Der er ikke en finger at sætte på de resultater Jannick og jeg har skabt. Vi har fjernet +20 kg på 12 uger og mine knæ og min vejrtrækning er meget taknemmelig for det arbejde Jannick har været med t... See more
ManUp - Jannick Flygenring
See what reviewers are saying
Jeg har været på forløb hos Jannick i 4 måneder. Jannick har igennem mit forløb udvist stor forståelse for at forløbet skulle tilpasses min hverdag. Jannick er en yderst kompetent coach hvor man tydel... See more
Havde fornøjelsen af at arbejde sammen med Jannick for at få styr på min træning og kost, som i tidens løb ikke havde fungeret optimal. Vi lavede sammen i detaljeret plan, som passede ind i min hverda... See more
Written by the company
Hos mig handler det om at ManUp – at tage kontrol over dit liv og din fysik, så du kan præstere bedre på alle områder. Træning er ikke kun for musklernes skyld – det handler om dedikation, mental styrke og at reducere stress, så du får mere energi og mod til at klare hverdagens udfordringer. Helt overordnet handler det hos mig om at max ud, og øge performance på alle parametre, det er ikke bare en kost og træningsplan, men en 360 graders løsning på alle dine udfordringer.
2000, Frederiksberg, Denmark
- info@jannickflygenring.dk
- jannickflygenring.dk
People also looked at
Jannick er den bedste coach man kan…
Jannick er den bedste coach man kan have han hjælp mig virkelig meget og gav mig den hjælp jeg havde brug for til at kunne komme videre med formen og han var altid til tjeneste hvis man havde spørgsmål eller havde en dårlig dag mange tak for nogen gode måneder og håber snart jeg får plads til at have dig noget mere som coach 💪
Et forløb hos Jannick Flygenring
Et forløb hos dig har været virkeligt godt, uden din hjælp tror jeg ikke jeg ville kommet så lang med træning og kost. Dine motivationsbokse har været en stor hjælp til at træne hverdag.
-13 kilo, god mental vækst & muskelopbygning
Forløbet hos Jannick har været meget lærende med en masse support og værktøjer til ens livstils ændring. Jannick viser stor passion og stor kenskab til faget, og udviser en respekt for hvor hårdt det kan være til tider. Med Jannick som coach får du et nyt syn på din træning, mad og ikke mindst dine dage hvor du får lov til at hygge dig lidt mere.
Jeg giver Jannick 4/5 stjerner da jeg synes kommunikationen fejlede lidt til sidst i forløbet. Mht. kostplanen, og da jeg havde været på min rejse i lang tid nu, var det en ting der bare skulle spille. Jannick og jeg delte vores veje som gode venner da jeg følte jeg skulle prøve at have nye øjne på min rejse før jeg gik på egne ben, og en stor respekt for hinandens hårde arbejde. Jannick er et fantastisk menneske med en stor viden om alt inde for træning og kost og har din ryg hvis det ikke helt går som dit hoved gerne vil have det.
Jeg formået at smide 13 kilo og opbygge en flot form før jeg rykkede videre. Kan klart anbefale Jannick til folk der er klar til at udfordre deres mentalitet og ikke mindst opnå en god form.
110% anbefalelsesværdigt herfra!
Helt sikkert en beslutning jeg aldrig kommer til at fortryde, at jeg valgte Jannick som coach! Mit forløb varede næsten 1,5 år, med et par PT timer. Jeg gik fra aldrig af have dødløftet, til at kunne dødløfte over 100kg. Det bedste ved Jannick er at han ikke er sort og hvid i hans tankegang. Jeg tackede min mad, da vi fandt ud det var det bedste for mit hovede. Hvis du skal have en skarp, forstående og en god menneskekender som coach, kan jeg 100% anbefale Jannick!
Varmt anbefales
Jeg har været hos Jannick i et år. Der ikke så meget at sige, Jannick han er en af de bedste coachs i dk og det som rigtig mange sørger i en coach. Han er kan sætte sig i ens sted når man har det hårdt og roser en når det går godt. Han er med dig hele vejen og han holder sit ord. Hvis du sørger resultater og er villig til at gøre de små ting der skal til så han den rette.
Hvis jeg skal vælge en coach igen så bliver det ham, no cap
Jeg har Virkelig været glad for at
Jeg har Virkelig været glad for at. Have Jannick som min træner han har fået mig til at blive mere selvsikker og det burde alle sammen prøve et forløb ved ham vis de ønsker Resultater for han er Virkelig det beste jeg har været ved og han forstå en vis det kan være svært for en i Perioder så er han god til at få en i gang igen 😊😊
Mit forløb hos Jannick har været helt…
Mit forløb hos Jannick har været helt kanon! - Jannick var fra starten forstående overfor hvor lige nøjagtig jeg havde brug for vejledning og lod mig selv styre det på andre områder. - gennem alle 13 uger har Jannick været lyttende og forstående men samtidig vejledende og fremadsynet. Kunne altid få fat på ham, rette lidt til i planen eller bare fortælle om forløbet. Mine varmeste anbefalinger herfra. Hver en krone værd.
Det bedste jeg har prøvet!
Kan helt klart anbefale Jannick som coach! Jeg har haft ham i næsten 6 måneder og det har været det bedste valg jeg har taget! Jeg har formået at tabe mig 16,8kg med hjælp fra ham! Hans programmer og kostplaner er virkelige gode og jeg har nydt det hele vejen. Han laver dem til ens forbrug og de er skræddersyet til en, så man kan opnå sine mål. Hvis det er noget man vil have hjælp til eller få lavet om på sin plan er han hurtigt til at få det gjort og villig til det! Jeg kan helt klart anbefale ham!
Kæmpe succesoplevelse
Kæmpe succesoplevelse !
Jeg startede på Jannicks team tilbage i starten af 2021, og har fulgt hans trænings- og kostplaner siden da. Der er sket sindssyg meget, og vi har rykket os næsten uge for uge. De delmål vi har sat, har vi nået, og ellers har han været god til at fejlsøge og justere, så vi kunne nå dem til næste ugentlige check-in. Manden ved hvad han laver ;) kæmpe anbefaling her fra. Nem og hurtig at få fat på også, hvis nødvendigt.
Kæmpe anbefaling hvis du mangler en…
Kæmpe anbefaling hvis du mangler en coach der kan hjælpe dig med dine mål.
Igennem 3 måneder har jeg fået hjælp på lihe præcis den måde jeg ønskede og svarede altid efter man skrev
Jannick er pisse motiverende…
Jannick er en pisse motiverende coach/perosnlig træner, der er pissehamrende dygtig til at få en i omdrejninger.
personligt startede jeg med ham efter en coronaperiode, hvor jeg havde fået usund livstil.
der er nu gået 7 uger af forløbet, og jeg har tabt de kilo jeg havde på under corona (ca. 10) dette er sket uden at skære voldsomt ned på sociale arrangementer.
han forstår ens mønstre og er god til at tilpasse alting så det er overkommeligt.
Man høre tit om coaches der bare giver et skema og ønsker weekly updates. Men Jannick gør alt han kan for også at få en personlig kontakt til dem han har i forløb, dette giver et tæt forhold til ens coach, hvilket også giver motivationen et spark. Man kan altid spare med ham og han sender motivationsvideoer når man har haft en dårlig uge (eller har brug for det).
Jeg vil VARMT anbefalde ham.
Hey vis du ønsker en coach som forstår…
Hey vis du ønsker en coach som forstår dig😁 går op i det han laver så vælge Jannik han er med dig hele vejen både med kost træning og os vis har spørgsmål men grund til jeg valg ham var fordi han laver vild resultater gør alle hos ham fordi vi knokler jeg have allerede noget mit mål ind vi var færdig men fik hurtig en nyt mål !💪🏻Kæmpe respekt for mig
Den bedste beslutning i mit liv.
Den bedste beslutning i mit liv.
Er kommet i mit livs form, og det er takket være Jannick.
Jannick er alt hvad man kan ønske sig af en coach og en utrolig god sparringspartner. Her under corona har jeg været en del demotiveret pga hjemmetræning osv. En snak med Jannick har, hvergang givet mig motivationen og gejsten tilbage.
Hans forløb er meget personlige, da man er i kontakt med ham 24/7 og han sender personlige lange informative videobeskeder for at gøre forløbet mere personligt. Som en anden skriver føler man sig ikke bare som 1 ud af 1000 andre. DET SÅ FEDT!!
Man kan tydligt mærke, at det er hans passion og han virkelig brænder for at være blandt de bedste, hvis ikke den bedste. Er meget taknemmelig for de resultater vi har opnået, og vi er slet ikke færdige.
Hvis der er nogen der ude der læser min besked, og er i tvivl om de skal igang med et forløb. Er det bare om, at komme igang. Du vil kun fortryde du ikke kom igang noget før.
Kan varmt anbefales
Kan varmt anbefales. Jannick har virkelig styr på sit shit!
Mit livs form
Jannick er professionel og har styr på sit sh*t. Han fik mig på 3 måneder i den form jeg aldrig selv havde formået, og jeg udviklede mig meget fysisk samt mentalt. Hvis man følger sine planer og lytter - så er der resultater!!
Meget dygtig Coach, så lad jer ikke snyde af hans unge alder
Jeg har været atlet ved Jannick. Han stod for min kostplaner samtidig med vi løbende har haft en del træninger hvor han virkelig har presset mig til der yderste hver ENESTE gang.
Jannick fik mig fra start med en vægt på ca 117 kg, i en lidt halv kvabset form. Så planen var at ribbe mig ned inden der skulle bygges på igen. I løbet af 2 mdr, var vægten på 116 kg, i markant bedre form samt en meget lavere fedt %
For der efter at bygge min vægt op på hele 127.2 kg i en ret god form!
Kan kun anbefale ham. I starten frygtede jeg lidt at hans unge alder gjorde han ikke vidste nok! Men der tog jeg grundig FEJL! Han har kunnet svare på alle min spørgsmål👍🏻
Har altid været hurtig til at vende tilbage!
Husk at booke ham ind til nogle træninger! Men lad være med laver planer efterfølgende hvis det er en bentræning som står på menuen 😉
Dygtig og sympatisk fyr, der helt nede på jorden 👍🏻👍🏻
35kg på 7 måneder
Nu har jeg haft æren af at have Jannick som træner i lidt over et halvt år. Og det har været en fantastisk rejse, han er nem at snakke med og han lytter virkelig til ens behov, rejsen sluttede med et vægttab på 35 kg, og vigtigst af alt, en fyldt "rygsæk" med redskaber jeg kan bruge fremadrettet. Nu er der gået en måned siden jeg afsluttede mit forlød og vægten går stadig ned, jeg har ikke andet at sige end hvis i ønsker en livsstilsændring, så burde i vælge Jannick.
Jeg var i et forløb hos Jannick på 7-8…
Jeg var i et forløb hos Jannick på 7-8 måneder ca. Hvor jeg undervejs fik super god, konstruktiv sparring og støtte. Det var en blanding af et online forløb med personlige træninger en gang i mellem. Jannick er super dygtig til det han laver og man føler sig ikke som 1 ud af 1000. Han svarer når du henvender dig og tilretter det så det f.eks. passede ind i min stressede hverdag på farten, med nemme måltider som ikke altid behøvede forberedelse. Hvilket var løsningen for mig. Han er realistisk i forhold til at sætte mål for dig og siger sin ærlige mening hver gang men på en konstruktiv måde. Ydere føler du at du rent faktisk lærer noget brugbart som du kan tage med dig videre.
Såfremt jeg på et tidspunkt har brug for et ekstra spark bag i, motivation eller mere viden om træning vil jeg helt klart kontakte Jannick igen. Kan kun anbefale ham i alle henseender. 😊
Jannick
Jannick
Jeg har været igennem et 3 måneders Lean gains forløb hos Jannick.
Jannick har siden dag et vist en professionalisme som få besidder. Efter den første samtale med Jannick, var jeg ikke et sekund i tvivl om han var den rette. Han har imødekommende alle mine behov hele vejen igennem. Jannick har som Coach skabt en disciplin i mig som var over alt forventning. Han har givet mig en høj motivation og en tro på en selv, som er essentielt, hvis man vil lykkes. Kombinationen af hans evner gør at man ikke finder en bedre coach. Hvilket også kan se i hans fremragende performance som Coach.
Der er ingen tvivl om at Jannick er den bedste træner man kan få, hvis man vil have en fornemt kombination af alt hvad man skal bruge hos en personlig træner.
Kæmpe succes
Forløbet hos Jannick var en kæmpe succes. Det gode ved Jannick er, at han møder en i øjenhøjde, og er smadre god til at justere og tilpasse, så resultatet til sidst sidder lige i skabet. Jeg kan helt klart anbefale Jannick som coach. Jeg har planer om, at få ham igen på et senere tidspunkt