tasje?!
Een Bogner skibroek besteld via Zalando, geleverd door Herqua Sports. De bestelling was razendsnel binnen, en de skibroek past perfect.
Maar als je zo'n dure broek €449,- in een plastic tasje aan de post mee geeft dan heb je geen flauw benul wat je verkoopt!
Uitstekende ervaring
Voor de 1ste x een bestelling geplaatst bij Herqua Sports en alles ging uitstekend, volgende x maar weer daar bestellen!
De bezorgdienst Trunkrs ook een uitstekende bezorger!
Padelrackets
Goede winkel, erg grote collectie aan padelrackets met goed advies er over
Op zoek naar een padelracket
Op zoek naar een padelracket, wat een enorm assortiment. Eerst online gekeken, maar toch even naar de winkel gegaan. Leuk om te kijken:)
Sneakers besteld
Sneakers besteld. Direct erna kwam ik erachter dat ik de verkeerde maat had besteld. Vrijwel direct goede maat besteld en de oude opdracht binnen een uur gecanceld. Volgende dag krijg ik een berichtje dat beide orders al verstuurd zijn. Kan gebeuren.
Dan krijg ik van hun vervoerder Trunkrs eerst een bericht dat de bestelling geleverd is en vlak daarna een bericht dat de bestelling niet is geleverd omdat ze mijn adres niet konden vinden?!?!? Ik heb gewoon een woning in een wijkje die door alle bekende logistieke providers zonder problemen gevonden wordt. Trunkrs kon het niet vinden. Berichtje gestuurd hoe dat nou kan. Bericht terug of ik een alternatief adres kan opgeven, want ze kunnen mn huis niet vinden!?!?! En of ik ze.mijn tel nr. kon doorgeven!?!? Om de chauffeur te begeleiden. Moet niet gekker worden. Ik heb aangegeven op Maps te kijken. Daar is mijn huis gewoon te vinden.
Volgende dag weer 2 uur zitten wachten ...krijg ik weer een bericht dat het ze niet lukt om het pakket af te leveren?!??! En dat ze de volgende dag terugkomen. Schandalig!
Het zal wel een lekkere goedkope dienst zijn...maar dit is echt superslecht. Gebruik gewoon DPD, DHL of PostNL...dan komt het zeker aan..
Jammer dat jullie je hieraan verbinden.
Mensen, hier niet bestellen!
alles tip top
op zondag avond een zeer mooi koopje gedaan en op maandag avond werd de jas reeds geleverd.
Mijn meid is zeer blij met haar nieuwe jas.
Voor mij zeker voor herhaling vatbaar.
Dure ski handschoenen besteld, verkeerde maat ontvangen
Dure ski handschoenen besteld, maat precies uitgemeten via procedure op website. Volgende dag al levering, allemaal prima...
Verkeerde maat geleverd. Echt een teleurstelling, het enige dat je moet doen is op de bestel bon kijken de juiste maat en merk van het schap halen en die in een doos doen en versturen. Onbegrijpelijk dat dit mis kan gaan.
Bij telefonische navraag blijkt de goede maat niet meer aanwezig. Kortom: allemaal verloren energie, zonde en hierdoor verliezen jullie een klant.
Slechte communicatie en zeer slechte levering
Op 18 december een racket besteld als kerstcadeau. Is bij dpd in magazijn blijven liggen. Na contact dpd lieten ze me weten dat leverancier een onderzoek moet starten. Leverancier beweert van niet. Order herroepen en gevraagd om terugbetaling via paypal. Racket toch nog geleverd op 4 januari 2024.... Iets te laat voor kerstcadeau niet??? Zelfs paypal heeft geen reactie gekregen van leverancier en vandaag dus mijn geld terug gekregen. Geen aanrader , no service !
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.