Det her er det bedste sports tøj nogen sinde!! For alle kender det der, med at man tænker, åh er mine tights nu squat sikre?, eller ej hvor træls at man hele tiden skal trække dem op hele tiden. Men... See more
See what reviewers are saying
Company replied
Dejlig personlig betjening først ved henvendelse på mail til kundeservice, hvor svarene på mine spørgsmål faldt prompte - og selv om jeg fik svar fra 2 personer, så var svarene enslydende uden at v... See more
Company replied
Jeg har i længere tid kigget på tights fra ikaika, men uden at få dem købt, og nu fortryder jeg at jeg ikke har købt før! Størrelserne angivet på hjemmesiden passer, også selvom det måske lyder usa... See more
Company details
Information provided by various external sources
IKAIKA er et nyt dansk sportsbrand med store ambitioner. Med få kvalitetsprodukter fra start, arbejder vi ihærdigt på at kunne tilbyde så mange størrelser og designs som muligt. Vi vil tilbyde kvalitetstræningstøj i dansk design til alle uanset alder og størrelse. Vores utallige træningstimer skal blive DIN fordel igennem kvalitetsprodukter, der skiller sig ud fra mængden, til konkurrencedygtige priser. Vores tøj er nøje udvalgt med henblik på at sikre høj kvalitet, god pasform og efterleve de høje standarder vi selv, men også kunderne har, til træningstøj. Uanset sportsgren skal præstationen være i fokus og dermed skal din påklædning bidrage bedst muligt hertil. Vi ser IKAIKA som mærket hvor design, kvalitet, pris og service går op i en højere enhed. // Kathrine & Louise
Skaboeshusevej 182, 5800, Nyborg, Denmark
- info@ikaika.dk
- ikaika.dk
People also looked at
Bedste tights ever!
Bedste tights ever! Super god Kundeservice og hurtig levering. Perfekt tykkelse af stoffet, lange, bred kant foroven, og meget behagelige at træne i.
Køber kun Ikaika fra nu af. Kan varmt anbefales 👌😊.

Perfekt
Perfekt
Købte et par tights i gave til kæresten. Hurtig levering, og kvaliteten er fuld på højde med de andre high-end tights hun har mange par af - men som koster det dobbelte.

Verdens bedste tights
Verdens bedste tights - super god service & hurtig levering.

Alt i orden
Nem hjemmeside, hurtig levering, godt produkt og så et håndskrevet kort med i pakken. Dét er god service :-)

Best shorts ever!
Helt klart de bedste shorts jeg har haft på. Efter have prøvet dem en enkelt gang, måtte jeg smide en bestilling på to ekstra par, da de andre shorts jeg har kravler op, i denne varme. Hurtig levering er selvfølgelig også et plus. Når temperaturen en gang falder skal jeg også have et par eller to af de lange tights 👍#liveterforkorttilshortsderkravlerop

Verdens bedste løbeshorts!
Har netop modtaget og afprøvet Ikaikas løbeshorts, og de er uden sammenligning de bedste løbeshorts, jeg nogensinde har haft. Lækker kvalitet, god benlængde og perfekt pasform. De har siddet som smurt under hele turen.
Jeg vil anbefale Ikaika til alle, og vil fremover være fast kunde.

Jeg elsker mine Caitlyn tights
Jeg elsker mine Caitlyn tights fra Ikaika ! De lever helt op til forventningerne - jeg er bestemt fan!
Hurtig levering og super kundeservice. Jeg vaklede mellem en str M eller L og som de selv skriver, oplever flere at de er lidt store i størrelserne, dog frygtede jeg at de ville blive for korte i benene. Dette var bestemt ikke tilfældet med den str. M jeg endte med at købe.
5 stjerner fra en langbenet, tilbagevendende kunde :-D

Bedste tights
Har nu haft tightsene fra Ikaika en uge og de er de bedste tights jeg har haft.
De glider ikke ned når jeg træner og de er ikke gennemsigtige når jeg laver Squat.
Kan helt klart anbefales 😀

Super lækker kvalitet
Hurtig levering, super lækker kvalitet og endelig(!) et par tights, der når ned til fødderne på en 184 cm lang krop. TAK!!

Ikaika får 5 stjerner for deres troværdighed
Ikaika får 5 stjerner for deres fremragende service. Derudover holder de virkelig hvad de lover, man finder ikke tights der er mere squatsikre end disse. Og så er stoffet bare enormt lækkert!

Top service og Top produkter
Top service og Top produkter!
Jeg vil næsten gå så langt at sige, at jeg aldrig har oplevet bedre tights!
Jeg har sendt et utal af tights tilbage fra andre sider, hvor man er blevet lovet at de er 100% squat sikre, også er de møg gennemsigtige!
Har aldrig haft så stor en optur over at modtage et par tights i det lækreste stof også er de 100% squat sikre! - Det gjorde lige min dag meget bedre!
Der bliver helt klart bestilt flere af dem!

Reply from Ikaika
Intet mindre end top karakter til …
Intet mindre end top karakter til Ikaika! Fantastisk brand, gode produkter, hurtig service og helt igennem professionel i alt hvad de gør. Og det kan endda ske at man får en håndskrevet hilsen med på vejen! Intet mindre end min bedste anbefaling herfra! Jeg handler gerne der igen og igen, og det stopper ikke foreløbig!
100% svarrate og som sagt fantastiske produkter, med fantastisk service!
Gør dig selv en tjeneste og prøv det!