Det her er det bedste sports tøj nogen sinde!! For alle kender det der, med at man tænker, åh er mine tights nu squat sikre?, eller ej hvor træls at man hele tiden skal trække dem op hele tiden. Men... See more
See what reviewers are saying
Helt klart de bedste shorts jeg har haft på. Efter have prøvet dem en enkelt gang, måtte jeg smide en bestilling på to ekstra par, da de andre shorts jeg har kravler op, i denne varme. Hurtig levering... See more
Company replied
Dejlig personlig betjening først ved henvendelse på mail til kundeservice, hvor svarene på mine spørgsmål faldt prompte - og selv om jeg fik svar fra 2 personer, så var svarene enslydende uden at v... See more
Company replied
Jeg har i længere tid kigget på tights fra ikaika, men uden at få dem købt, og nu fortryder jeg at jeg ikke har købt før! Størrelserne angivet på hjemmesiden passer, også selvom det måske lyder usa... See more
Company replied
Information provided by various external sources
IKAIKA er et nyt dansk sportsbrand med store ambitioner. Med få kvalitetsprodukter fra start, arbejder vi ihærdigt på at kunne tilbyde så mange størrelser og designs som muligt. Vi vil tilbyde kvalitetstræningstøj i dansk design til alle uanset alder og størrelse. Vores utallige træningstimer skal blive DIN fordel igennem kvalitetsprodukter, der skiller sig ud fra mængden, til konkurrencedygtige priser. Vores tøj er nøje udvalgt med henblik på at sikre høj kvalitet, god pasform og efterleve de høje standarder vi selv, men også kunderne har, til træningstøj. Uanset sportsgren skal præstationen være i fokus og dermed skal din påklædning bidrage bedst muligt hertil. Vi ser IKAIKA som mærket hvor design, kvalitet, pris og service går op i en højere enhed. // Kathrine & Louise
Skaboeshusevej 182, 5800, Nyborg, Denmark
- info@ikaika.dk
- ikaika.dk
People also looked at
Fantastiske produkter og service
Har ikke købt andre mærker siden jeg fik min første Ikaika tights 👏🏻👏🏻👏🏻

GOD SERVICE
Som altid fantastisk god service fra Ikaika😀. Det købte er leveret som påskeæg til min dejlige datter, der er storforbruger af Ikaika produkter😃

Elsker IKAIKA
Fantastiske bukser. De sidder hvor de skal. Lækker kvalitet og så er de virkelig squatsikre!
De korte og trekvarte er også super under kjoler. Jeg ELSKER IKAIKA
Derudover er der super service og hurtig ekspedition.

Lækre træningsbukser.
Lækre træningsbukser.. tog den straks i brug og de sidder mega godt.. godt tip at bestille en str. mindre. Det passer fint.

Fantastisk kvalitets træningstøj
Fantastisk kvalitets træningstøj. Fantastisk service og hurtig levering.
Anbefaler alle mine veninder ikaika

Dejlig personlig betjening
Dejlig personlig betjening
først ved henvendelse på mail til kundeservice, hvor svarene på mine spørgsmål faldt prompte - og selv om jeg fik svar fra 2 personer, så var svarene enslydende uden at være at være identiske.
Og da jeg efterfølgende bestilte og hurtigt derefter modtog mine Evelyn shorts, var den anbefalede størrelse perfekt og jeg glæder mig til at tage dem i brug.
Ikaika kan kun anbefales.

Reply from Ikaika
Fantastisk service og fantastiske Evelyn shorts
Jeg ledte lidt akut efter et par korte tights som jeg kunne bruge på en 4 mdr. lang rejse, og da jeg så hørte rigtig godt om Evelyn shortsene måtte jeg bare eje dem! Meeen da jeg kigger på hjemmesiden er de udsolgt blot kort tid før jeg tager afsted.... Jeg får så skrevet til butikken og med den bedste og mest personlige hjælp, får de fremskaffet 2 par til mig og sendt dem med blot 1 dags forsendelse! 🤩 Jeg har nu brugt dem i snart 2 mdr på min rejse og jeg er helt forelsket! Det ender nok ud i et par lange løbetights når jeg kommer hjem! 🙈 Ikaika.dk kan klart anbefales - deres service og deres produkter er helt i top! ⭐️

Fremragende kundeservice
Fremragende kundeservice
Jeg har for nylig købt Evelyn shorts, dog i to forskellige størrelser, da jeg var i tvivl om hvilken størrelse passede mig bedst. Shortsene kom efter 2 dage! Jeg havde skrevet med Kathrine, om det var muligt at komme forbi deres stand på Bolig- og livsmessen i Odense for at bytte den størrelse, jeg ikke ville bruge. Det var ingen problem.
Shortsene er simpelthen så gode - de sidder perfekt, og man mærker ikke at man har dem på. Og deres løbetight, som jeg købte på messen, er virkelig fantastisk. Kan kun anbefale Ikaika og deres produkter :-)

træningstights og bluse
Rigtig dejligt træningstøj , hurtig levering, så det er ikke sidste gang, at jeg bestiller.👍

Reply from Ikaika
Virkelig lækker kvalitet af tights og…
Virkelig lækker kvalitet af tights og sports bh :-) derudover er de virkelig søde og hjælpsomme i forbindelse med spørgsmål om produkterne. God og hurtig levering

De bedste tights🤩
Det er uden tvivl de bedste tights og jeg kan kun fortryde, at jeg ikke har købt dem før🤩 De bedste anbefalinger herfra.

De bedste tights, EVER!
De bedste tights, EVER!
Jeg er tosset med de squat sikre tights! Har prøvet en del, hvor der bliver lovet de er squat sikre, men Ikaika tights er de eneste hvor de rent faktisk holder hvad de lover😍😍 Det er top klasse, og god og meget hjælpsom service. Kan kun give 5 stjerner⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Og anbefaler klart til andre træningstosser, der gerne vil holde farven på deres trusser for dem selv😉

Virkelig lækkert træningstøj
Virkelig lækkert træningstøj.. havde læst en del omkring ikaika og det lever virkelig op til mine forventninger. Jeg vil også gerne støtte op om et dansk firma og anbefaler nu til dem jeg kender. Ikke sidste gang jeg bestiller tøj hos dem! Der var også hurtig levering!
De nye strømper hos Ikaika.
Jeg modtog i løbet af 2 dage mine strømper fra Ikaika. Super hurtig levering.
De nye strømper i Ikaikas sortiment støtter, så jeg er i stand til at bruge min dårlige fod i længere tid uden hvile og ved hjælp af dem reduceres også mine smerter.
Tak for kvalitet og flot design
Jeg vender tilbage
Lækkert træningstøj
Lækkert træningstøj, som sidder godt og er i en god kvalitet. Hurtig levering.

Reply from Ikaika
Det er absolut det bedste træningstøj…
Det er absolut det bedste træningstøj på marked, bruger det dagligt og anbefaler det gerne til andre.