Maden var rigtig god og det reder de 2 stjerner på, mennn, bestik og tallerkener var så snavsede, at de var ulækker. På værelset var der en hæslig lugt af kloak, som kom fra brusekabinen, der også... See more
See what reviewers are saying
Et par gode dage er gået. Hmm.. fornuftig overnatning til prisen, super morgenmad, suveræn aftensmad.. et skønt sted som base til at opleve den omkringliggende natur, pris og kvalitet følges ofte ad..... See more
Ynkeligt sted: På trods af opgradering et "kælderkoldt" værelse uden varme med senge fra forrige århundrede: Vi kunne mærke og høre fjedrene. Venlig men afmægtig kok var den eneste, der heller ikke... See more
Har besøgt Ballumhus sammen med min søster på et 2 dages deal ophold fra 3-11-21-5-11-21, Supersød og venlig betjening, fik anvist et dejligt stort værelse samt badeværelse rent og pænt. Fik skiftet... See more
Byvej 66, Ballum, 6261, Bredebro, Denmark
- info@hotelballumhus.dk
- hotelballumhus.dk
Hasn’t replied to negative reviews
Dejligt ophold med 3 retter mad
Dejligt ophold med 3 retter mad, kaffe og likør, og morgenmad.
Alt leveret til værelset pga Corona! Men hyggeligt dækket op.
Hotellet er af ældre dato, men fint rent og der er fantastiske naturoplevelse lige udenfor døren!
Du får hvad du betaler for!
Vi havde en sweetdeal for 2 stk
Vi havde en sweetdeal for 2 stk.
Flink personale og ganske god mad (4 retter). Det levede op til forventningerne når man sammenholder prisen med produktet. Vi anbefaler stedet herfra.
Hold jer langt fra Hotel Ballumhus
Hold jer langt fra Hotel Ballumhus. Vi købte 6 ophold, men nåede ikke at få dem brugt pga Corona I foråret. Ballum hus kro var så uanstændige,at de ikke ville forlænge vores deals. 5000 kr. lige i vasken😢😢😢

Reply from Hotelballumhus
Ballumhus forlænger IKKE deals!
Vi er 4 familier der hver især har en sweetdeal til ballumhus. Disse deals er udløbet d. 30/5-20 og vi fik dem i julegave sidste år. Ballumhus vil ikke forlænge disse deals selvom 2 af familierne bor i Tyskland og ikke har haft mulighed for at komme over grænsen i corona perioden! Ballumhus forklare det med, at vi skulle have ringet inden dealsene udløb, Dette er dybt beklageligt! Har flere andre sweetdeals som sagtens kan forlænges trods de er udløbet for flere måneder siden! Kan ikke anbefale at købe deals til dette hotel.
4x 795 kroner ud af vinduet - øv.
Har lige forladt restaurant i henhold…
Har lige forladt restaurant i henhold til Corona regler efter at have nydt en helt fantastisk udsøgt middag med dertil hørende vine, sæt var yderst velsmagende og serveringen var også i top, tak for fantastisk oplevelse!
Det tarveligste Delux værelse, ever....
Jeg havde købt et ophold på Hotel Ballumhus. Det skulle være en overraskelse til min mand, så derfor opgraderede jeg værelset til et Delux.... men det vi fik var det mest tarvelige værelse, skrabet indrettet og med skimmelsvamp rundt om indgangen og på badeværelset. Hvis det var et Delux værelse, så vi jeg nødigt bo på et standard værelse.
Ps! Havde købt opholdet gennem Risskov rejser
Et rigtig godt ophold.…
Er lige kommet hjem efter et deal-ophold på Ballumhus. Det var til prisen et rigtig godt ophold. Pænt og rent værelse, og hotellet har godt styr på coronareglerne. Maden var rigtig god og betjeningen høflig og kompetent. Vi kommer meget gerne igen.
Ingen gourmet oplevelse
Vi havde et familieværelse, men det var grimt og møblerne samt udsmykning stammende fra 1990'erne. Dog var der pænt rent. Der er kun et par enkelte kanaler på tv'et og køjesengen knirkede helt vildt hvergang ungerne træk vejret.
Maden er ikke gourmet, og to af de tre dage vi boede der, var maden kedelig og en enkelt gang var der så lidt på tallerkenen, at ingen ved bordet blev mætte. Der var grøntsagerne nærmest rå og saucen var som bouillon, vandet og kedelig.
Man kunne ikke ændre i maden, da det er kokken der bestemmer, så hvis du ikke brød dig om fx. chokoladekage, så kunne du ikke ændre det til en portion is i stedet.
Der findes ikke børnevenlige retter, og ofte havde de udsolgt af diverse retter og drinks.
Servicen var super søde, men de vidste ingenting om køkkenet, det var som om at de var helt uvidende om det meste.
Når man henvendte sig til receptionen med forespørgelser om fx. Sidde pladser eller ændringer i reservationen, så er det helt umuligt at blive imødekommet.
Alle vores forespørgelser blev afvist med at computeren bestemte hvor vi skulle sidde, og man kunne ikke få advide hvad menuen var, eller hvis en gæst ikke kunne lide retten, så kunne man ikke ændre bestillingen, men måtte betale for en ekstra hovedret.
Der var intet for børn at lave der, og efter man har spist savnede man et sted at kunne opholde sig, da værelserne ikke indbød til fælles hygge.
Vi endte med at betale over 8000kr for tre overnatninger, hvilket det bestemt ikke var værd.
Det positive er deres beliggenhed, og deres morgenbuffet. To stjerner for det ⭐
Fint ophold til prisen
Fint ophold til prisen.
Vi købte en Sort Sol deal.
God service, styr på Corona-regler, dejlig smagfuld suppe, spændende Sort Sol arrangement med dygtig guide, god aftensmad, et lille men hyggeligt værelse fra 70'erne... 🙂 og ok morgenbuffet.
Mine forældre indløste en smartbox…
Mine forældre indløste en smartbox middag for to.
Maden var kold ved serveringen, ved først henvendelse ingen reaktion.
Ved anden henvendelse ingen aktion.
Forklaring. De var kommet for tidlig 😂
En god oplevelse.
Vi var på Ballumhus 6. September, vi opgraderede værelset til et stor og rummeligt værelse nr. 47.
Der var styr på indcheckning og oplysning om corana, og hvordan værelset var sprittet af. Et dejligt værelse.
Middagen var der også styr på med tidspunkt for spisning, så gæsterne var fordelt ud over hele aftenen, det fungerede meget fint. Betjeningen var i top, vi sad med god afstand til de andre gæster. Maden var også rigtig god, og tjeneren havde et øje på hver finger, så vi ikke manglede noget.
Morgenmaden var der igen taget højde for corona, og der var engangsbestik til at tage maden med, der var rigelig med håndsprit og engangshandsker. En dejlig oplevelse.
Vi var på Ballumhus for ca.25 år siden, og det var et helt andet moderne hotel, men stadig jordnær og imødekommende.
Finn Nielsen.
Nordjyde.
Været på Ballumhus 1.-2.sept
Været på Ballumhus 1.-2.sept. 2020
Et rigtig godt ophold. Vi havde opgraderet vort værelse, der var nyistandsat. Et stort værelse med gode møbler.
Vi sov rigtig godt.
Mad og betjening super.
Vi kommer gerne igen.
Super god servive
Vi havde et super dejligt 2 dages ophold med morgenmad, 3 retters menu og kaffe og likør, begge dage. Alt personale var yderst venlige. Det manglede ikke noget. Værelset kunne dog godt være lidt større, men det er jo nok som det skal være. Alt i alt et godt ophold.
Vi var rigtig glade for vores ophold på…
Vi var rigtig glade for vores ophold på Hotel Ballumhus, vi havde et dejligt roligt værelse med udsigt til marker, og der var hvad der skulle være! Maden var rigtig fin og betjeningen ligeså, man fornemmede at alle gjorde sig umage for at vi fik en god oplevelse!
Det var et rigtig rart sted at være, og vi kommer gerne igen!
Booket et 4 dages ophold gennem Risskov…
Booket et 4 dages ophold gennem Risskov kør selv. Hyggeligt hotel. Søde og hjælpsomme personaler. Virkelig god mad, både morgenbuffet og aftensmad. Levede helt op til vores forventninger. Kommer sikkert igen.♥️🇩🇰 Fuld valuta for pengene.
Ballumhus
Der er ingen oversigt over flugtveje ved brand på værelset og ingen branddør. Man overholder ikke corona reglerne ved morgen buffeten , ingen afspritning af bordene efter afrydning. Den store sal er forfærdelig i varmt vejer. Og på vores 4 dages ophold ingen rengøring. Maden var ok.
Vi er for øjeblikket på et Sweet deal…
Vi er for øjeblikket på et Sweet deal ophold på Ballumhus . Et af de sjældne gode steder mht til go mad og et fantastisk personale der springer for gæsterne. Altid smilende. 4 retters menu var fremragende med vine til. Der var intet negativt. Værelserne var fine og rene, selv om de ikke var sidste skrig. Vi kommer gerne igen en anden gang. Helt sikkert. Tak for et fremragende ophold. Hilsen fra kaj petersen . Vidstrup.👌🤗🇩🇰💐
Virkelig god mad og betjening
Vi var på Ballumhus d.9 og 10 august. Maden og betjeningen var til ug med kryds og slange og dermed mener jeg at det var fuldstændig fantastisk. Værelserne var ikke de bedste, men man kan opgradere dem.Vi kommer gerne igen
Overnatning med 3 retters menu
Vi har besøg hotel i forbindelse med deal. Vi har læst anmeldelserne på trustpilot så vi var meget spændte. Gad vide om vi har besøgt sammehotel. Værelserne var lille, men passede til hotellets beskrivelse. Maden var perfekt og blev serveret af venlig og hjælpsom personale, kaffe med likør efter eget valg og en morgenmad hvor intet manglede selv ikke morgenbitteten. Alt dette for under kr. 1.000 for 2 personer. Opholdet kan varmt anbefales.
Var 2 nætter på Hotel Ballumhus på…
Var 2 nætter på Hotel Ballumhus på såkaldt gourmetophold i superior værelse.
Det var en skrækkelig oplevelse og langt fra vores forventninger. Vi kan kun anbefale eventuelle gæster at holde sig væk.