Der er ikke en finger at sætte på de resultater Jannick og jeg har skabt. Vi har fjernet +20 kg på 12 uger og mine knæ og min vejrtrækning er meget taknemmelig for det arbejde Jannick har været med t... See more
ManUp - Jannick Flygenring
See what reviewers are saying
Jeg har været på forløb hos Jannick i 4 måneder. Jannick har igennem mit forløb udvist stor forståelse for at forløbet skulle tilpasses min hverdag. Jannick er en yderst kompetent coach hvor man tydel... See more
Mit forløb hos Jannick har været helt kanon! - Jannick var fra starten forstående overfor hvor lige nøjagtig jeg havde brug for vejledning og lod mig selv styre det på andre områder. - gennem alle 13... See more
Written by the company
Hos mig handler det om at ManUp – at tage kontrol over dit liv og din fysik, så du kan præstere bedre på alle områder. Træning er ikke kun for musklernes skyld – det handler om dedikation, mental styrke og at reducere stress, så du får mere energi og mod til at klare hverdagens udfordringer. Helt overordnet handler det hos mig om at max ud, og øge performance på alle parametre, det er ikke bare en kost og træningsplan, men en 360 graders løsning på alle dine udfordringer.
2000, Frederiksberg, Denmark
- info@jannickflygenring.dk
- jannickflygenring.dk
People also looked at
Fantastisk coach med 100% styr på sit fag.
Efter adskillige år med træning, besluttede jeg at stille op i Mens Physique, jeg blev anbefalet Jannick som coach. Det valg har jeg på ingen måde fortrudt. Jannick var den bedste coach, han var hård og kontant i sine udmeldinger, men gav samtidig den støtte og ro der gjorde at jeg fuldt ud stolede på at han havde styr på min krop gennem hele forløbet. Så motiverende & inspirerende at have en coach med den viden og erfaring.
Bedste beslutning!!
Jeg har lige afsluttet et 6 måneders forløb hos Jannick. Det var overalt forventning og jeg har lært så meget om kost og træning til at stå på egne ben for nu. Jeg er sikker på det ikke er sidste gang jeg er klient hos ham fordi han er virkelig en god coach. Han er der altid med gode tips og råd, hvis man har nogle spørgsmål. Han motiverer en helt vildt meget til at fortsætte hvis man nu har haft en øv uge, så er han ved din side til at få dig op igen og fortsætte rejsen mod dit mål. En af de ting jeg synes der er virkelig fedt er at man kan komme ned i copenhagen gym (når fitten åbner igen) og få en personlig træning med ham, hvilket man får helt vildt meget ud af. Han hjælper dig med at få en god form i øvelserne, som er rigtig vigtig og så er han også bare super grineren som person. Kæmpe anbefaling, synes helt klart du skal starte hos Jannick. Du vil ikke fortryde det!
Super forløb!
Super fedt forløb der laver resultater.
En der ved hvad han snakker om.
Verdensklasse coach
En oplevelse jeg ikke ville være foruden, Jannick er en coach der ved alt om sit fag, og har været virkelig god til hele tiden at sørge for at alle planer passer til ens behov og mål.
Bedste beslutning at starte mit træningsforløb hos Jannick!
Personlig træning bliver bare ikke bedre end hos Jannick!
Skræddersyet træningsplan, kostplan og vejledning 24/7! Der er altid fuld fokus fra start til slut og mere til. Fantastisk support, verdensklasse opfølgning og støtte igennem hele træningsforløbet. Jannick kommer altid med den mest professionelle, motiverende og venlige opbakning og er ikke bleg for at give dig det extra skub bag i, som man engang imellem har brug for. :)
En ting er sikkert, har man målsætninger og drømme, store, såvel som små, så er Jannick dedikeret og stålfast på at opnå dem sammen med dig. 100% den bedste beslutning man kan tage, at begynde på hans forløb.
Kæmpe anbefaling!
Et forløb hos Jannik kan klart anbefales! Han viste mig vejen og gjorde mit 30 kg. vægttab til en kæmpe succes! Tak for dig Jannick !;)
At starte et forløb hos Jannick har været den bedste beslutning
At starte et forløb hos Jannick har helt sikkert været den bedste beslutning. Ikke nok med at vi fik mig i den form jeg altid har drømt om på de 9 måneder forløbet varede. Har Jannick lært mig en helt masse, så jeg nu har mulighed for at køre tingene på egen hånd efter forløbet.
Når der har opstået udfordringer og motivationen ikke har været i top, har Jannick været en virkelig god mentor/støtte og kommet med en masse gode råd, da han selv har været ude for de fleste ting og snakker af erfaring. En vigtig ting som Jannick også vægter højt er at der også skal være plads til hyggen:)
KÆMPE anbefaling herfra
En af de bedste i branchen
Havde fornøjelsen af at arbejde sammen med Jannick for at få styr på min træning og kost, som i tidens løb ikke havde fungeret optimal. Vi lavede sammen i detaljeret plan, som passede ind i min hverdag. Jeg har aldrig rykket mig så meget trænings- og humørmæssigt før jeg begyndte at arbejde med Jannick. Han har styr på hvad han taler om i modsætning til mange andre "online coaches", fordi han selv har dyrket eliteidræt i flere forskellige sportgrene i tidens løb. Alle pengene værd, og helt klart en anbefaling til andre.
En coach som ved, hvad han laver
Leder du efter en coach, som tager dig, som person og selve dine mål seriøst? Så skal du kontakte Jannick! Seriøsitet og jordnærhed er særligt to kvaliteter jeg, som klient hos Jannick, har mærket til. Han har styr på kosten som ingen anden, og dén træning du finder dig bedst tilpas i.
Du vil ikke fortryde at starte hos Jannick - hans arbejdsmorale, målrettethed og engagement smitter af på dig, så det er bare om at tage skridtet⭐️
Bedste beslutning jeg har taget er at…
Bedste beslutning jeg har taget er at vælge Jannick som coach aldrig har jeg mødt en som er så engageret i sit arbejde han fik lysten tilbage i mig til træning og sætte nye mål en beslutning jeg aldrig vil fortryde kan varmt anbefale HAM!!
Jannick som coach er fantastisk til at…
Jannick som coach er fantastisk til at sørge for at man aldrig føler sig alene om ens udfordringer. Igennem forløbet fik jeg en langt større viden omkring kost & træning, og det har resulteret i, at jeg idag har værktøjerne til at fastholde mine resultater, og fortsætte udviklingen!
Klasse coach som har klienten i fokus!
Rigtig dygtig og motiverende coach. Bedste beslutning!
Jeg har lige afsluttet mit 3 mdr. forløb hos Jannick, men har valgt at forlænge yderligere 3 mdr., da jeg har fået blod på tanden til at se mere progression end hvad vi allerede har fået opnået. Jeg havde tænkt længe over, om at starte hos en online coach, og om det var det rette for mig, da jeg selv mente, at jeg selv havde styr på det meste med kost og træning. Jeg vidste godt, at jeg manglede en som kunne guide mig, da jeg havde stået stille med min vægt i lang tid, og jeg ville rigtig gerne tage på i muskelmasse. Efter en samtale med Jannick, så var jeg slet ikke i tvivl om, at jeg skulle starte hos ham, og jeg kunne ikke vente med at komme i gang, og heldigvis er vi langt fra færdige endnu. Jeg er blevet meget klogere på kost og træning under forløbet, og specielt kosten har jeg undervurderet en del, som jeg slet ikke troede kunne være så nem og overskuelig. Det er den bedste investering, som jeg har lavet i mig selv, og jeg har udover progression på det fysiske også rykket mig meget mentalt. Jeg oplever mere fremgang i min hverdag, og det motiverer mig bare endnu mere til at nå de mål, som Jannick hjælper med at sætte for mig. Han er altid positiv og en meget motiverende coach! Jeg er så glad for, at jeg valgte at tage på denne rejse. Varmeste anbefalinger herfra.
Værktøjer for livet.
Jannick har altid hjulpet mig når det kommer til kost, trænings tekniker og struktur i hverdagen. Han har givet mig værktøjer for livet. Som jeg villet ønsket jeg havde lært fra day one.
Jeg har igennem de seneste par år brugt…
Jeg har igennem de sendte par år brugt Jannick som personlig træner og sparringspartner samt Personlige træninger og fået resultater jeg er stolt af! Jannick er super passioneret omkring sit arbejde og ved 100% hvad han laver om det er vægttab bygge muskelmasse kost eller bare komme i bedre form. Jannick er super behagelig at omgås og altid i godt humør. Jeg kan med hånden på hjertet anbefale Jannick hvis du vil igang med at kickstarte og ændre din livstil. Bh Morten
Lækker kostplan og dygtig coach
Jannick lyttede til mig og der blev både taget højde for hvad jeg kan lide af fødevarer og måltidsfrekvenser.
Derudover arbejdede vi også med mine vaner og viden, så det blev et holdbart vægttab og ikke endnu en Quick-fix slankekur.
Jeg har været overrasket over hvor meget mad jeg egentlig kunne spise og stadig tabte jeg mig.
Jannick har mine varmeste anbefalinger og har været rigtig glad for mit forløb!
Bedste forløb!!! Kan varmt anbefales 💪💪
Med et forløb fra Jannick fik jeg ikke blot en af Danmarks bedste personlige trænere, men også en dedikeret og sulten træner, som vidste lige hvad jeg havde brug for. Både i forhold til min kost, min træning og hvad der kunne motivere mig. Jeg har efter 3 måneder opnået resultater jeg ikke troede var mulige. Nu skal der bare bygges videre. Men det en bedrift jeg nok aldrig vil have lykkedes med uden hjælp og tæt sparring samt løbende dialog med Jannick som altid holder fanen højt. Tusind tak for hjælpen Coach! 🙏🏆💪
Bedste og mest dedikeret coach.
Jannick har hjulpet mig med kostplaner og personlig træning. Han kommer altid med et smil klar til at give en den bedste træning, Jannick guider en så man lære at lave øvelserne helt rigtigt- jeg har altid haft mange rygproblemer og det tog han højde for.
Man kan mærke han brænder for at hjælpe andre med deres mål. Jannicks madplaner er nemme men mega lækre samtidig, jeg er mor og har ikke tid til at stå meget i køkkenet, så jeg elsker nemme, lækre retter som man hurtigt kan lave og preppe.
Kan varmt anbefale et forløb hos ham, man vil ikke fortryde det!
Jannick er 100% dedikeret
Jannick er det mest dedikerede menneske jeg har mødt, og det smitter 100% af som motivation. En ting er en kostplan og en træningsplan, men hvad nytter det, hvis de blot ligger i skuffen. Man skal ud af starthullerne, og det er her Jannick kommer ind i billedet. Han har styr på sine ting og skaber resultater, så man endda selv kan se det uge for uge. Kæmpe anbefaling herfra!
Styr på sit arbejde
Styr på sit arbejde!
Jannick var min coach op mod scenen i 2019! Samarbejdet var helt igennem fantastisk. Jannick er virkelig en coach, som der har styr på sin faglighed! Han ved hvad han laver og derfor kan man med tryghed følge hans planer, da man med garanti vil få resultater ved dette.
Ikke nok med at Jannicks faglighed er i top, så kan man virkelig også mærke, at han brænder for din succes. Han er der 110% igennem dit forløb, sparer med dig dagligt og støtter dig hele vejen!
Har du brug for en coach der støtter dig 100% og har styr på sin faglighed, så skal du kontakte Jannick!
Han er klart den bedste coach
Han er klart den bedste coach. Men det vigtigste er han er den bedste person