Maden var rigtig god og det reder de 2 stjerner på, mennn, bestik og tallerkener var så snavsede, at de var ulækker. På værelset var der en hæslig lugt af kloak, som kom fra brusekabinen, der også... See more
See what reviewers are saying
Et par gode dage er gået. Hmm.. fornuftig overnatning til prisen, super morgenmad, suveræn aftensmad.. et skønt sted som base til at opleve den omkringliggende natur, pris og kvalitet følges ofte ad..... See more
Ynkeligt sted: På trods af opgradering et "kælderkoldt" værelse uden varme med senge fra forrige århundrede: Vi kunne mærke og høre fjedrene. Venlig men afmægtig kok var den eneste, der heller ikke... See more
Har besøgt Ballumhus sammen med min søster på et 2 dages deal ophold fra 3-11-21-5-11-21, Supersød og venlig betjening, fik anvist et dejligt stort værelse samt badeværelse rent og pænt. Fik skiftet... See more
Company details
Byvej 66, Ballum, 6261, Bredebro, Denmark
- info@hotelballumhus.dk
- hotelballumhus.dk
Hasn’t replied to negative reviews
Trist oplevelse på Hotel Ballumhus
Værelset og barakken vi boede virkede nedslidt. Restauranten pæn og nydelig. Maden ok, uden at være pralende. Personalet - sød og flinke, men ikke professionelle, der var for mange skønhedspletter. Ok til en enkelt overnatning, men ikke et længere ophold. Jeg synes man oversælger produktet. Havde gerne betalt noget mere, for en højere kvalitet.
Hotel Ballum-hus
Vi har været på Hotel Ballum-hus fra d. 22-24 juli 2020.
Vi havde valgt et standard værelse som vi vil mene ligger under standarden, skabet var ved at falde fra hinanden, røgalarmen hang og dinglede, spindelvæv i krogene, mug rundt om armaturet i bruseren, der var varmt vand i 3 min grundet alt for lille varmtvandsbeholder, tænk sig hvis man skulle to i bad.
De burde få ordnet de værelser lidt grundigere og ude på gangen der lugter surt og gammelt slidt og beskidt.
Maden var super fin dog kunne de godt få noget mere personale der kunne tale dansk og kunne fortælle hvad det var man fik at spise.
Slidt og lidt for lille værelse.
Slidt og lidt for lille værelse.
God morgenmad
Fint ophold med 4 retter og vinmenu fra…
Fint ophold med 4 retter og vinmenu fra Travel-Deal
Forstår ikke alle de dårlige anmeldelser, men kan se at det er Smartbox alle sammen, og jeg har aldrig hørt noget godt overhovedet om Smartbox, så prøv andre.
Vi var supertilfredse med alt, værelse, service, maden og vinen samt en fantastisk tjener. Kommer gerne igen.
God mad, vin og service
Havde købt en Sweetdeal med 4 retter og vinmenu. Rigtig god mad og vin til pengene og god afstand til grænsen, hvis man vil kombinere sit besøg med dette.
Vi har haft en fantastisk oplevelse fra…
Vi har haft en fantastisk oplevelse fra d 4-7 til d 6-7 Søde og flinke personaler bestilte aftensmad til kl 18.15 og fik henvist et bord og ikke mange minutter efter fik vi vores mad som smagte pragtfuldt 🤗 så tusind tak for det 🌞
KAN PÅ DET KRAFTIGEST FRARÅDES !
KAN PÅ DET KRAFTIGEST FRARÅDES !
Vi havde booket et ophold via. Smartbox.dk, flotte billeder af værelset, “5 stjernet” ( må være noget de selv har fundet på ), smukke omgivelser og fremgår som et SUPER sted! Dette er dog ikke virkeligheden.. vi ankom til hotellet kl. 18:15, og ved første øjekast på værelset, omgivelser og stresset personale, der valgte vi faktisk at pakke vores ting og kontakte et nyt hotel. Vi kan på ingen måder anbefale dette sted, og håber snart Smartbox.dk ændre tilsendte billeder af stedet eller stopper samarbejdet.
vi har lige været på et 2 dages ophold…
vi har lige været på et 2 dages ophold på ballumhus 24-25/6 2020
det var et meget lille værelse som minder og et billigt motel ved motorvejen, som trænger til en renovering,
det eneste gode der er at sige om stedet er maden er rigtig god, dog tog det 80 min fra vi kom og fik forretten, en forespørgelse om hvor når vi fik hovedretten, før den kom
Erling
Fremragende sted
Har boet på Hotel Ballumhus fra 22 juni til 24 juni 2020. Det var et virkelig godt sted. Maden var fremragende og personalet rigtig venligt. Kan kun anbefale stedet. Forstår slet ikke de dårlige anmeldelser.
Virkelig dårlig oplevelse😡 ejeren har…
Virkelig dårlig oplevelse😡 ejeren har overhovedet ingen flair for kundepleje.... vi blev installeret på værelset ( ved godt at det er coronatid) men hvis man vælger at holde åben, så gør det da så hyggeligt for kunden, som mulig😡 vi sku jo spise vores 3 retters menu på værelset, jeg havde ringet 2 gange forinden ankomst, for at forhøre om det kunne gennemføres, og om der var et ordentlig bord man kunne sidde ved, og blev fortalt at det var der, men det viser sig så at det er et mega lille bord på ca 60 cm høj😡 vi kan så sidde i et tilstødende opholdsrum, hvilket er fint, vi spørger ejeren om han vil lægge en dug på, nej det ville han godt nok ikke😡😳 seriøst hvad går der af ham for det. Hvis det er fordi han ikke må, så giv os da en dug som vi selv kunne lægge på, men nej🙄🙄 maden var kedelig og ikke frisklavet, blev nærmest smidt ind 👎👎hovedret og dessert og kaffe blev serveret samtidig.... og det blev først ryddet væk dagen efter, godt det ikke var på værelset det stod, med alle de madrester👎👎 hvor de kom med “ den store morgenbuffet “ 👎👎 hvilket var fryseopvarmet rundstykker, meget lidt røræg og 2 små stk bacon lidt pålæg og ost, 2 skiver appelsin og 4 meget små stykker melon..... skal aldrig nogensinde sætte mine ben der, skal lige siges at de to udenlandske tjenere, var utrolige søde.... hold jer langt væk derfra😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡
vi har lige været på et 3 dages ophold…
vi har lige været på et 3 dages ophold på et dejligt Ballumhus. vi blev modtaget af en meget venlig Martin. Vi fik anvist et værelse, dejligt lyst og duftede dejligt. den første aften var en dejlig middag og en dejlig dessert. Morgenmaden var også lækker. 2. aften fik vi også en dejlig middag. Ballumhus har et meget venligt og hurtigt personale.
Tak for et dejligt ophold
Boede på familieværelse som var fint…
Boede på familieværelse som var fint der var hvad man skulle bruge. Vi bestilte bord på hotellet. Jeg fik en gourmet burger og familien fik noget mørbradgryde af en slags. Den burger jeg fik, er i mine øjne ikke en gourmet burger.! Flad og lidt kedelig. Bollen havde fået for meget varme, og var så kølet ned igen så den var blevet helt hård og nærmest ikke til at spise. Ville meget hellere have spist en cheeseburger nede på grillen. Tænker hvis man skal kalde noget gourmet. Skal det som minimum imponere en burger glad mand.!!
Ud over den 900kr dyre aftensmad. Stemte pris overens med værelse og morgenmad. Men flinkt og rart personale er altså ikke nok til at give mere end 2 stjerner
Vi boede der en nat fra den 5 til 6…
Vi boede der en nat fra den 5 til 6 dec. Vi havde fået en smart boks af børnene. Værelset var en slem skuffelse nr 44, ingen læne stole, ingen klædeskab, to spise stole med slidt betræk. Skråvæg lige over hovedgærdet så man skulle passe meget på ikke at knalde hovedet op i det. Øv øv. Restaurant var til gengæld til 6 stjerner mad var helt i top. Alle de billede vi har set at div værelser passede ikke overens med det hummer vi fik, jeg tror det er et værelse de brugte til håndværker
fantastisk positiv oplevelse
Tusind tak til jer alle på Ballumhus for jeres superfine service og venlighed. Vi 2 søstre har været hos jer fra 31 okt. til 1. nov. Jeres hotel er et sted vi gerne kommer igen. Værelset var fint, rent og lyst og sengetøjet kridhvidt. Aftensmaden var i top. Så lækker en unghanebryst med lækkert tilbehør har vi aldrig fået andre steder. Og morgenbuffeten manglede slet ikke noget. Vi kan ikke finde noget at udsætte på dette ophold og vi kommer som skrevet gerne igen.Mange hilsner og tak fra Betty og Erna
Havde et godt ophold med dejlig mad og…
Havde et godt ophold med dejlig mad og søde tjenere.
Vil gerne besøge dem igen.
Elendigt!!
Bestilte et værelse til 3.
Ankommer til et MEGET lille værelse m dobbeltseng og en stol, som så kunne foldes ud til en “seng”. Stolen var faldefærdig, og den øverste 1/3 af hovedstykket faldt ned på gulvet. Og stolen er i det hele taget IKKE egnet som opredning til et voksent menneske.
Da vi efter 10 minutter konstaterer at dette ikke er hvad vi har bestilt, henvender vi os i receptionen, hvor vi mødes af en arrogant betjening, der kræver fuld betaling, og ikke mener der er noget galt. Vi vil IKKE anbefale dette sted (som i øvrigt fremstår meget slidt og misligeholdt).
Fin service
Fin service, lækker aftens menu, 3 retter med vin, og der var rigeligt, dejligt lyst værelse, dejlig morgenmad, fra ankomst til afrejse rigtig fin service, tak ballumhus
Forfærdelig oplevelse.
Forfærdelig oplevelse.
Vi er to par som lige er kommet hjem efter et ophold på hotel Ballumkro. Vi troede vi skulle hygge os med en god oplevelse, dejlig mad og tilfredstillende værelser. Ha ha tro om igen. Vi boede i noget som lignede fiskecontainer. Umulig at åbne døren til badeværelset, den bandt, den skulle næsten sparkes op. Værelset var for lille til at have en mening om, den kunne man have ude på svalegangen. Mega dårlig seng. Ved indtjekningen forlanger de ens kreditkort og fortæller at det er til når man er færdig med middagen så trækker de for drikkevarerne. Det er så ikke korrekt. Der bliver reserveret kr. 500,00, med det samme. Første løgn blev fortalt. Vi nød en øl udenfor og vi spurgte den unge tjener om vi måtte se menu kortet. Han fortalte at de skiftede menu hver dag. Der var 2 forretter 1 hovedret 1 dessert at vælge imellem. Da vi havde købt vores ophold med smartbox, var der kun hovedretten med i denne pakke til os. Min mand spiser ikke fisk så vi prøvede at forhøre os om der var mulighed for kokken om noget til min mand. Tjeneren kunne komme tilbage med meldingen om at det var muligt. Det viste sig senere at det var en forret som var blevet lavet dagen før. Det kolde kød hang fast flere steder på tallerken. Hmm. Hovedretten kom, og den var uspiselig, ligefrem klam. Indbagt svinemørbrad. Baconen var nærmest kogt, farsen var som gummi, svinemørbraden var meget rosa, grønsagerne total hårde. Tynd sovs. Alt blev sendt retur. Men man kunne ikke tilbyde andet mad, men fik tilbuddet om en kop kaffe. Kan man blive mæt af kaffe!!!!!!. Dagen efter ved udtjekningen mødte vi Martin. En hån og total ligeglad med vores klager. Han var hverken til at hugge eller stikke i. Så alt i alt, mega dårlig sted. Det gør vi ikke igen. Stedet får ikke vores stjerner. Hold jer væk.
Tag aldrig til BALLUMHUS Hotel.
En helt igennem forfærdelig oplevelse. Alt er billigste løsning.
Første , Sidste og eneste gang i det her sminkede lig af en Dødsfælde / Svindel!
Har været så dum og naiv at bruge 2 ophold fra smartbox på en samlet værdi af 3000kr. På dette uhumske container by af et motel , med billeder af et delux værelse og hyggelige facade på billeder med LOVNING om NYRenoverede! Værelser.
Dog er virkeligheden en ganske , ganske anden , værelset du modtager er et standard værelse kun en brøkdel størrelse af det bestilte og det sidst blev renoveret fra en genbrugsbutik, Ulovlige Og Livsfarlige! El installationer ( Er Elektriker!) OG INGEN ! Værelser eller opgang til 1 sal har BRANDALARMER! Dette sted er livsfarligt og desideret en brandfælde ! ALLE positive anmeldelser af dette sted er FALSKE og har photografisk bevis på alle mine beskyldninger! Jeg er rasende kl 01:30 om natten at konstatere at sengene er så dårlige at vi ikke får lukket et øje i nat, både smartbox og receptionen får et raseri anfald i morgen tidlig ved åbning .
Og den kære Martins svar til kritikken som kan læses længere nede er at man kan bare opgradere ved betaling og ellers er det ikke hans ansvar!
HOLD JER LANGT VÆK HERFRA!