2 friske stærke og dygtige gutter fra HMS flyttehjælp har lige flyttet alle mine møbler og habengut til min nye lejlighed. Fra 1.sal til en stuelejlighed. Det gjorde de med højt humør samvittighedsful... See more
See what reviewers are saying
Virkeligt professionel firma. Helt fra første kontakt pr. telefonen, og indtil to meget kompetente og søde mænd kom og flyttede vores ting effektivt og sikkert. Vi var helt trygge under hele processen... See more
No recent history of asking for reviews
Tak for hjælpen
nu med to flytninger på 4 1/2 år. Overblik og styr på tingende, bedste anbefalinger herfra :)

Professionel flyttehjælp
Super dygtige medarbejdere som havde overblik over opgaven. Det hele blev klaret med et smil på læben.
Vi havde brugt HMS flytteservice en gang tidligere, derfor faldt valget på dem igen. Og kommer der en flytning i fremtiden så bliver det også dem vi vælger.
De bedste anbefalinger herfra

Reply from HMS Flyttehjælp
Dejlig service og virkelig flinke
Dejlig service og virkelig flinke, dygtige og rare flyttemænd 😃
Seriøs firma
Seriøs firma, venlig fra bestilling og til udførsel sf flytning☺️
5 stjerner!
Alt var som lovet, super god service fra starten, og virkelige gode, effektive og flinke flyttefolk.
2 flyttemænd flyttede fra vores 2 forskellige adresser til en ny fælles, flere etager, langt imellem adresserne og slet ingen brok, tværtimod.
Kan kun anbefale dem!!

Reply from HMS Flyttehjælp
Selve forløbet med flytningen foregik…
Selve forløbet med flytningen foregik perfekt.
Kom til tiden et par friske unge mennesker der var sendt hertil, og klarede jobbet perfekt.
Selve prisen kan diskuteres.
Det tog 1 time og 45 min. alt inkl. Både pålæsning og aflæsning, samt kørsel.
Pris knap 4900. En timepris på over 2500. Helt vildt i forhold til tidsforbruget.
jeg kunne have nøjedes med, max kr. 2600 såfremt det var klaret på timebasis.
Som alm borger har jeg ikke det fjerneste anelse om hvad tidsforbrug ville være på en flytning, da jeg aldrig har haft flyttefirma til opgaven. Derfor sendte jeg en komplet liste til firmaet over de effekter der skulle flyttes. De er erfarne og kunne godt have informeret mig mere nøjagtig over tidsforbrug, da jeg føler det tilbud jeg fik var skudt langt over målet.
Føler mig lidt ubekvemt ved at anbefale dem til andre pga. ovennævnte.

Pakning og flytning
HMS pakkede og flyttede vores ting fra 9575 Terndrup til 6400 Sønderborg. Det var den perfekte flytning. Super rådgivning og dygtige og kompetente medarbejdere både med hensyn til rådgivning og det udførte arbejde.

Superfin oplevelse
Superfin oplevelse, flyttefolkene kom før aftalt tid og var hurtige og ikke mindst påpasselige med vores ting, de er nu sat til opmagasinering i depotrum med rigtig gode faciliteter hvor man kan køre til og fra i bil og med rullevogne sækkevogn eller palleløfter til rådighed.
Kim Bjerring

En god oplevelse 😊
2 stille og rolige flyttemænd som slæbte de tunge møbler, om det så var fra kælder eller 1.sal, de klarede det rigtig godt. Kan varmt anbefales 😊

Reply from HMS Flyttehjælp
Fantastisk dygtige og omhyggelige…
Fantastisk dygtige og omhyggelige flyttemænd, kan klart anbefales. Flytter gratis på hverdage
Lad være med at bruge dem
Ligesom andre, har vi oplevet at få ødelagt ting af flytning med dem. Vi må se om de besvarer deres mails når de kommer i fjernsynet

Min flytning til FINLAND
Jeg har fået flyttet mine ting som har været opbevaret hos HMS igennem 4 år ,.til Finland . Jeg har flyttet i Danmark med HMS flere gange og altid har de været professionelle, godt humør, hurtige, løsningsparate, med et flytteteam af super dygtige og venlige og hurtige flyttemænd. Min flytning til Finland blev gennemført lynhurtigt, og på trods af færgeselskabs manglende afgange , gennemførte flyttemand Jens det hele med tempo, godt humør og en hastighed som Supermand!!! 😊😊😊Han klarede det sent på aftenen, og alt blev gjort med nænsomhed og dygtighed og højt humør. Jeg vil anbefale ALLE at bruge HMS med Henri Møller og hans fantastiske team….Deres opbevaring er ligeså proffessionel, venlig og hjælpsom, så hvis jeg kunne give 10 🌟🌟🌟gjorde jeg det gerne….Jeg ønsker HMS alt mulig held og fremgang ….
effektivitet-tillid-præcision-dygtighed
Vi fandt ved et enormt held HMS flytteservice i Hobro. Fra starten var tonen venlig, beredvillig og intet var for svært for Møller og mandskab. Flytningen trak ud nogle måneder, men det klarede Møller og hans folk helt uden problemer og da dagen oprindte stod folkene klar på klokkeslet til at rykke ind i Danmarks højeste bygning i Aarhus. En flytning som foregik under stor sikkerhed og i lyntempo - helt uden uheld - vi er målløse over HMS expertise og professionalisme og taknemmelige for vort heldige valg af superdygtige flytteksperter. Og prisen ? Gratis den ene vej !!!!!! og virkeligt billigt den anden! STOR tak til Møller og mandskab i Hobro HMS
Særdeles anbefalelsesværdigt firma.
Særdeles anbefalelsesværdigt firma.
Flytningen blev varetaget omhyggeligt,nænsomt og til tiden. Et par flyttemænd, der vidste, hvad de havde med at gøre.
Den største anbefaling til HMS!
Den største anbefaling til HMS i forbindelse med vores flytning d. 30. april. Vi bestilte både nedpakning, flytning af indbo, nedtagning og opsætning af lamper. Dagen før flytningen kom nogle søde damer og pakkede ned for os, og om lørdagen kom der et hold venlige og professionelle flyttemænd og flyttede hele vores indbo fra Aalborg til Århus.
Jeg må sige, at det var ikke en umiddelbar let opgave, vi havde sat dem på, da vi har mange tunge og sarte møbler. Men ikke én skramme blev sat, da flyttemændene både var nænsomme og havde et kæmpe overskud til at hjælpe os med at komme på plads. Det var desuden et kæmpe plus, at de også var ved godt humør og ikke var bange for at lave lidt sjov :-)
Håndværkeren, som efterfølgende hjalp os med vores lamper, var også rigtig venlig og serviceminded.
Tak til Henri for gode samtaler og koordinering i forbindelse med vores flytning og afregning.
Tirsdag d
Tirsdag d. 26 april havde vi bestilt flyttehjælp fra HMS i Hobro. Det blev en rigtig positiv oplevelse. To meget dygtige flyttemænd, Martin og Pang, klarede en ikke altid lige nem flytning hurtigt og yderst kompetent. Tusind tak for hjælpen. Susanne og Christian Lund
Kan kun anbefale at bruge hms til…
Kan kun anbefale at bruge hms til flytning - kom på klokkeslæt og knoklede i 9 timer med at flytte os fra vores hjem gennem 26 år - smil på læben hele dagen - ikke en kramme blev der sat og prisen er vi også vældig tilfreds med
Levering og afhentning af materialer (flyttekasser mv) sker i en ruf og lamper tages ned og sætte op
Næste step er besøg af deres tømrer - dejligt med multi service et sted
Meget professionelle og dygtig
Vi fik hjælp fra afdelingen i Svenstrup nu i dag. De var meget fleksibel med tiden fordi vi ventede på at få vores ting toldklar og det fik vi kun 24 timers varsel på.
Der kom to mænd fra HMS som var meget høflig og dygtig, en hel container blev tømt indenfor to timer! HMS flyttehjælp kan kun anbefales.
De var super dygtige og utrolige…
De var super dygtige og utrolige hjælpsomme. De var derudover hurtige og effektive til en yderst fornuftig pris. De kan klart anbefales 👍🏽
Helt fantastisk service
Helt fantastisk service. Fleksibilitet, venlighed, professionalisme, fra lederen af flytteafdelingen til de 2 gæve unge mænd som nu kommer for anden gang, fordi vi netop har bedt om dem. De lever præcis op til det de lover og gør de ekstra ting der kendetegner virkelig god service. Bravo.. Jeg anbefaler jeres firma til alle. Mvh Steen og Sanne Jakobsen.