Achterkant Iphone 16 Pro Max
Heb vandaag de achterkant van mijn iPhone 16 Pro Max laten vervangen. Deze was gebroken. Hij is nu weer bijna als nieuw. De reparatie duurde 2 uur. Ik ben goed geholpen.
iPhone Kliniek is al meer dan 10 jaar gespecialiseerd in het repareren van Apple producten in het centrum van Rotterdam. Onze monteurs staan klaar om jou zo snel mogelijk te helpen bij een iPhone, iPad of Mac reparatie.
Westblaak 24, 3012 KM, Rotterdam, Netherlands
hebben mijn telefoon schoongemaakt en hier niet voor laten betalen. Goede service!!!
Op dinsdag 14 oktober 2025 was ik helemaal in paniek. Mijn I-phone die ik ook nodig heb voor mijn werk deed het niet meer. En ik was 2 uur voor sluitingstijd EN niet thuis….snel via internet een afspraak gemaakt en met gierende banden naar het Alexandrium in Rotterdam. Daar zat Robin en begreep mijn acute probleem. Hij zei: “ geef mij een uur, dan ga ik het uitzoeken”. Na een uur kwam ik terug en Robin had het gefixed! Ik ben hem eeuwig dankbaar voor de snelle service en het begrip naar mij toe dat het een spoed-probleem was. Super!!
Mijn dochter Macbook was binnen een uur gerepareerd en andere scherm geplaatst en eerlijke service en communicatie en een jaar garantie.Het is een aanrader.groetjes Santi
Telefoon laten repareren (kleine schade) waarna ze de telefoon niet goed sluiten en binnen een paar weken opeens de telefoon niet meer aangaat (telefoon wordt niet anders gebruikt dan daarvoor) conclusie van iPhoneKliniek telefoon helemaal kapot reparatie mogelijk, €600! Met de eerste reparatie kosten hadden
we een nieuwe telefoon gehad.
Klacht wuiven ze weg, zeggen nog dat je je inboedelverzekering kunt claimen voor de kosten.
Als je vraagt naar een oplossing, negeren ze je vraag als je de klacht meldt op internet zetten ze je gegevens online in een reactie
Ga beter ergens anders heen.
Vanmorgen naar iphonekliniek westblaak rotterdam geweest omdat mijn email al 2 dagen niet werkte en ik het na uren op heb gegeven dat ik dat kon repareren. Iphonekliniek medewerker Stefano heeft vanochtend het probleem heel snel opgelost. Bij thuiskomst bleek het probleem nog steeds in de iPad en het macbook te zitten. Weer terug naar de Westblaak en opnieuw wist Stefano het probleem op beide apparaten in no time op te lossen. Stefano kan voor mij niet meer stuk. Wat een goede service! Nogmaals dank Stefano
Groet Gea van Gorkum
Ik bracht mijn MacBook Air met waterschade hier. Volgens hun diagnose was bijna alles kapot, waaronder het moederbord, en ik betaalde €99 aan onderzoekskosten. Omdat de reparatie te duur zou zijn, heb ik de laptop niet laten maken.
Later verkocht ik de MacBook aan iemand die hem wél kon repareren. Het moederbord bleek gewoon te werken en de laptop was nog vochtig van binnen, wat haaks staat op de diagnose van de winkel. Toen ik contact opnam, gaven ze tegenstrijdige informatie en boden ze geen enkele compensatie aan.
Zeer teleurstellende ervaring en onbetrouwbare service.

Reply from iPhone Kliniek
Iphone scherm vervangen, na reparatie zit er een zwarte vlek op. Je wordt hier niet geholpen en de garantie is onzin. 400 euro betaald en je wordt opgelicht met een foutief scherm die ze niet willen vervangen.
Update: haha een korting van 25 euro aanbieden op een scherm van 400 euro. Ik raad iedereen aan om hier niet heen te gaan. Nu hebben ze een reden om niet de vlek weg te halen, terwijl over de barst niks op jullie website staat. Overigens raar dat de barst precies op de plek van de zwarte vlek is.
Wat een bar slechte klantenservice en dit wordt maar juridisch opgelost dan

Reply from iPhone Kliniek
Kreeg op mijn iPhone van een half jaar oud, een definitief zwart scherm met lichte letters. Helaas kon ik er niets mee. Bleek geblokkeerd??? Bij binnenkomst snel geholpen. Mij iPhone werd leeggetrokken zodat hij van blokkade af ging, en zo opnieuw opgestart werd! €45 wordt in rekening gebracht. Dhr ging vakkundig te werk! Het schijnt waarschijnlijk gekomen te zijn door mijn hoesje met ritssluiting. Zoals vele mensen kom je gefrustreerd de winkel binnen, ofwel aan de telefoon. Personeel moet wel ergens tegen kunnen. En altijd én voor ieder een oplossing zoeken!!! Zodat ook ik uiteindelijk na 1,5u tevreden naar huis ging. Met een goedwerkende telefoon!! Beste meneer/ medewerker..Hartelijk dank!!!
Uiteindelijk blijft u rustig. En dat met iedere gefrustreerde klant. Ik neem m’n petje voor af!! Thanks!!!
Batterij laten vervangen van mijn iPhone. Topservice! Klaar terwijl je wacht, dus geen gedoe met opsturen en je telefoon dagen kwijt zijn…. Vriendelijk personeel.
Wat een ongelofelijke slechte zaak is dit.
Breng er je spullen niet.
Mijn i mac heb ik hier laten onderzoeken voor 45 euro en na onderzoek kwam er uit dat er een nieuwe harde schijf in moest kosten met overzetten 450 euro Naar een ander betrouwbaar adres gebracht in Rotterdam bleek de I Mac niet eens open gemaakt te zijn geweest. Hier was de reparatie de helft goedkoper.
Echt schandalig dit

Reply from iPhone Kliniek
Waardeloos. Arrogant personeel, denkt dat je achterlijk bent. Komt met nonsense verhalen. Foute diagnose (moederboard defect). N.a.v. hun diagnose nieuw moederboard gekocht, maar problemen bleven. Nieuwe laptop gekocht uiteindelijk. Toen op advies van de verkoper van het moederboard 1 kabeltje van 8 euro vervangen en oude laptop draait weer als nieuw. Bedankt iphone kliniek! Nieuwe laptop en moederboard aangeschaft plus kosten “diagnose”, allemaal voor niks. Stelletje prutsers: fouten toegeven, op geen enkele manier tegemoet komen.

Reply from iPhone Kliniek
Top bedrijf, binnen een half uurtje de Batterij van mijn iPhone laten vervangen. Super aardig personeel!
Meteen goed geholpen, aardige mensen en heel deskundig. Raad het iedereen aan om hier te komen.
Ander halve maand geleden naar de iphone kliniek gegaan voor waterschade, binnen ongeveer een week gaven ze aan dat ik het scherm moet vervangen voor €550,- ok akkoord gegaan, de dag dat ik mijn telefoon ophaal gaat die weer stuk, het scherm gerepareerd maar geen beeld te zien. Weer naar de zaak gegaan ze gingen het verder onderzoeken, 3 weken gaan voorbij tussen door vaak gebeld hoe het ervoor staat want ik heb al €550,- betaald en ik zit nu inmiddels een maand zonder telefoon. Ook gevraagd of er extra kosten bij zouden komen dit konden ze me niet vertellen. uiteindelijk gebeld dat de telefoon klaar was en het €150,- extra zou zijn als ik dat betaal mocht ik het ophalen. Aangegeven dat ik het er niet mee eens ben, omdat ik er niet op kan vertrouwen dat het repareren van het scherm wel nodig was. Uiteindelijk €100,- afgesproken. Twee weken later ga ik op vakantie en doet mijn telefoon het weer plotseling niet. Heel gedoe want het was weekend en ik was in een ander land ik kon nergens meer bij. Vanuit het vliegveld naar de winkel gegaan. ''oh hij moest alleen even gereset worden''. prima. Een week later weer vanuit het niets de telefoon die het niet doet, nu dus voor de derde keer terug voor het zelfde probleem. Weer langs gegaan uitgelegd dat ik er door benadeeld wordt dat die steeds uit het niets geen beeld meer geef en dat ik wel heb betaald voor een werkende telefoon. De ''manager'' reageerde lakoniek en lacherig ''ja wat wil je dat ik doe'?'' aangegeven dat ik graag gecompenseerd wil worden voor het ongemak zou dit weer voor de vierde keer gebeuren. Nee hoor je hebt garantie je zal hem dus gewoon steeds bij ons moeten brengen om te laten maken, geen compensatie. Bij het ophalen van de telefoon heeft de man mij fysiek aangeraakt, omdat ik heb benoemt dat ik hem lakoniek vindt hij vond dat ik het persoonlijk maakte. Ik heb aangifte gedaan tegen deze kale manager. Geen service!!

Reply from iPhone Kliniek
Ik kwam binnen met een simpele vraag, maar ondertussen super fijn geholpen met mijn telefoonhoesje en schermprotector waarmee nog wat dingetjes waren. Top service en heel vriendelijk!
Learn more about other kinds of reviews.