See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Det her er det bedste sports tøj nogen sinde!! For alle kender det der, med at man tænker, åh er mine tights nu squat sikre?, eller ej hvor træls at man hele tiden skal trække dem op hele tiden. Men... See more

Rated 5 out of 5 stars

Helt klart de bedste shorts jeg har haft på. Efter have prøvet dem en enkelt gang, måtte jeg smide en bestilling på to ekstra par, da de andre shorts jeg har kravler op, i denne varme. Hurtig levering... See more

Rated 5 out of 5 stars

Dejlig personlig betjening først ved henvendelse på mail til kundeservice, hvor svarene på mine spørgsmål faldt prompte - og selv om jeg fik svar fra 2 personer, så var svarene enslydende uden at v... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har i længere tid kigget på tights fra ikaika, men uden at få dem købt, og nu fortryder jeg at jeg ikke har købt før! Størrelserne angivet på hjemmesiden passer, også selvom det måske lyder usa... See more

1. Sportswear Store

Information provided by various external sources

IKAIKA er et nyt dansk sportsbrand med store ambitioner. Med få kvalitetsprodukter fra start, arbejder vi ihærdigt på at kunne tilbyde så mange størrelser og designs som muligt. Vi vil tilbyde kvalitetstræningstøj i dansk design til alle uanset alder og størrelse. Vores utallige træningstimer skal blive DIN fordel igennem kvalitetsprodukter, der skiller sig ud fra mængden, til konkurrencedygtige priser. Vores tøj er nøje udvalgt med henblik på at sikre høj kvalitet, god pasform og efterleve de høje standarder vi selv, men også kunderne har, til træningstøj. Uanset sportsgren skal præstationen være i fokus og dermed skal din påklædning bidrage bedst muligt hertil. Vi ser IKAIKA som mærket hvor design, kvalitet, pris og service går op i en højere enhed. // Kathrine & Louise

4.9

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

God kvalitet, god pris og hurtig levering

Lækre tights der bliver hvor de skal. God kvalitet, god pris og hurtig levering. Kan bestemt anbefale Ikaika tights.

June 12, 2019

Hej Malene,

Tusind tak for din anmeldelse - den sætter vi rigtig stor pris på!

Vi er så glade for at høre, at du er tilfreds med dine tights fra Ikaika! :-)

Rated 5 out of 5 stars

Fremragende service, hurtig levering og dejlige produkter. Min datter har nu både tights, indershorts og sportsbh’er og er meget tilfreds. Hun er meget kræsen med sit træningstøj og som mor er jeg glad for, at hun endelig har fundet noget hun synes sidder godt, er behageligt at have på og som ikke bliver stift af harpiks.
Tak, vi vender helt sikkert tilbage🙌🏻

May 25, 2019

Hej Anette,

Tusind tak for den fine anmeldelse - den sætter vi rigtig stor pris på! 🙋🏼‍♀️

Vi er SÅ glade for at høre, at det lige netop er Ikaika, der er blevet din datters foretrukne mærke. Vi håber, at vi fortsat kan blive ved med at producere nogle produkter, som hun vil finde interessante! 🍀

første køb hos Ikaika

Jeg modtog mine aller første Amy Tights i går d. 22/5, det er nok de bedste OG mest behagelige tights jeg nogen sinde har prøvet!
Jeg kan varmt anbefale disse til alle! 🤩
+ Rigtig hurtig leveringstid 🌟

May 23, 2019

Hej Line,

Af hjertet tak for de fine ord. Dem sætter vi enormt stor pris på! 😍

Det glæder os helt utroligt meget, at du er glad for dine tighst!

Super lækker kvalitet

Havde fået anbefalet jeres mærke, igennem en løbe gr. På fb. Har købt jeres top og må sige, at den er super lækker.

May 10, 2019

Hej Jeanette,

Tusind tak for, at du har taget dig tiden til at anmelde os - det sætter vi rigtig stor pris på! 😁

Vi er glade for at høre, at toppen faldt i din smag!

Rated 4 out of 5 stars

Det er helt klart det bedste…

Det er helt klart det bedste træningstøj til dato. Super service, hurtigt og nemt at købe på nettet 😁

March 13, 2019

Hej Charlotte,

Tusind tak for den fine anmeldelse - Vi er glade for, at træningstøjet falder i din smag! 💃🏼

God kvalitet

Dejligt at have på 😍

Hej Lisbeth,

Vi er glade for, at kvaliteten af vores tøj falder i din smag, og at tightsene er behagelige at have på 🌸

Tusind tak for anmeldelsen!

Rated 5 out of 5 stars

Det er de bedste tights jeg nogensinde…

Det er de bedste tights jeg nogensinde har brugt og har prøvet mange! Og det er bare det bedste kvalitet i alt tøjet, vask efter vask holder det farve, form og elastiksitet! Elsker det og er vild med kundeservice som altid er yderste hjælpsomme og så søde!
Bedste træningstøj på markede!

Hej Charlotte,

Af hjertet tak for din anmeldelse!

Vi er glade for, at dine tights holder kvalitet, form, farve og elasticitet efter hver eneste vask - det har nemlig været et af vores fokuspunkter, at man skal kunne købe et par tights, som ikke kun holder en måned eller to 💃🏼

Rated 5 out of 5 stars

De perfekte (højtaljede) træningstights…

De perfekte (højtaljede) træningstights der bliver hvor de skal! I dem kan man nøjes med at tænke på træningen, når man træner. Og de bliver virkelig hurtigt leveret 👌

Hej Ofelia,

Tusind tak for din anmeldelse - det gør os simpelthen så glade, at du er tilfreds med vores tights og den dejlig høje talje! 💃🏼

Rated 5 out of 5 stars

De bedste træningsbukser jeg har haft.

De bedste træningsbukser jeg har haft. De sidder perfekt og bliver siddende hvor de skal.

Hej Gabrielle,

Tusind tak for de pæne ord om vores produkter - det betyder alt for os, at du er glad for dem! 💃🏼

Virkelig god kvalitet

Virkelig god kvalitet. Jeg har både shortsene, som jeg spiller håndbold i, og tights som jeg træner i. Og de er virkelig squatvenlige. Jeg elsker elsker elsker mit træningstøj for Ikaika.
Vil helt klart anbefale det til andre :)
Og hurtig levering samtidig.

Hej Nanna,

Tusind tak for din anmeldelse - den varmer vores hjerter!

Vi er virkelig glade for at høre, at tøjet falder i din smag. Det betyder alt for os! 🌸

dejlige bukser

dejlige bukser, fantastisk stof, men benene er for lange...

Hej Pia,

Tusind tak for din anmeldelse 😁

Vi håber på at kunne introducere tightsene i mere end bare én benlængde inden for en rimelig tidshorisont 🤞🏼

Rated 4 out of 5 stars

Dejlige lækre tights

Dejlige lækre tights, som jeg er meget glad for :-) Dog mangler jeg virkelig en indv. lomme foran til en nøgle. Ren ønsketænkning ville være der evt. var to ben længder. Den som er nu, og så evt. en 5 cm kortere version.

Hej Hviid,

Tusind tak for din anmeldelse - den sætter vi stor pris på! 😁

Vi er glade for dit input omkring længden på vores tights - det er nemlig noget, vi selv har haft på tegnebrættet ift. en fremtidig kollektion, så tightsene på et tidspunkt vil blive bestilt hjem i to forskellige længder. 🤞🏼

------

Hej Hviid,

Lige en lille update herfra. Vi skriver egentlig bare for at gøre dig opmærksom på, at flere af vores tights nu fås med en lille indvendig lomme til fx en nøgle - OG, samtidig har vi taget en smule af benlængden! 😁

Skønne , skønne tights

Fremragende service og superlækre tights. Fik dem anbefalet af min niece Louise ❤️
Jeg bliver nødt til også at anskaffe mig et par shorts 😊

Hej Ulla,

Tak til både dig - men også til Louise for at sende en anbefaling i din retning - I er fantastiske 🍀🌸

Vi glæder os til at se dig på shoppen igen - og håber, du bliver lige så glad for et par af vores shorts! 😁

Rated 5 out of 5 stars

Har købt tights og bh til min datter

Har købt tights og bh til min datter, hun elsker begge dele og hun har aldrig prøvet noget som er bedre.
Handel og kommunikation omkring gaverne til min datter var i verdensklasse 💪🏻 jeg havde lige en tilføjelse til handlen og det blev også klaret, selvom der kun var et par dage til jul.
Så Max stjerner herfra både til IKAIKA produkter, betjening og pris.

Hej René,

Tusind tak for den fine anmeldelse - det sætter vi enormt stor pris på!

For os er det vigtigste blot, at din datter kunne finde lige præcis de gaver, hun ønskede sig aller mest under juletræet 🎄

Rated 5 out of 5 stars

Fantastiske produkter og kundeservice…

Fantastiske produkter og kundeservice der er så søde!

Hej Cathrine,

Tusind tak for, at du har taget dig tiden til at give os en anmeldelse - det sætter vi stor pris på!

Ps. Vi synes altså også, at du er ret sød! 😁

Super fantastiske!

Super fantastiske bukser og shorts! Jeg kommer næppe til at bruge andre! ! Og super service og lynhurtig levering.

Hej Ditte,

Tusind tak for din anmeldelse - Den varmer vores Ikaika-hjerter 🍀

Rated 5 out of 5 stars

Perfekte leggins - andet par var en noedvendighed ;-)

Kort efter jeg koebte mit foerste par Ikaika lange leggins koebte jeg mit andet par. De er saa behagelige og glider ikke ned under aktivitet! Som bonus er de absolut ikke gennemsigtige. Vigtigt! Jeg bruger dem baade til loeb, klatring og dans. De kan virke lidt stramme at faa paa fra ny, men det retter sig til, og saa er det bare perfekte. Jeg er spaendt paa at se hvor laenge de holder, kvaliteten virker rigtig god - forhaabentlig har jeg dem i mange aar. Jeg bruger normalt M/L og str M passer mig godt.

Hej Nina,

Tusind tak for din anmeldelse. Vi er virkelig glade for, at tightsene lever op til dine forventninger - samt at de kan anvendes til både løb, klatring og dans! 💃🏼 Og naturligvis - at de er squatsikre og bliver siddende, hvor de skal!

Super god service

Super god service. Har flere gange købt tøj til min datter, da hun elsker iKAIKA tøj - nemt og hurtig ekspedition .

Hej Maja Kirstine,

Tusind tak for, at du har taget dig tiden til at give os en anmeldelse. Det betyder simpelthen ALT for os. Vi er så glade for at høre, din datter er tilfreds med hendes produkter 🌸

Jeg ELSKER mine IKAIKA

Jeg ELSKER mine IKAIKA. For ja, jeg har både den helt korte og den lange model :-) 100% squatsikre! Sindsygt lækker kvalitet. Flot design. Hurtig levering, og dermed mine bedste anbefalinger til IKAIKA!

Hej Birgitte,

Af hjertet tak for din anmeldelse - Vi er enormt glade for at høre, at du er glad for både de lange og de korte tights! 💃🏼

Super lækkert træningstøj.

Super lækkert træningstøj.