ManUp - Jannick Flygenring
See what reviewers are saying
Mit forløb hos Jannick har været helt kanon! - Jannick var fra starten forstående overfor hvor lige nøjagtig jeg havde brug for vejledning og lod mig selv styre det på andre områder. - gennem alle 13... See more
Havde fornøjelsen af at arbejde sammen med Jannick for at få styr på min træning og kost, som i tidens løb ikke havde fungeret optimal. Vi lavede sammen i detaljeret plan, som passede ind i min hverda... See more
Company details
Written by the company
Hos mig handler det om at ManUp – at tage kontrol over dit liv og din fysik, så du kan præstere bedre på alle områder. Træning er ikke kun for musklernes skyld – det handler om dedikation, mental styrke og at reducere stress, så du får mere energi og mod til at klare hverdagens udfordringer. Helt overordnet handler det hos mig om at max ud, og øge performance på alle parametre, det er ikke bare en kost og træningsplan, men en 360 graders løsning på alle dine udfordringer.
Contact info
2000, Frederiksberg, Denmark
- info@jannickflygenring.dk
- jannickflygenring.dk
People also looked at
Jannick er intet mindre end dygtig
Der er ikke en finger at sætte på de resultater Jannick og jeg har skabt. Vi har fjernet +20 kg på 12 uger og mine knæ og min vejrtrækning er meget taknemmelig for det arbejde Jannick har været med til at sætte rammerne for.
100% en anbefaling herfra!
Har haft et 4 måneders forløb
Har haft et 4 måneders forløb. Det virker slet ikke til at der bliver kigget eller følget op på tingene som man burde kunne forvente. Skulle f.eks have lavet om i min kostplan. første gang tog det 4 uger og anden gang 2.
Fine programmer men man skal ikke forvente en tilstækkelig support undervejs.
Men de sidste 2 uger før mit forløb sluttede, der var supporten god😉
Bedste valg af coach
Bedste valg af coach! Der er styr på tingene og man får skræddersyet det sådan det passer til en. Efter bare 8uger, er der kommet gode resultater! 😁
Helt klart en stor anbefaling her fra 😁
Jannick er en utrolig god coach
Jannick er en utrolig god coach, som forstår at sætte sig ind i ens målsætninger.
Han er virkelig god til at lære fra sig, og ved ubeskriveligt meget om kost og træning.
Han er sød og rar, helt nede på jorden og så kan man altid stille ham et spørgsmål og forvente hurtigt svar.
Jannick er den bedste coach man kunne…
Jannick er den bedste coach man kunne tænke sig til. Forstående samt transparent og rigtig god sparring.
Hans viden er mere end tilstrækkeligt ligegyldigt hvilket mål man har 👍
10/5 stjerner
Hvis man vil have en den bedste
Hvis man vil have en den bedste, så er Jannick helt klart ham jeg vil anbefale! Jeg har været hos Jannick i 6 måneder, og har tabt mig 15 kg.
Mit forløb med Jannick har været helt perfekt! Han har guide og hjulet mig hele vejen! “ når alt har været øv, så har han været der. Presset mig, når det har skulle til. Det hele har ikke kun handlet om træning og kost, det har også handlet om hvordan jeg har haft det, han går op i at lære en at kende, både ens svagheder og ens styrker, så han kan hjælpe en hele vejen igennem. Han gør meget mere end bare vise vejen frem.
Jeg har været på forløb hos Jannick i 4…
Jeg har været på forløb hos Jannick i 4 måneder. Jannick har igennem mit forløb udvist stor forståelse for at forløbet skulle tilpasses min hverdag. Jannick er en yderst kompetent coach hvor man tydeligt mærker den store faglige viden han besidder. Udover den faglige viden han har, så er han også rigtig god til at samle en op på de dårlige dage. Alle kost- og træningsplaner har været "on-point" og mega fede. Undervejs har Jannick justeret så de altid har passet til mine behov og ønsker. Kæmpe anbefaling herfra :)
Kæmpe anbefaling her fra!🤝
Kæmpe anbefaling her fra!🤝
Kom til Jannick for 8 mdr siden, for og høre angående forløb, hvor vi hurtigt fik lagt en god og solid plan for de næste 8mdr til en start. Målet har været og bygge muskelmasse, og det har vi i den grad formået.
Alle der kender Jannick, ved han har styr på sine ting. Derudover er han en behagelig person og er altid hurtig til og svare eller lave ændringer. 👌
Hvis man søger en coach, der ved hvad gamet handler om og som kan få dig i mål med dit livs forvandling, så er Jannick et rigtigt godt bud på dette!
Nede op jorden og 100% til stede
Jannick er 100% nede på jorden og til stede i hele forløbet!
Fra dag et jeg snakkede med ham, selv inden jeg var startet var han der og svarede på alle ens spørgsmål lige fra store til små, 3 uger efter startede jeg hos ham og det holdte bare ved, vender 110% tilbage 🙏🏼
Ikke "bare" et forløb
Jeg startede "forløb" hos Jannick for lidt under et 1,5 år siden. Jannick er en sublim coach. Alt hvad man bør være i tvivl om, ved Jannick. Sammen med Jannick har jeg taget 25 kg på. Alt træning, kost og vejledning har ikke været til, at sætte en finger på. Den investering man laver som klient, er ikke bare i et forløb. Det er en investering i en relation, som ikke kan sættes en pris på. Jeg er evigt taknemlig for, at have Jannick som coach og mentor.
Har altid anbefalet Jannick for venner og bekendte. Jeg vil stærkt opfordre til, at starte med Jannick, hvis man går og har tanker om det.
Jeg har været hos Jannick i mere end 2…
Jeg har været hos Jannick i mere end 2 år. Det er den bedste beslutning jeg har taget og jeg har aldrig fortrudt det! Jannick er som coach, nærværende, han er god til at lytte, han giver sig altid god tid til at besvare ens spørgsmål og man kan mærke hvor meget han går op i sit arbejde og sine klienter.
Der er ingen tvivl om hvor dygtig han er og hvor meget viden han har indenfor faget.
Jeg kan KLART anbefale ham til alle der vil noget indenfor kost og træning, om det er som online klient, som atlet eller hvis man bare vil have personlig træning 💪🏽⭐️
Jeg er ved Jannick da han i min optik…
Jeg er ved Jannick da han i min optik er den bedste! Har været ved ham i 1,5 år og han er altid pisse god til støtte en i måde træning men også personlige ting. Over all er Jannick sgu bare en mega dejlig mand og pisse dygtig coach! Kan kun anbefales
Den bedste coach jeg har arbejdet med…
Den bedste coach jeg har arbejdet med både i udlandet og herhjemme!
Jeg har haft Jannick som coach i mere end to år, og kan med sikkerhed sige at ingen har mere viden inden for kost og træning end Jannick har!
Jannick er 100% professionel men samtidig også meget personlig i sin coaching og den kombination giver de bedste forudsætninger for at lave hurtige og imponerende resultater!
Jeg vil anbefale Jannick til ALLE som er seriøse med at se resultater med deres træning!
Levede ikke op til mine forventninger.
Ikke hvad jeg havde forventet desværre.
- Min opfattelse er at der er for mange kunder.
- Jannick og jeg var ikke et match men der skal ikke herske nogen tvivl om st hans kompetencer og viden omkring træning og kost er på et højt niveau. Jeg fik desuden stoppet mit forløb og de penge jeg har betalt for meget sendte han tilbage uden problemer.
Afsluttet forløb
Jeg har nu afsluttet mit forløb med Jannick. Det har været mega lærerigt og spændende. Han er altid hurtig til svare og frisk på ændringer i planerne, hvilket jeg har sat stor pris på. Man ser hurtigt resultater og jeg kan klart anbefale Jannick som coach. Det har været en kæmpe fornøjelse fra min side af, og jeg kunne sagtens se mig komme tilbage på et nyt spændende forløb.
Super dygtig coach
Super dygtig coach, der virkelig har styr på sit fag. Der hjælpes med alt fra kost til træning til skader på en forståelig måde. Jeg tabte personligt 17 kg og beholdt næsten alt min styrke. Dette var min største struggle mentalt ved at skulle tabe mig. Men efter et forløb med Jannick så kan jeg klappe mig selv på skulderen og være stolt af et 3x bodyweight squat og dødløft samt en sixpack.
Super gode programmer med kost og…
Super gode programmer med kost og træning. Team Shredz er 100% med os hele vejen og er klar på at hjælpe os hele vejen til mål. Jeg har været super glad for mit forløb hos team Shredz, så det kan varmt anbefales!!
BEDSTE COACH DERUDE!!
BEDSTE COACH DERUDE!!! Har været på forløb on and off med Jannick og det har været en fornøjelse at have som træner kan kun rekommandere ham💪
Han hjælper dig på alle måder med at nå dine mål💪💪
Mit forløb hos Jannick på 4 Måneder har…
Mit forløb hos Jannick på 4 Måneder har været mega godt han har været god til at sætte en nem og lækker kostplan op med Mange forskellige retter og et træningsprogram der spiller Max Jannick har hjulpet mig med at komme i form på mest mulig måde
Jeg kan klart anbefale et forløb hos Jannick
Mit forløb hos Jannick har været…
Mit forløb hos Jannick har været virkelig godt han er virkelig god til og svarer hurtigt hvis der er noget og kostplanerne er sindssygt gode samt træningsprogram Jannick gør det virkelig godt og hjælper sine klienter hvis der er det mindste jeg har virkelig fået noget ud af mit forløb hos Jannick
The Trustpilot Experience
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.