2 friske stærke og dygtige gutter fra HMS flyttehjælp har lige flyttet alle mine møbler og habengut til min nye lejlighed. Fra 1.sal til en stuelejlighed. Det gjorde de med højt humør samvittighedsful... See more
See what reviewers are saying
Virkeligt professionel firma. Helt fra første kontakt pr. telefonen, og indtil to meget kompetente og søde mænd kom og flyttede vores ting effektivt og sikkert. Vi var helt trygge under hele processen... See more
Kan kun anbefale at bruge hms til flytning - kom på klokkeslæt og knoklede i 9 timer med at flytte os fra vores hjem gennem 26 år - smil på læben hele dagen - ikke en kramme blev der sat og prisen e... See more
Helt fantastisk service. Fleksibilitet, venlighed, professionalisme, fra lederen af flytteafdelingen til de 2 gæve unge mænd som nu kommer for anden gang, fordi vi netop har bedt om dem. De lever præ... See more
No history of asking for reviews
Super dygtig og professionel flytning.
Super dygtig og professionel flytning.
Alt gik som aftalt til en rigtig fin pris.
Jeg kan kun anbefale dem til andre 👍👍
En dejlig og behagelig oplevelse
En dejlig og behagelig oplevelse, intet at bemærke.
Hurtig og effektiv flytning af to unge
Hurtig og effektiv flytning af to unge, venlig mænd. Bestemt et flyttefirma der kan anbefales.
Kaja
Jeg flyttede fra Jylland til Sjælland
Jeg flyttede fra Jylland til Sjælland - og HMS flyttefirma var super-professionelle med alt fra første besøg af chefen, som kom og vurderede flyttegods til sidste flyttemænd, som satte al flyttegods ind i min nye bolig. Jeg havde bestilt nedpakning - og flyttefolkene gjorde det med nænsomhed - og intet gik i stykker. Oveni var der en fantastisk stemning blandt flyttefolkene, hvor de lavede sjov med hinanden. Rigtig god oplevelse - vil klart anbefale dette firma - og bruge dem igen, hvis jeg skulle få brug for det om mange år 😁.
Venlig hilsen Elena Kirkegaard
Super service der kom 2 raske gutter…
Super service der kom 2 raske gutter der havde styr på det hele. Effektive og smil på læben. Stort klap på skulderen her fra
Bedste service oplevelseKan anbefale HNS flyttefirma på alle…
Kan anbefale HNS flyttefirma på alle punkter. Præcis og kvik flytning af to dygtige og flinke unge mennesker, der havde forstand på hvad de gjorde, og meget omhyggelige👍. Fornuftige priser.
Fin flytning fra Himmerland til Vejle
Fin flytning fra Himmerland til Vejle. Flinke flyttefolk.
Så dejlige og tjenstvillige i hele…
Så dejlige og tjenstvillige i hele firmaet. Mega dejlig oplevelse.
Dårlig oplevelse. Kan ikke anbefales desværre.
Jeg har desværre haft en rigtig dårlig oplevelse. Min gamle far skulle flytte fra et plejehjem til et andet. Fin med booking og stor venlighed. Jeg blev efterfølgende spurgt om vi kunne rykke det aftalte tidspunkt. Vi viste os fleksible.
Flytningen derimod var dårlig. Der skulle pakkes ned, det blev tilfældigt gjort af to unge flyttemænd, der ikke var videre meddelsomme, for at udtrykke det diplomatisk. Flytningen tog lang tid og min far sad i kørestol og ventede. Jeg måtte træde til selv og med ekstra hjælp. Hele præmissen for flytningen var firmaet gjort opmærksom på. Da jeg efterfølgende klagede min nød, og Iøvrigt flere gange måtte rykke for svar, fik jeg at vide, at det havde de aldrig hørt før, samt at flyttemændene havde følt sig pressede ( fordi jeg spurgte om ca. tider og hjalp til) samt, at ikke alle var snaksalige og alle mennesker er forskellige. Ikke just noget professionelt svar. Da jeg tilbageviste mange af firmaets argumenter, blev jeg ignoreret og måtte rykke igen for svar, samt ønske om kompensation. Svaret kom omsider med et skuldertræk, at det var der desværre intet at gøre ved og de ville ikke svare mere.
Jeg forstår såmænd udemærket, at et firma skal se på en sag, men svarene og behandlingen er stærk kritisable. Det er somom at vi som kunder gerne må vise os fleksible ( jeg rykkede tiden, så firmaet kunne få en ekstra flytning ind. Alternativet for mig var at de aflyste. Så jeg måtte løse det med min gamle far), og i booking processen er alt fint, men kommer det til kritik er de fuldstændig ligeglade i firmaet under påskud af at de ikke er enige. Men de har nok også kunder nok. Så reelt kan de jo være ligeglade.
Jeg kan ikke anbefale dem.
Firmaet har herefter - forventeligt - taget til genmæle. Men dette understreger desværre kun min pointe. Jeg kunne fremdrage fakta i min korrespondance - firmaet besvarede med følelser og “min oplevelse”vs “deres oplevelse”. Så hører al professionel dialog desværre op. Der spørges lakonisk fra firmaets side “har kunden altid ret” og svares med et nej desværre. Og der henvises til en oplevelse. Faktum er, at firmaet desværre ikke leverede ordentlig betjening, ordentlig kundeservice samt var uvillige til at finde en pragmatisk løsning. De 4 mails, der henvises til, er - udover en gennemgang af forløbet, som jeg anfægtede, vage svar om forskelligt.
Og jeg blev ignoreret, da jeg bad om, at mit modsvar og min argumentation ( min duplik) blev vurderet igen. Uanset hvad, er det ikke være iorden. Og min klage drejede sig om meget andet, men min løsning var en form for kompensation, da jeg også selv agerede flyttemand.
Hos en ældre borger, er det vigtigt med tryghed og omsorg. I dialog med kunder efterfølgende, mener jeg det samme bør gøre sig gældende. Dette var ikke tilfældet desværre.
Firmaet her kommer til at klare sig glimrende - også med min ikke særlig positive anmeldelse. Det ved jeg. Og det ved de. Også derfor var der intet incitament til at finde en mindelig løsning.
Selv deres afsluttende bemærkning er den fuldt ud samme, som de skrev i deres mail til mig “vi er kede af, at vi ikke har kunne leve op til dine forventninger”. Men det er måske nok det, de dybest set ikke er. Kun over besværet med mig. Det er der ikke er bund i. Og dét er faktisk reelt beklageligt.

Reply from HMS Flyttehjælp
Hurtigt ekspedition og god service
Hurtigt ekspedition og god service. Alle aftaler blev holdt til UG.

Reply from HMS Flyttehjælp
Det var en god flytning til opbevaring.
Det var en god flytning til opbevaring.
Dygtige og effektive flyttefolk !

Reply from HMS Flyttehjælp
Det var lige efter bogen
Det var lige efter bogen. Vi fik flyttet som aftalt, og det var en god oplevelse, behagelig og venlig flyttemænd.
Så tak herfra.

Perfekt flytning
Som de tidligere gange vi har brugt HMS med flytning/opbevaring, så forløb det hele perfekt.

5 *****
Super effektive, pålidelige og professionelle. Og - så ovenikøbet til en rigtig fin pris.
Kan klart anbefale HMS

Reply from HMS Flyttehjælp
Det var et par friske unge mennesker…
Det var et par friske unge mennesker der kom og flyttede en "skænk" som vi ikke magtede at flytte selv.
De klarede det nemt og stor ros herfra.

Superfin flytning
Trods sne, is og glatte veje før og under flytningen, kom flyttemændene ud og flyttede hurtigt og effektivt vores hjem til opbevaring i depot. Flyttefolkene var flinke og rare og virkede meget kompetente.

Reply from HMS Flyttehjælp
Jeg kan kun anbefale HMS Flyttehjælp!
Jeg kan kun anbefale HMS Flyttehjælp!
Super venlig og kompetent betjening. Alle aftaler blev overholdt og der blev udvist passende flexibilitet i forhold til man ikke ved alt om sin flytning på forhånd. Flinke og kompetente flyttefolk på selve dagen, som bare sørgede for at alt kørte som smurt. Intet gik til under flytningen. Alt sammen til en god pris (noget lavere end en af de andre konkurrenter)

Hurtig ekspedition
Hurtig ekspedition - kom til tiden. Skulle køre til 2 forskellige steder. Flinke og høflige “flyttemænd”. Rigtig god oplevelse.

Reply from HMS Flyttehjælp
Super tilfreds med flytning foretaget…
Super tilfreds med flytning foretaget at to seje og ordentlige unge mennesker

Hurtig og effektiv flytning
Hurtig og effektiv flytning. God håndtering af møbler