HMS Flyttehjælp Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.7

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

2 friske stærke og dygtige gutter fra HMS flyttehjælp har lige flyttet alle mine møbler og habengut til min nye lejlighed. Fra 1.sal til en stuelejlighed. Det gjorde de med højt humør samvittighedsful... See more

Rated 5 out of 5 stars

Virkeligt professionel firma. Helt fra første kontakt pr. telefonen, og indtil to meget kompetente og søde mænd kom og flyttede vores ting effektivt og sikkert. Vi var helt trygge under hele processen... See more

Rated 5 out of 5 stars

Kan kun anbefale at bruge hms til flytning - kom på klokkeslæt og knoklede i 9 timer med at flytte os fra vores hjem gennem 26 år - smil på læben hele dagen - ikke en kramme blev der sat og prisen e... See more

Rated 5 out of 5 stars

Helt fantastisk service. Fleksibilitet, venlighed, professionalisme, fra lederen af flytteafdelingen til de 2 gæve unge mænd som nu kommer for anden gang, fordi vi netop har bedt om dem. De lever præ... See more

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

8 reviews in the last 12 months

Write a review

En fantastisk oplevelse!

En fantastisk oplevelse!
Min mand og jeg stod i en penibel situation, hvor vi hurtigt skulle have flyttet alle vores ting. Vi havde småting, som burde have været pakket ned, men vi ikke havde nået. Min mand kunne ikke hjælpe, så jeg skulle, højgravid, stå med det alene det meste af dagen. Og da de to skønne flyttefolk kom ud, var de så søde at sige, at jeg bare kunne hente nogle flere kasser og så småt begynde at pakke ned. Så skulle de nok gå udenom det indtil videre. Da vi så fandt ud af at der ikke var plads til alle vores ting i den store lastbil, kunne vi nemt låne en lille trailer, gratis, til at få det sidste flyttet. Både flyttemænd og, hvem jeg tror er ejer, var så flinke og behjælpelige. Jeg vil sige, at de ydede mere end den normale kundeservice, man kan forvente af nogen. Det gjorde en forfærdelig dag til en lidt bedre. De var også hurtige til at få læsset alting i de forskellige rum i Tilst, og sørge for at alt var på plads.
Hvis jeg kunne give mere end fem stjerner, havde jeg gjort det.

September 4, 2020
Rated 2 out of 5 stars

Pris og service matcher ikke.

God start - elendig slutning.
Meget imødekommende når der skal laves en kontrakt, men umulige at få fat i, når flytning er overstået og depositum skal returneres. Virker dybt uprofessionelt.
Flytte’drengene’ var meget søde, men hold op hvor gik det langsomt = penge til firmaet.

February 2, 2020
Rated 1 out of 5 stars

Vi skulle flytte et læs fra lejlighed…

Vi skulle flytte et læs fra lejlighed til hus. Det blev næsten dobbelt så dyrt som lovet, og der er blevet ødelagt ting. Det værste er næsten, at firmaet ikke svarer på vores henvendelser, så vi kan finde en løsning. 4 mails og 2 telefonopkald er ikke besvaret. Det er ikke i orden!!! Find nogle andre flyttemænd, der er professionelle nok til at besvare mails.

December 1, 2019
Rated 5 out of 5 stars

Top professionelle og med et smil på læben

Vi har nu benytte HMS Flyttehjælp to gang. Både i forbindelse med Gratis flytning til opbevaring og vores retur flytning et par år senere.
Begge gang var det en super oplevelse. Hele vejen igennem følte vi, at vi var i trygge hånder.
Flyttefolkene var professionelle, hurtige og til deres arbejde. Selvom det var en stor flytning, holdte de farten og hele tiden havde de et smil på læben.
Flyttekoordinatoren Møller, var både venlig og fleksibel. Vi måtte udskyde vores flytning to dage før det aftalte tidspunkt, fordi vores nye hus alligevel, ikke var klar til indflytning. Men det var ikke et problem, vi fik det lige som vi ønskede det. Desuden var det en fornøjelse at tale med en person, der kan tage lidt sjov og komme med en kæk bemærkning og samtidig er top professionel.

Vi fik ved udflytningen flytningen afregnet på timebasis. Min mand valgte at hjælpe med flyttekasser og de småting, han kunne klare. Møller havde forklaret os var en mulighed og muligvis kunne spare os for nogle penge, når vi betalte på timebasis. Vi havde måske forventet at flyttefolkene ville føle det som lidt irriterende at vi selv hjalp til, men ikke det mindste. Det blev mødt positivt af flyttefolkene, ligesom vi var blevet lovet og jeg er sikker på at det sparede os for mindste en times betaling.
Jeg vil anbefale HMS Flyttehjælp til alle der har brug for en hjælpende hånd til deres flytning.

October 22, 2019
Rated 5 out of 5 stars

HMS Flyttehjælp får min bedste anbefaling

Tak til de unge mennesker, som klarede flytningen perfekt. De var meget professionelle, arbejdsomme, kvikke, venlige, fleksible, løsningsorienterede og tog hensyn til mine behov. De havde overblik og arbejdede godt sammen.

September 25, 2019
Rated 4 out of 5 stars

Det var aftalt at jeg skulle kontaktes…

Det var aftalt at jeg skulle kontaktes 1 time før end flyttemændende var her og skulle flytte det der skulle flyttes. Jeg måtte selv ringe og spørge hvornår de var her. Efter 2 minutter blev jeg kontaktet af flyttemændende der oplyste at de var her om 5 minutter. Måske det kunne have været rart at blive kontaktet som det var blevet aftalt og lovet. Ellers et godt og stabilt firma, der holder hvad de lover.

July 11, 2019
Rated 1 out of 5 stars

Jeg fik også mine møbler ødelagt ved flytning med HMS - ligesom flere andre har oplevet

Jeg kan på ingen måde anbefale HMS flyttefirma!
Da jeg modtog mine møbler ved flytningen, opdagede jeg efterhånden som de blev båret ud af flyttebilen, at rigtig mange af møblerne var ødelagte.
Design læderstol revet op i læderet i alle hjørner af stolen, design teak spisebordsstole og spisebord revet op i træet, så det er umuligt at reparere. Alle stole er revet op.
Verner Panton lamper der er transporteret uden at være pakket forsvarligt i beskyttende tæpper, så de er maste i formen og med skrab og trykmærker i akrylskærmen. Og mange andre skader.

Flyttedrengene sagde, at de havde ringet til chefen flere gange under flytningen, fordi de slet ikke kunne få plads til møblerne i bilen. Men de havde fået at vide, at de bare skulle mase det ind.
Jeg ringede med det samme jeg så skaderne til den person jeg havde koordineret flytningen med. Han havde også modtaget billeder af alle møbler inden flytningen sammen med en komplet inventarliste, for netop at undgå at der skulle komme problemer med noget. Jeg ringede til ham med det samme jeg så at mange af møblerne var smadret, og han sagde at jeg jo også havde fået flytningen billigt.
Jeg har betalt 8000 kr. for flytningen.
Da jeg ikke synes, at det var en gyldig grund til at have smadret mine møbler, sagde jeg til ham, at jeg ville ringe ham op igen om 1 minut, så jeg kunne optage denne telefonsamtale. Det gjorde jeg så, og under denne samtale kan man høre, at jeg ser flere og flere møbler komme ud af flyttebilen ødelagte. Han siger, at jeg skal tage billeder af det hele og sende til ham, så vil han få deres forsikring til at erstatte skaderne – og at de ikke løber fra ansvaret.
Jeg tager derfor billeder af alle skaderne og sender til ham. Det er en af hans kollegaer, der nu svarer på min mail, at denne mener, at jeg selv har lavet skaderne på mine møbler inden flytningen, og skriver at de efter aftale med deres forsikring sender et link til mig om forsikringssvindel.
Jeg ringer til hhv. DMF (Dansk Møbeltransport forening –flyttefirmaernes brancheforening) samt mit og deres forsikringsselskab for at anmelde sagen - og tager kontakt til relevante myndigheder for at høre, hvordan jeg skal forholde mig i sagen, med det HMS skriver i de mails, de har sendt til mig.
DMF fortæller, at HMS ikke er medlem af brancheforeningen – og der er derfor ikke denne garanti, når der flyttes med HMS. HMS’s forsikringsselskab oplyser, at de intet har hørt fra dem om anmeldelse af disse skader.
Jeg kontakter derfor igen HMS flyttefirma for at fortælle dem, at jeg jo har billeder af alle møblerne lige inden flytningen – og der ses de tydeligt uden skader.
Derefter kontakter de så endelig deres forsikringsselskab. Jeg sender alt materiale til deres forsikringsselskab, men desværre er deres forsikringsansvarlige helt på tværs i sagen.
Hun skriver desuden, at hun ikke har modtaget alle billeder fra HMS og hun læser ikke hhv. beskrivelse og Excel-ark med oversigt over skadesomfang, købstidspunkt, købssteder osv.
Så hun afviser sagen med den begrundelse, at HMS oplyser hende, at jeg selv har lavet skaderne på alle mine designmøbler – og derfor vil hun ikke engang modtage billeder af skaderne. HMS fortæller hende, at de har billeder af, at skaderne var på møblerne i forvejen. Jeg har aldrig fået disse billeder at se. Hendes begrundelse indikerer tydeligt, at hun slet ikke har sat sig ind i hvilke skader, der er lavet af HMS, som er beskrevet i Excel-arket samt i beskrivelsen til Forbrugerklagenævnet. Hun gør simpelthen bare alt for at slippe for at sætte sig ind i sagen, før der kommer en advokat på sagen med en stævning.

----- HMS har altså fuldstændig afvist at tage ansvar for de skader de har pådraget mine møbler under flytningen med den begrundelse, at jeg selv har lavet disse skader på mine egne designmøbler. Jeg vil med dette skriv gerne advare alle om at benytte HMS flyttefirma.
-----

----- Jeg har lige opdaget, at der er flere anmeldelser herinde med nøjagtig samme oplevelse som min. Lad os stå sammen om at få dette ud i lyset, så det ikke sker for andre. Kontakt mig gerne. (Husk at se alle de firmaer, der er registret under deres navn.)
-----

Jeg aftalte nøje med flyttekoordinatoren, at de skulle passe godt på mine designmøbler – og alligevel viser det sig, at de er fuldstændigt ligeglade med, at de har ødelagt en masse møbler.
Jeg har som nævnt tidligere billeder af møblerne både inden og efter flytningen – og hvis der er andre, der har været udsat for lignende, så tag gerne kontakt til mig, så jeres oplevelse kan komme med videre til relevante instanser.

June 14, 2019
Rated 1 out of 5 stars

Manglede afhentning og uprofessionelle flyttefolk

Til at starte med var der god rådgivning og hjælp. Min mor var super glad for dem, og de kom som aftalt og leverede flyttekasser på forhånd. Det var hun glad for da vi havde mange ting der skulle flyttes, men ikke gad have alle flyttekasserne bagefter. Det er rart at der er mulighed for, at man kan leje flyttekasserne og få dem hentet igen bagefter.
MEN - vi betalte depositummet for kasserne og får flyttet vores ting, men nu da vi skal have hentet flyttekasserne, og have vores penge tilbage, sker der ikke noget, på trods af en del korrespondance. Så min mor der flyttede i Marts, har her i Juni stadig ikke fået hentet flyttekasserne som aftalt, ej heller fået pengene tilbage.

Derudover var flyttefolkene meget uprofessionelle, så de skulle køre en tur mere med nogle ting, der havde været plads til, HVIS de kunne pakke deres flyttebil. Den tur sagde de ikke skulle koste noget, da det var deres fejl. MEN nej, nej den tur fik min mor også lov at betale for. Så alt i alt, vil vi ikke anbefale dem til nogen, og heller ikke flytte med dem igen.

June 13, 2019

Super rådgivning

Super rådgivning, da jeg ringede ind og forhørte mig om deres service, vi aftalte dag og tidspunkt.
flyttemændende kom til tiden, de var venlige og smilende,man lagde ikke mærke til at de var der, det gik rigtig godt, med håndteringen af mit indbo.
Min flytning gik bare så godt, jeg vil anbefale hms til mine venner og bekendte, stor ros og tak for super effektiv service

December 4, 2018

Hej Erling,

Tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse, og at vores service har kunnet leve op til dine forventninger.

Rigtig god dag!

Rated 5 out of 5 stars

De to søde flyttemænd der har flyttet…

De to søde flyttemænd der har flyttet mine ting i dag har været smilene høflig og servicemeinde. Har intet dårligt at sige. Ville helt klart bruge dem igen vis jeg får brug for det. 😊

December 3, 2018

Hej Marianne,

Mange tak for den søde anmeldelse! Dejligt at du har været glad for vores flyttemænd, og du skal være velkommen til at ringe en anden gang.

God dag!

Rated 2 out of 5 stars

De to flyttemænd var flinke og rare fra…

De to flyttemænd var flinke og rare fra starten af, men var meget utilfreds med at tunge møbler skulle op på overetagen, men op kom de, det gjorde vores flyttekasser til gengæld ikke. De påstod at der ikke var plads til en eneste kasse, skønt der nemt kunne have stået ti stk. på badeværelse,osv.vi købte flyttekasser hos H M S hvor man kan afkrydse hvor kassen skulle stå, men her blev de sat i en stor usorteret dynge,og så måtte vi selv slæbe kasserne op ad trappen, Vi troede at det hørte med til en flyttehjælp at flyttekasserne blev sat i det sfkrydsede rum. Usamlede møbler blev leveret i ufuldstændige enheder, så man ikke kunne komme til at samle før sidste del dukkede op.
flyttefolkene gav udtryk for at det var et stort hus, med kasser i mange rum i stueplan og kælder, vi mener at have bestilt flytning af parcelhus i 2 etager, vi følte at de gav udtryk af at det var en besværlig flytning.
vi tror at de følte sig pressede på tid, da de sagde at de skulle klare en større flytning samme dag. Med venlig hilsen Bodil og Kaj Anderson.

November 29, 2018

Hej Kaj og Bodil,

Tak for Jeres feedback. Vi beklager selvfølgelig jeres oplevelse. Det er en del af vores service, at flyttekasserne skal stilles i de afkrydsede rum, og at møblerne skal samles igen, så vi vil naturligvis tage en dialog med vores flyttefolk, så vi undgår en lignende situation en anden gang. Hvis I ønsker hjælp i forhold til afhentning af flyttekasserne, når I har tømt dem, vil vi gerne tilbyde at komme forbi. I har vores kontakt.

Ikke mindre end fantastisk

Intet mindre end fantastisk
Hurtig og effektiv flytningen af to søde og rare unge mennesker, som behandler ens ting med respekt. Fantastisk service!

July 12, 2018

Hej Julie,

Vi er meget glade for din anmeldelse, og for at vi har kunnet leve op til dine forventninger.

Rigtig god dag!

Mvh HMS Flyttehjælp